Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgrgregrf

rozmowa z zonatym na czacie-smiech na sali...'

Polecane posty

Gość grgrgregrf

no wiec zonaty szukał seksu...miał inny nick, dosyc ciekawy i miły dopiero po jakimś czasie wyszlo o co mu chodzi a chodziło o seks chcial zapłacic itp wiec pytam sie go czy ma zone i dzieci-on ze ma syna 7letniego ja na to-a co zrobiła zona ze ja chcesz zdradzic on ze nic i pyta sie ile chce za seks a ja na to zeby kupił synowi lepiej ksiazke niz wydawał na dziwki;/ Boze a niektore sobie od ust odejmuja zeby było dla rodziny,nie chodza do fryziera bo drogo a taki dupek jakiejs kurwie chce kase dawac nigdy nie wyjde za mąż!!!!

Boze a niektore sobie od ust odejmuja zeby było dla rodziny,nie chodza do fryziera bo drogo a taki d**ek jakiejs k**wie chce kase dawac nie przesadzaj przynajmniej chłop wie, że za przyjemność trzeba zapłacić są tacy co zawsze chcą za darmo :P

Gość milinika2
to ja rozmawialam z takim co zdradzal zone z jej wlasna siostra i szukal kolejnej

niestety tez spotkalam sie z takimi facetami jak powiedzialam, że moja doopa to nie automat do koszenia kasy to powiedzial, ze chcial mnie sprawdzic hahahahaha

Gość grgrgregrf
czy warto zatem wychodzic za mąż? przeciez dzisiaj wszelkie morale upadły zdrada jest taka czesta ;/ warto? mam 25 lat

Gość zdziwisz
i o co Wam chodzi, dawanie dupy to jedyne rozsądne zajęcie dla kobiety

nie warto bo zdradzisz chyba, że lubisz ten sport to warto

Gość grgrgregrf
nie zdadziiłabym nie mam tego genu kurestwa tej jednej rzeczy jestem pewna jak smierci jak kocham to nie zdradzam jak nie kocham to odchodze i szukam kogos kogo pokocham czy to takie ciezkie dla mezczyzn?

Gość odpowiem ......
przecież od dawna wiadomo że wszelkiego rodzaju czaty to jeden wielki burdel i nie ma szans na to że wejdziesz tam i normalnie z kim porozmawiasz a rozmowa nie zahaczy o dupę i sex :D....może jest jakiś minimalny procent facetów którzy nie szukają i nie walą sobie przy kom poprzez cyberek ale to na prawdę minimum tak jak napisała ike.....dobrze że gość chciał zapłacić bo są tacy którzy szukają głupich na szybki numerek najlepiej w samochodzie gdzieś na poboczu :D....ten to być może chociaż za hotel by dodatkowo zapłacił :D

Gość zdziwisz
jakby Wam to nie odpowiadało, to by nie było zdrad. Bo niby z kim maż ma zdradzić żone?

jakby Wam to nie odpowiadało, to by nie było zdrad. Bo niby z kim maż ma zdradzić żone? z innymi niekoniecznie z nami

Gość zdziwisz
nie rozumiesz do końca. Jakby kobiety miały trochę oleju w głowie to by zostawiły mężów w spokoju

Gość zdziwisz
a czego oczekiwać od faceta, jak kobieta go kokietuje?

Gość majka8333
tez mam doswiadczenia z czatow i roznie bylo. wchodze tylko na czat miasta. oczywiscie ze byli zonaci, 20letnie prawiczki, ale tez i normalni faceci, ktorzy ani razu o sex nie zapytali.

nie rozumiesz do końca. Jakby kobiety miały trochę oleju w głowie to by zostawiły mężów w spokoju nie po rozumiem, że cudzych? biedni ci mężowie no chcą być całe życie wierni a jakieś napalone laski spokoju im nie dają :)

nie po rozumiem, że cudzych? coś mi się wepchało :P rozumiem, że cudzych *

Gość odpowiem ......
zawsze szczery....soczek to obowiązkowo :D zdziwisz.....no pewnie najlepiej zaraz rzucić całą winę całych zdrad na kobiety prawda ?....a prawda jest taka że wina zawsze leży po środku ...a po co faceci w takim razie szukają ....namawiają itd ?......no chyba nie po to żeby zaprosić na wspólne czytanie Biblii :D

Gość zdziwisz
nie o to chodzi. Niestety żony moich kolegów po ślubie się zaniedbują, nie wiem skąd takie rozumowanie? Jak już złapiecie faceta to nie warto o siebie zadbać? Z tym kokietowaniem chodziło mi o to, że jak jesteśmy np. w pubie , jesteśmy uprzejmi i mili, to robią się Wam te maślane oczka

Gość DiscoDiva
do autorki widać, że na czacie byłaś pierwszy raz :P daruj sobie umoralnianie żonkosi z sieci, im to zwisa, Ty nie chcesz, znajdzie się chętniejsza, proste

pierd.lisz zdziwisz idea jest prosta, jest ochota to jest zdrada, nie ma ochoty zdrady nie ma, a dyskusje ocierajace o jajko i kure prowadza donikad

Gość zdziwisz
zawsze szczery wyjdź w ten piątek do pubu czy jakiegoś klubu. Część babek sama włazi do łóżka

Część babek sama włazi do łóżka masz calkowita racje ale co z tego? czesc facetow bzyka wszystko co sie rusza dwa powiedzenia: jak suka nie da to pies nie wezmie jak pies nie bedzie chcial wziac to suka nie ma czego dawac

zawsze szczery wyjdź w ten piątek do pubu czy jakiegoś klubu. Część babek sama włazi do łóżka to gazem je! albo packą !

Gość zdziwisz
"jak suka nie da to pies nie wezmie jak pies nie bedzie chcial wziac to suka nie ma czego dawac" i tym potwierdziłeś co poprzednio pisałem,,,jakby kobiety nie dawały , szanowały siebie i swoje ciało nie było by zdrad. Chyba że desperacko do burdeli by chodzili.