Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasanderka20

cienie tusz podkład wytrzymałosc 12 h help

Polecane posty

Gość Kasanderka20

Hej. Jakie znacie kosmetyki, które potrafią wytrzymac na twarzy do 12 godzin conajmniej? *cienie do powiek - jaka firma, czy są kolory z brokacikiem delikatnym, ile moze kosztowac *tusz do rzęs - pogrubiający, powiększający rzęsy *podkład - jasny, dobrze kryjący, mam bardzo bladą cerę *błyszczyk - żeby się nie ścierał gdy coś zjem Radzcie kafetarianki, które firmy brac, błagam. Muszą wytrzymac długo, najlepiej nawet 12 godzin. Która dobrze doradzi niech jej Bóg w dzieciach wynagrodzi 🌼

Cienie- Inglot lub Art Deco ale, żeby cienie utrzymały się 12 h potrzeba również bazy pod makijaż np z Dax Cosmetics (do twarzy i powiek) Tusz do rzęs- polecam Collosal Volume Maybelline, bardzo pogrubia Podkład- Colorstay Revlon, ma idealne kolory do bladych cer, dobrze kryje i długo się utrzymuje Błyszczyk- nie znam takiego, który radzi sobie z piciem i jedzeniem:-P dla fajnego efektu polecam 3 D Max Bourjois, ale trzyma się tak, jak wszystkie inne błyszczyki:-D

Gość Kasanderka20
Dziękuję :)

U mnie sprawdza się tusz L'oreal telescopic carbon black. Raz na wieczór się nim pomalowałam i zapomniałam go zmyć, rano byłam dalej umalowana i nierozmazana. Ale tusz jest specyficzny, trzeba umieć się nim malować, no i nie każdemu podpasuje. Ma naprawdę czarny kolor, dla porównania tusz Astora po 4h mi gdzieś znika z rzęs.

Gość Kasanderka20
O to sprawdzę obydwa :))