Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgrgregrf

rozmowa z zonatym na czacie-smiech na sali...'

Polecane posty

Gość zdziwisz
ike no proszę Cie, jakim gazem ? Jak same się proszą to facet byłby ciotą gdyby nie wykorzystał sytuacji. Powtarzam taki facet jak ja, czyli WOLNY

ike no proszę Cie, jakim gazem ? polecam łzawiący:)

i tym potwierdziłeś co poprzednio pisałem,,,jakby kobiety nie dawały , szanowały siebie i swoje ciało nie było by zdrad. Chyba że desperacko do burdeli by chodzili. cokolwiek bym nie napisal to i tak masz w glowie sieczke kobiety sa winne zdrad dokladnie w tym samym stopniu co faceci minus sytuacje odnosnie burdeli bo kupowanie seksu przez kobiety jest jeszcze dosc malo powszechne

Gość zdziwisz
ja zdania nie zmienie, kobieta kobiecie wydziera faceta. A niestety biologia jest taka, że faceci nie mogą myśleć w takich kategoriach, jakby chciały kobiety

Gość dffffffff
zdziwisz nie chrzan od rzeczy. Jak czlowiek naprawde kocha swojego partnera i przede wszystkim ma zasady to nie ma bata zeby zdradzil.Tak facet jak i kobieta. I dopisywanie ideologii o tym jakie kobiety sa zle bo napastuja tych biednych facetow jest smieszne. W druga strone tez tak mozna napisac,ze faceci namawiaja mezatki na seks,mieszaja im w glowach a one biedne zdradzaja swoich mezow a wcale tego nie chca :o Jak ktos nie chce to nie zdradzi,a jak chce zdradzic to byle pretekst wystarczy.

Gość nfvkhf
zdziwisz z takim podejściem jeszcze długo będziesz wolny

Gość zdziwisz
oby oby , bo ludzie nie są stworzeni do bycia we dwoje do końca życia

ja zdania nie zmienie, kobieta kobiecie wydziera faceta. A niestety biologia jest taka, że faceci nie mogą myśleć w takich kategoriach, jakby chciały kobiety :D przestań robić z facetów bezwiedne marionetki skoro zwalasz zdrady facetów na biologie to ja mogę powiedzieć tak samo niestety biologia kobiety jest taka, że jak ją zaswędzi to weźmie i żonatego :P

Gość zdziwisz
nie ale nie chcę prowadzić "rodzinnego trybu życia". Praca -> żonka w domu -> kapcie -> tv.

Gość kokardka27a
nie wiem w jakich kregach sie obracacie:) ale ja na palcach jednej reki moge policzyc zdrady i rozwody sasiadow, kolegow i kolezanek. niestety dla mnie bo ja sama a w okol same zakochane pary:(

Gość zdziwisz
ike to po cholerę się żenić ? lepiej być wolnym :)

Gość nfvkhf
lepszy schemat: praca> piwko> telewizor

Gość zdziwisz
no wiesz, nie można być do końca w 100% pewnym a z biegiem czasu i poglądy się zmieniają.

ike to po cholerę się żenić ? lepiej być wolnym ja cię do ożenku nie zmuszam

Gość zdziwisz
"niestety biologia kobiety jest taka, że jak ją zaswędzi to weźmie i żonatego " A Ciebie jak swędzi to bierzesz każdego ?

Gość nfvkhf
"ike to po cholerę się żenić ? lepiej być wolnym ja cię do ożenku nie zmuszam" a ja wręcz odradzam

"niestety biologia kobiety jest taka, że jak ją zaswędzi to weźmie i żonatego " A Ciebie jak swędzi to bierzesz każdego ? masz problem z interpretacją

Gość zdziwisz
hmmm czasem ciężko wyczytać po paru zdaniach, o co Ci chodzi.

innymi słowami jeśli biologia każe facetowi zdradzać- i wolnemu i żonatemu to biologia każe kobiecie facetów wabić- niezależnie od tego, czy są wolni czy nie więc albo wierzymy w biologię albo wierzymy, że człowiek posiada rozum i wolę

Gość zdziwisz
dobra kończę temat z Wami, bo jednak wy obracacie się w teorii, a ja w praktyce. Polecam powychodzić do klubów, pubów