Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondina balerina

faceci sa bez sensu, oto kolejny przypadek....

Polecane posty

jestem z facetem 3 lata... ogolnie jak chce sie spotkac to sama musze dzwonic i wogole... on za bardzo nie wykazuje zadnej checi no ale coz. dzis zadzwonil ze jest bardzo chory i mnie blagal zebym kupila jakies lekarstwa i przyjechala do niego ze mi napewno pieniadze odda, bylam zla na niego za ostatnia akcje jaka zrobil ale jednak wsiadlam w auto pojechalam do apteki kupilam leki i pojechalam do niego, nie zalezalo mi zeby oddal mi te pieniadze ale sam tez nic o nich nie wspomnial, lezal ogladal tv i mial mnie gdzies, to powiedzialam ze jade do domu a on no to pa :O no myslalam ze wyjde z siebie :O teraz juz chyba z 30min dzwoni ale nie mam juz nerwow by z nim rozmawiac :O moze znowu chce zeby cos mu przywiesc :O ehh czemu faceci sa tacy ?!

Gość Ewaldi
a on liczył na okłady z gorących piersi , dlaczego kobiety nic nie kumają ?

Gość oczko300
faceci wkurwiaja jak zawsze

Ja stosuję prostą zasadę: nie pcham się, gdzie mnie nie chcą. Polecam,🖐️

Gość DiscoDiva
haha Twój dzwoni od pół godziny, a Ty nie odbierasz kurczę super :D mówię serio, bo mój jeden eks jak dzwonił, a ja nie odbierałam pisał esa typu "jak Ci na mnie zależy to odbierz" :P dobry był cwaniak, ale pewnego razu jednak nie odebrałam...... co za ulga :D

Gość clitorisssssssssssss
przeciez to od dawna wiadomo, ze faceci rozwijaja sie do 3 roku zycia a potem juz tylko rosną:)

Gość kardashia
To mo że odbierz i zapytaj co chce? Tak z ciekawosci... Tylko cokolwoeik by nie chciał ty juz do niego nie jedz.Ale odebrać mozesz i sprawdzic dla wlasnej ciekawosci. Moze chce przeprosic?

Gość sommersby
a ty niby mądrzejsza. jakbyście nie brały sobie pacanów za mężów czy na facetów to nie rodziłybyście kolejnych palantów itd. haha

Gość seksmisja!!!!
Moze siękiedyś spełni to co w seksmisji planowano i w koncu bedziemy szczesliwe:>

Gość są bez..sensu
Levviatan nie podoba się to go zostaw proste rozwiązanie odp: raczej nie podobał mu się zestaw..leków :D

Gość Beatkoman
narzucasz się boś szmata

Gość 12121212
Facetom to się nigdy nie dogodzi... "...dziewczynka, gdy stanie się kobietą, będzie wiedziala jak poruszać się w świecie. A w szczegolnosci zrozumie, ze gdy ją boli, to tak naprawde nie boli. Gdy jej się chce, to tak naprawdę jej się nie chce,a gdy nie chce to właśnie chce. Gdy płacze to histeryzuje i jest niewdzięczna. Gdy się na coś nie zgadza, to jest wredna i cyniczna.Gdy się cieszy, to się wyglupia albo jest pijana. Gdy chce ładnie wyglądać to się mizdrzy, a gdy kimś sie zainteresuje to sie puszcza.Gdy sie wstydzi, to jest głupia, a gdy sie nie wstydzi, to jest bezwstydna. Gdy sie przy czymś upiera, to przesadza, a gdy sie nie upiera to nie wie czego chce. Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha to jest zimna. Gdy ma ochote na seks, to jest suką, a gdy nie ma ochoty na seks, to tez jest suką. Jeśli chce być kimś - to znaczy, ze przewróciło jej sie w glowie, a jak nie chce byc kims to jest glupią kura. Jesli jest sama, to znaczy, ze nikt jej nie chcial, a jesli jest z kims, to znaczy, ze cwana. " W.Eichelberger