Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora wielkopolanka

chcialabym faceta lekarza

Polecane posty

Gość chora wielkopolanka

po prostu kreca mnie faceci w kitlach:D i co ja mam zrobic?:o

Gość ja tez :)
ale watpie zeby lekarze mieli czas i checi na siedzenie na kafe :P

Gość fukirrrrrrrrrr
a ty kim jesteś ? Pewnie bezrobotna albo w sklepie za ladą stoisz co ? Kurwo materialistko zajebana !

Gość chora wielkopolanka
no niestety nie trafiles:D aboslutnie jestem robotna;) i nie pracuje za lada a za biurkiem:P skonczylam dobre studia, dobrze zarabiam, jak na mloda koobiete z ledwie 9miesiecznym doswiadczeniem;)

Gość chora wielkopolanka
i nie zalezy mi na ich kasie:o pewnie pieniadze wazna rzecz, ale ja sie sama spokojnie utrzymuje.

Gość butterbean ESCH
taaaa , jasne. Łżesz jak pies biorowa gruba dupo. Od tego siedzenia za biurkiem to ci dupsko urośnie. Ile zarabiasz po tych 9 miesiącach ? Powiedz to skomentuję

Gość chora wielkopolanka
a co, urzad skarbowy?:D mozesz uwazac, ze klamie. krzyz na droge... nie twierdze, ze zarabiam kokosy, ale na osobe poczatkujaca 3200 na reke + premie 2 razy w roku to nie jest zle. ale ja nie studiowalam byle czego i byle gdzie. studenka przecietna tez nie bylam:P

Gość never ever in my life
wiekszosc lekarzy to cioty.... mam kilku w rodzinie....i kilku wsrod znajomych....sa mili ale tacy jacys ciepluchowaci

Gość butterbean Esch
3200 netto ??? To co Ty robisz w tym urzędzie ???????? No nie gadaj że szeregowy pracownik

Gość chora wielkopolanka
moze i cioty.. znam paru, ale to ze starszego pokolenia. to normalni faceci;) trudno ich wrzucic do jednego worka.

Gość aquariuss
Bo nie muszą udawać, twardziela i się wywyższać bóg wie czym, mają doświadczenie się wyuczyli i mają gdzieś. Panienki same się do nich pchają :)

chyba poniosla cie fantazja....w budzetowce na start chwile po studiach nikt nie dostaje 3200 NA REKE

Gość chora wielkopolanka
a kto napisal, ze w urzedzie?:o pracuje w branzy finansowej, w firmie prywatnej. nie ciagne z budzetowki:o

Gość chora wielkopolanka
tak to sie konczy, jak sie ni czyta do konca, tylko dospiewuje reszte:o NIE PRACUJE W BUDZETOWCE!!!

Gość butterbean Esch
jak się dostałaś do pracy ? Ktoś z rodzinki czy ze znajomych zagadał ?

a ja sie nie zgadzam z tym wyuczeniem. mam kilku kumpli po lekarskim i wiem jak sie mocno uczyli.... zreszta popatrzcie ilu mamy naprawde DOBRYCH specjalistow... reszta to barany...(doswiadczylam tego ostatnio sama na sobie). jedyne co jest pewne to to ,ze lekarz zawsze znajdzie prace....nawet konowal

Gość aquariuss
jezu dajcie spokój, zarabia ile zarabia, gówno was obchodzi. Zazdrośnicy się znaleźli kuźwa, siedza 24/7 na kafe i naerzekają.

butterbean nie przesadzaj .jesli ona pracuje w prywatnej firmie np w poznaniu to jej wierze.... w wawie mozna dostac nawet 5 tys.

Gość chora wielkopolanka
normalna droga rekrutacji:o przez zadnych zanjomych czy rodzicow:o nie wiem dlaczego weszycie spisek! moze powiem ze na start mialm 1900 netto, ale szybko sie wykazalam i firma sie byla w stani sie obyc beze mnie.. stad awans i podwyzka. dla tych ktorzy napisza, ze pewnie obrabiam palki pod biurkami:o nie, nie obrabiam, z szefem sie nie przespalam- to kobieta:D nadal jestem dziewcia, loda tez nie robilam :classic_cool:

Gość pawel_32_serce
Ja jestem lekarzem i powiem Ci tak. Zarabiam prawie 20 tysi m-c i nie wyobrażam sobie bycia z jakąś nieudolną laską która ma 6 razy mniej niż ja. Może to głupie ale moi kumple mają laski które zarabiają po min. 10 tysi więc ja nie mogę stać się dla nich pośmiewiskiem

Gość pawel_32_serce
dziewicą jesteś ? Poważnie ? Ile masz lat ? ;) Dziewicę to ja bym chciał i to bardzo !!! Dziewice są najlepsze ;)

Gość chora wielkopolanka
never ever in my life, masz racje lekarze sa rozni, tez sie spotkalam z niedouczonymi tlukami (tudziez tluczkami:P), ktorych ja poprawialam:o mowie po prostu, ze kitle mnie kreca. tyle:P pawelku, masz racje, wcale Ci sie dziwie:D jak bede miala 30 an karku to bede zarabiac dyszke na reka, jak nic:P powaznie, moim kryterium nie sa zarobki i nie chce byc po nich oceniana...

pawel 32 jakim cudem tyle zarabiasz? moj znajomy jest ordynatorem oddzialu chirurgicznego.... i zarabia 8 tys w szpitalu...moze cos tam dorobic poza... ale nie uzbiera 20 tys a jest dobrym specjalista. idz pisac bajki

Gość chora wielkopolanka
pawelki, mam 25 lat, ale za malo zarabiam 💤

Gość pawel_32_serce
ja zarabiam 20 tysi ale ja mam swój prywatny gabinet ;) Konkretnie dermatologia ;)

Gość chora wielkopolanka
temat mial byc o facetach w bieli:o a jest o kasie i pracy... a mialam sobie uprzyjemnic czas na chorobowym 😭

Gość chora wielkopolanka
pawelku, swietnie sie sklada! moge Ci zadac pytanie? :classic_cool::D

Gość pawel_32_serce
Zadaj. Odpowiem za 100 zł ;) Tyle biorę za wizytę 5 minutową :D Nie no żart , pytaj biedaczko ;)

Gość chora wielkopolanka
czyzby nasz dermatolog sie zmyl? 😭

ja tez mam pytanie: skad twoj glupi nick? sadzilam ze jestes kardiologiem :P