Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzegralemWlasnieZycie

JA PIERDOLE!!!! JUZ CHYBA NIGDY POWIEM DO KOBIETY "Kocham Cie"

Polecane posty

Byłem z kobietą 5 miesięcy.. było cudownie, codzienne telefony, wspólne weekendy, sex sex i jeszcze raz sex, czułe słówka... czułem , że zyje byłem bardzo szczesliwy caly czas starałem się trzymać swoje uczucia na więzi by zbyt szybko się nie zaangażować.. ale w końcu pomyslalem "hmm skoro ona ciagle w to branie i tak jest jak jest to chyba tez mnie kocha.." wiec się odkryłem, pojechalismy na długo wyczekiwany wyjazd nad morze na tydzien.. mialem w planach by spedzic jeden cudownie romantyczny wieczór i wyznac jej miłosc... wyznalem jej milosc a ona mi odpowiedziała, ze bardzo przeprasza ale mnie nie kocha i ze to nie to... i ze po powrocie z nami koniec KURWA SERCE MI PEKLO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pojebanawiekszośćkobiet
no widzisz stary?? tak to juz jest a pózniej one sie dziwią

Gość Twoje Szczęście...
strasznie współczuję

Gość cocojambo
jak zabraknie jej adoratorów to sobie o Tobie przypomni:P

sęk w tym, że jej nie zabraknie adoratorów... jest bardzo atrakcyjna i tak naprawdę cały czas koło niej kręcą się jacyś faceci rany.. dała mi taką nadzieje, było tak wspaniale... rozkochała mnie w sobie, otworzyłem się przed nią a ona mnie po prostu zabiła emocjonalnie nie chce mi sie żyć obecnie

Gość ugly joe
światem rządzi pieniądz i dupa i tyle wam powiem

Gość cocojambo
atrakcyjna to znaczy jak? jest opalona, farbowana i ma tipsy?? jeśli tak to wszystkie lachony tak wyglądają

Gość no i??????????????????????????
faceci robią to samo, więc o co kaman?

Gość przynajmniej powiedziała ze ni
przynajmniej ci powiedziała co czuje, a nie jak facet mi pierdolił farmazony jak to bardzo mnie kocha (od początlu, mimo że tego nie oczekiwalam, i boje się arczej takich wyznać na poczatku związku, więc tego wcaaale nie oczekiwalam żeby mi te pierdy wciskał). i tak gadał i gadał jak to mnie kocha a z dnia na dzień stwierdził że to nie to:D ona przynajmniej nie zciemniała.

Gość cocojambo
zresztą i faceci postępują podobnie bo ja tez przez to przechodziłam, koszmar i nigdy więcej:O dobrze że była chociaż szczera z tobą

Autorze: w końcu trafisz na jakąś bardziej odpowiednią nie rozpieszczoną... Bardzo szybko się zakochałeś. Następnym razem ten proces potrwa dłużej, ale będziesz bardziej pewny uczuć swojej partnerki do Ciebie.