kapselko 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 amatorka świeżych prawików pewnie masz hobby kolejny zaliczony i kolejna kreska nad łóżkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Wrzesień 23, 2010 "Załamany wszystkim Znajdzie się 1 na 100 przypadków." To jesteś optymistą:O.Do mnie pasuje jedna na wiele tysięcy:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ssak Leśny 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Kocham rozprawiczać prawików :) Soss moze potwierdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamany Wszystkim Napisano Wrzesień 23, 2010 jamais vu-rozprawicze prawika, ty masz problem urojony, ja mam problem rzeczywisty. Jestem pesymistą, bo mi pasuje prawie każda (minimalne wymagania mam, ale głównie jeśli chodzi o "wnętrze"), a ja pewnie jednej ze 100 bądź 1000. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darker 4 Napisano Wrzesień 23, 2010 Kolejna znudzona i jej głupie dylematy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sfilcowany czopek Napisano Wrzesień 23, 2010 Jestem prawikiem z wyboru, paszoł won wreszcie od mojego obszaru krocza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy mi się tylko zdaje Napisano Wrzesień 23, 2010 czy z rozsądnych to został tu darker i korojones? Bo reszta pieprzy głupoty o wróżkach albo podobne farmazony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darker 4 Napisano Wrzesień 23, 2010 Chyba tylko ja na tym całym forum nie napisałem nigdy nicka Korjonosa z błędem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty jesteś niedorozwojem Napisano Wrzesień 23, 2010 :O ale Korjonosowy nick z błędem bardziej się kojarzy z męskością http://en.wikipedia.org/wiki/Cojones Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie jednmu psu burek Napisano Wrzesień 23, 2010 ale widać ze ty sie poczuwasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korjonos 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Wiem, że mój nick czasem jest dziwnie pisany, ale przecież nie każdy zna "Ostatnią pieśń Valdesy". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to dolozyles do pieca Napisano Wrzesień 23, 2010 ze hej :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pochowali a nie pochowały Napisano Wrzesień 23, 2010 rodzaj męski nieuku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amatorka świezych prawików Napisano Wrzesień 23, 2010 Witam moje Małe Prawisie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amatorka świeżch prawików Napisano Wrzesień 23, 2010 Witam moje Małe Prawisie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Witam moje Małe Prawisie:) Byłyscie grzeczne? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety nie jestem juz kafe Napisano Wrzesień 23, 2010 prawikiem. Rozprawiczyłem się:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamany Wszystkim Napisano Wrzesień 23, 2010 Już jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamany Wszystkim Napisano Wrzesień 23, 2010 Nie byłem dzisiaj grzeczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Załamany Wszystkim Napisano Wrzesień 23, 2010 Onanizowałem się dzisiaj pięciokrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amatorka świeżych prawików 0 Napisano Wrzesień 23, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalvia Napisano Wrzesień 21, 2012 czyste prawiki- co porabiacie -nosicie barchanowe gacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokaonia Napisano Wrzesień 21, 2012 więc jak -srak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SamotnikXI 0 Napisano Wrzesień 21, 2012 Ale odkopanie tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lokaonia Napisano Wrzesień 21, 2012 a jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach