Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracuje ktos w HM i moze odp

w HM zlikwidowali bielizne w rozmiare 70A?????

Polecane posty

Gość pracuje ktos w HM i moze odp

potrzebowalam kupic na szybko nowy stanik, weszlam do H&M bo tam zawsze znalazlam model 70A ktory ladnie lezal (tak, wiem ze ogolnie zla rozmiarowka itd:P;) ) i nie bylo ani jednego modelu w takim rozmiarze oprocz mlodziezowej wersji z pieskiem snoopy. bylam w H&M w innym miescie i dokladnie to samo! co sie stalo? czy H&M wycofal rozmiar 70A i zostawil go jedynie w modelach mlodziezowych?!

co prawda ani nie pracuję, ani nie kupuję w tym rozmiarze ale przeglądając bieliznę faktycznie nie widziałam tego rozmiaru już jakoś od roku...

Jak wiesz, że zła rozmiarówka to po co kupujesz? :) Ja chyba jakiś czas temu widziałam 70A i B, C już niestety nie było :P

chodziło jej pewnie o to, że to jest ta rozmiarówka placowa. Placowa np 75 C to ta normalna 65D. No ale jak pasuje to czemu ma nie kupować :)

ale w New Yorkerze chyba mają. ostatnio mi się jakieś A rzuciło w oczy bo było zadziwiająco duże jak na A, ogólnie tam to trzeba każdy jeden przymierzyć A drugiemu A nierówne :/

a ja tak trochę nie na temat ale mam nadzieje że się nikt nie obrazi. zauważyłam że h&m zaczyna iść w stronie filozofii "biuściastej". nie jestem tego pewna ale kupiłam stanik 70c (powinnam 65 D) i jest całkiem dobry. wcześniej obwód 70 był ogromy teraz zmalał przynajmniej po 5 cm i jest mniej rozciągliwy. albo trafiłam na jakiś niespotykany h&m model albo postulaty dotarły także do sieciówek.

H&M ma kilka modeli ze ścisłymi obwodami, ale konstrukcja zbyt dobra nie jest, tak przynajmniej wywnioskowałam przeglądając balkonetkę. Sama chciałam zmierzyć 70C z tych ciaśniejszych modeli, bo też ogólnie noszę 65D, ale nie znalazłam 70C. Te lepsze to np straplessy z napisem na metce chyba 'our perfect' w bazowych kolorach, mają chyba kilka miejsc na przyczepienie ramiączek i silikonową tasiemkę w obwodzie. Ale lepiej chyba zainwestować w coś 'biuściastego', z lepszą konstrukcją.