Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość humanistka1985

Skonczylam kierunek humanistyczny a mam dobra prace!

Polecane posty

Gość humanistka1985

Skonczylam dziennikarstwo, teraz pracuje w agencji reklamowej i zarabiam 5 tysiecy na miesiac. I kto powiedzial ze po humanistycznym kierunku nie ma pracy?

Gość ja skonczyłam psychologie
i jestem trenerka. potrafie zarobic 600-700 złotych dniówki. hihihihi :P

Gość Beatkoman
na biurku czy przy biurku ?

Gość humanistka1985
Wiem ze nie wszyscy. Dlatego ciesze sie ze osiagnelam swoj malutki jak na poczatek sukces zawodowy, teraz moge piac sie w gore. Siedze za biurkiem, popijam kawki a inni prawdopodobnie po lepszych studiach ode mnie pracuja fizycznie.

Gość i chudną xp

Gość niezalogowana furgonetka
i co robisz w tej agancji?? ja mam wrażenie że tak potrezbują ludzi na maxa twórczych, z masą pomysłów i żadne dtuia nie są tam potezbne, albo osoby uzdolnione , grafików malarzy itp

Gość humanistka1985
Wymyslam miedzy innymi hasla reklamowe.

Gość humanistka1985
jezdze z szefem jako dziewczyna do towarzystwa i sekretarka, a w nocy - sami wiecie Niestety dobrej pensji za friko nie daja

Gość humanistka1985
nie, typu "Na wzdęcia dobre spodni zapięcia"

niech więcej humanistów się wypowie na ten temat i zobaczymy jak jest z tą pracą, to że tobie się udało nie oznacza, że każdy będzie miał tyle szczęścia

Gość farben lehre
wiadomo ze bywa róznie ale z moich znajomych (ok 50 os z którymi sie kontaktuje min. raz w miesiacu i/lub widze) wszyscy maja prace, a wszyscy jestesmy po 1 wydziale (socjologia, politologia, dziennikarstwo). kazdy sie teraz spełnia gdzies indziej. poza jednym chłopcem, który uparcie szuka pracy za 10 tys w gazecie wyborczej i majac 27 lat nie ma doswaidczenia.

Gość farben lehre
a z mojego roku tez tylko o jednej dziewczynie słyszałam, która wróciła na wies bo niby pracy nie znalazła. wiec ja nie bardzo rozumiem o co chodzi z tymi kierunkami humanistycznymi. mi sie wydaje ze to bardziej chodzi o to, ze niktórzy kompletnie nie potrafia sie ogarnac w zyciu, a nie o to co skonczyli.

Gość jestem humanistkąąąąa
po filologii - zarabiam różnie, w zależności od zleceń, miesięcznie wychodzi 8000 - 10000 PLN

Gość wartość dodana
ja pracuje w pewnym urzędzie marszałkowskim. Nie zarabiam tak dużo, ale inwestuję w siebie: praktyka, kontakty, kursy... Tez po politologii i europeistyce. Do tego filologia:)