Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora wielkopolanka

chcialabym faceta lekarza

Polecane posty

Gość pawel_32_serce
Tak się zastanawiałem czy się pzyznać teraz czy jutro :D Ciekawe czy ta bidulka to zdjęcie zrobi :D Ehhh ... trochę mi szkoda Jej teraz ale co tam ;) Nauczy się że ludziom z netu nie można ufać :D A Ty moja droga tak się nie wzruszaj mną ;) Jeszcze się w dzieciaku zabujasz , trochę wstyd by był ;) Ja mam coś takiego że przyciągam kobiety do siebie :)

Gość pawel_32_serce
Do kina możesz mnie zabrać ! ;) Chcę z Tobą iść ;) Zawsze mnie rajcowały starsze dziewczyny bo są o wiele trudniejsze do zdobycia niż te siksy z mojego wieku ;)

Gość chora wielkopolanka
ehh zakochac u mnie to nie tak latwo;) potraktowalabym Cie raczej jak mlodszego brata, a mam tylko starszego, ktory jak sie dowiedzial, jak mnie wkrecales to by Ci leb o 180 stopni przekrecil:P

Gość a mi sie wydaje
ze Ty nadal cos sciemiasz:p powiedz ze mam racje :) zgadlam nie?

Gość chora wielkopolanka
ojoj... zaraz mi napiszesz, ze jestem w podeszlym wieku. pani, z ktora bylam w pokoju w szpitalu dawala mi 19 lat:D ale chyba troche nie dowidziala:P pojdziemy razem do kina, tylko musiz zalozyc kitel;) reflektujesz?:P

Gość pawel_32_serce
Oj nie wiem czy by mi przekręcił ten mój łepek :D Ja od dzieciaka trenuje sporty walki :D hihihihi ... Motzny jestem chłopak ! Misiaczku mój , idziemy spać ? ;)

Gość o ja pindole a ja
gupia sie nabralam..

Gość chora wielkopolanka
do mnie to wyzej, czy do pawelka-znachora?:P mozliwe, ze dalej cos kreci:D

Gość a mi sie wydaje
heh a moze jednak i nie :/

Gość pawel_32_serce
Kitel założę na pewno abyś tylko chciała mnie zabrać ze sobą ;) Nawet nie musi być kino , z Tobą wszędzie pójdę :D Kurcze , czasem to mam obsesję na punkcie starszych ode mnie dziewczyn :D Niekiedy to się zakochuję nawet w 30-stkach :D

Gość chora wielkopolanka
ohh zapomnialam Mateuszku, ze do szkoly jutro idziesz;) a ja jeszcze na chorobowym do konca tyg, to moge spac do 12:) no to do kolorowych snow 👄 ps. na przyslosc mow do mnie Kotku :classic_cool:

Gość a mi sie wydaje
yyy do pawełka . a ja uwazam ze Ty musisz byc dojzalzy a teraz to sciemiasz z tym wiekiem swoim

Gość pawel_32_serce
Znachorem raczej nie jestem . Tyle tylko że na treningach w okresie robienia rzeźby muszę dokładnie przestrzegać diet i coś nie coś się orientuję na temat zdrowej żywności ;) Ale nie miałem zamiaru tu za znachora robić a zabrać się za podszywy :D I nie wiem czemu wyszło inaczej :D

Gość pawel_32_serce
Tak , idę jutro do szkoły ale to nie znaczy że chodzę spać z kurami :D Mogę posiedzieć jeszcze trochę tu z Tobą ;) Bardzo się do Ciebie przywiązałem już nawet :D Powaga ! KUrcze , musi być to kino jak nic skarbeńku śliczniutki ;)

Gość pawel_32_serce
chora wielkopolanka : Jesteś ? :(

Gość pawel_32_serce
Odezwij się do mnie jeśli jesteś :(

Gość chora wielkopolanka
jestem:) Mateuszku, czas spac, zeby jutro polonistka Cie nie nakryla na przysypaniu w czasie lekcji;) a i ja milam prowadzic oszczedzajacy tryb zycia, wiec powinnam sie powoli zbierac:( jutro sie umowimy na to kino or sth;) spotkamy sie jak tylko bede mogla normalnie mowic.. wiec zacznic przygotowywac kitel:D 👄

Gość pawel_32_serce
JUż się wystraszyłem że poszłaś :D Z tym spaniem żartowałem , chciałem Cię w ten sposób roczulić i wymusić na Tobie chęć przytulania się :D Ale może faktycznie czas iść spać ;) Bądź tu jutro, odezwij się , ja sobie dodam ten temat do ulubionych ;) Dobranoc kochanie 🌼 Kitel przyszykuję na pewno , a Ty dbaj o gardełko ;) Buziaki skarbuś ;)

Gość chora wielkopolanka
i co, Mateuszku, wrociles juz ze szkoly?:D

Gość artur bezrobotny 21 lat
jestem skarbie ;)