Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralinka 13

Byc moze idiotyczne poszlaki... Zdradza mnie?

Polecane posty

Gość Koralinka 13

Wiem ze z natury jestem podejrzliwa... Ale tym razem nie moge sie uspokoic mimo wszystko wiec pytam was... Jakis czas temu w łóżku znalazłam ciemny długi włos. Jestem blondynka i to bardzo jasna... Coz, włos moze przyniesc kazdy na ubraniu... Ale ta sytuacja sie powtórzyła jeszcze dwa razy. Czyzby ktos u niego w pracy tak strasznie liniał? No ale ok, dałam spokój, mysle sobie, na pewno moja chora głowa. Ale dzis leze sobie z nim na lozku i rozmawiamy. Głaskałam go po brzuchu... Nagle zauwazyłam ze ma na pasku włos. Podnosze - okazało sie ze wkrecony w sprzaczke od paska. Długi ciemny - jak 3 poprzednie. W sprzaczce... Wiem ze brzmi jak prowo - głupio... Ale ile mozna przynosic takich samych włosów do domu? :o Co myslicie laseczki...?

Gość no cóż można by zrobić
aferkę tak profilaktycznie :classic_cool:

Gość Koralinka 13
Nie chce robic profilaktycznej aferki :P Wiem, i napisałam to w pierwszym zdaniu, ze jestem dosc słaba psychicznie jesli chodzi o takie kwestie. Ale walcze z tym. Dlatego nie siedze teraz w kacie i nie rycze "buuuuu zdradził" tylko pytam was. Bo mi sie to dziwne wydaje, tyle razy czyjs włos przyniesc, jednej osoby... az niemozliwe. ale wiem ze jestem przewrazliwona wiec pytam grzecznie... czy wg was niepotrzebnie sobie roje?

Gość o kutwa ciekawe temate
:classic_cool: myślę , że czas wymyślić plane działania :classic_cool:

Gość Koralinka 13
tak tak. tez sie nasmiewam ze staraczek i zapłodnionych palcówka. ale szczerze przyznaje ze to jest moj słaby punkt - strach przed facetem skurwielem. dlatego prosze o jakas odpowiedz :o

Gość o kutwa ciekawe temate
ale ja jestem śmiertelnie poważna :classic_cool: sprawa jest tak poważna , że tak jak pisalam wcześniej myślę nad planem działania , bo jeden krzywy ruch i lipton 😭 cza to rozegrać tak , żeby nikomu włos z głowy nie spadł :classic_cool: a tak serio to ja bym już dawno zapytała faceta co koorwa robią długie ciemne kłaki w jego gaciach skoro ja jestem blodnynkom :O

Gość Koralinka 13
Głupie to. Ale kiedys facet ktory wygladal na wcale do takich rzeczy niezdolnego zdradzil mnie w moim własnym łozku... Wyjechałam na wakacje a swojemu owczesnemu dałam klucz zeby podlał raz w tygodniu kwiatki. Potem sie okazalo ze mojej kawalerki uzywal jako miejsca schadzek... Potem startowali do mnie rozni, i ZAWSZE okazywało sie ze zonaci. Moze z tych wzgledów ma taka wkrete... no nie wiem :o

Gość Koralinka 13
No przeciez za kazdym razem pytałam... ale nie posiadam nic innego. jest w pracy lub w domu nigdzie indziej, oficjalnie. nigdy sie na nim nie zawiodłam, zawsze jest tam gdzie ma byc i jest punktualny. wiec to idiotyczne... ale z drugiej strony to sa CZTERY klaki. nie jeden.

Gość i wystarczy ze jeden
skrecony w sprzączkę. ja od razu bym spytała co to ma byc i skąd to sie tam niby wzieło

Gość Koralinka 13
Mimo upływu czasu jestesmy w sobie bardzo zakochani i spedzamy ze soba praktycznie cały czas poza praca. A on jest szczery, tak mi sie wydaje... taki typ o ktorym mowi sie ze niebylby zdolny do czegos takiego... nie moge sie przyczepic do NICZEGO oprócz tych kłaków.

Gość Koralinka 13
pomotzy :o

Gość i wystarczy ze jeden
no to jak pytałaś to co mowil?

Gość Koralinka 13
zaczął sie ze mnie smiac ze histeryzuje. i ma racje, bo ja histeryzuje czesto... ale ja NAPRAWDE NIC nie moge mu zarzucic... tyle czasu ze soba spedzamy, czasami przyjezdzam do niego do pracy, zabiera mnie wszedzie, nie wychodzi z kolegami sam, zawsze jest tam gdzie ma byc... a ze mam opinie histeryczki to juz sama sie zastanawiam czy to nie choroba sie nie odzywa :o ale kuraw no. CZTERY kłaki? nigdy nie znalazłam na obie ani jednego cudzego. z drugiej strony ja jestem na 99,9999% pewna ze on jest wobec mnie szczery i uczciwy. nigdy taki nikt nie był jak on. i badz tu madra :o

Gość nie wiem ale mnie to tez
nie daloby spokoju, takze wiem co czujesz. 4 takie same włosy, jeden w sprzaczce, nie wiem ale chyba jest cos na rzeczy

Gość Koralinka 13
no i co mam teraz niby robic? czekac? na kolejny kłak? nie bede za nim lazic nigdzie bo ja i tak łaze jak chce i nigdy nie podpadl. wiec jezeli to przypadek to jakis okrutny dla mojej psychiki... a jezeli nie przypadek to musi to byc ktos od niego z pracy, bo on w pracy siedzi po 12h dziennie. tylko ze tam jest jedna mezata i za ciemna a pozostale 3 laski sa nowe, nie bylo ich jak znalazłam pierwszy wlos. kurwa :o

nie jestes przewrazliwiona tylko normalna. skurwysinof trzeba miec na oku z zasady. przez skurvisinów rozumiem facetów. wszystkich. w zadne takie "on jest inny" nie wierze :o

zrozum, ze on moze cie nawet bardzo mocno "kochać" chce z toba byc i takie tam bla bla.. ale jak kazdy facet z pewnoscia nie ma nic przeciwko temu, zeby mu jakas brunetka w pracy fiuta wypolerowała :o takie jest zycie.

Gość Koralinka 13
no i co o tym sadzisz Haski? 4 kłaki to powód do... no własnie, czego? Bo ja nie wiem co robic mam :o

Gość Koralinka 13
No bo sorry, jak laska znajdzie smsa "Kotku dzis lód o 19" to mozna pokazac tego esa i od razu sie rozstawac. Ale co ja powiem? "Znalazłam kolejny włos! Tłmacz sie badz odchodze!!" A on na to: "Moze sie zaplatał w pracy. nie wiem ocb." no i????

na poczatek moze kolekcjonuj te wlosy i porównaj. czy aby na pewno podchodza od tej samej osoby. :classic_cool: to by ci dalo pogląd czy zalicza rózne, czy ma jedna stala kochanke :P

Gość Koralinka 13
kurwa, bardzo smieszne bu-ha-ha! :classic_cool:

Gość Koralinka 13
Tak jak pisałam poza włosami nic. Nic a nic. 100% zaufania. A ja jestem podejrzliwa zołza, znam kazdy paproch w mieszkaniu... dlatego tez bym zauwazyla... i dlatego auwalylam klaki, bo mam manie na punkcie wlosow paprochow i innych swinstw fruwajacych po swiezo mytej podlodze :classic_cool:

moze sobie przypomnij okolicznosci znalezienia tych wlosow? dzialo sie w ciagu tych dni cos podejrzanego? wiesz.. moja kolezanka kiedys zapięcie od kolczyka znalazła. tez myslala ze histeryzuje, on sie oczywiscie wykpił. po pol roku okazalo sie, ze dyma 16latke :o

Gość erdftyghuj
na pewno nic a nic poza wlosami nie ma zastanow sie- jak nie zauwazasz to koze dlatego ze nie wiesz na jakie znaki patrzec a tylko juz tak widoczne jak wlosy zauwazasz http://www.youtube.com/watch?v=LRux7YUgYrA

kobieta ma taki "dar" do wykrywania zdrady. serio mowie. natura ja w takie cos wyposażyła. jak masz juz pare związków za sobą, to intuicja powinna ci podpowiadać czy cos jest nie halo. moze sie skup... wyłącz kompletnie myslenie i logiczne rozumowanie. wczuj sie w to co ci przeczucie podpowiada. z reguły sie nie myli.. tylko wiekszosc kobiet to lekcewazy i woli zyc w przekonaniu, ze wszystko jest ok :o

Gość Koralinka 13
no wiesz, ja juz z tej histerii posadziłam moja opaske do włosów o bycie nie moja opaska :P :classic_cool: Ale juz tak na powaznie to nic sie nie działo, mamy dosc uporzadkowany dzien pracy, zawsze wiadomix co kto robix. Choc fakt ze ostatnio niby miał nadgodziny...duzo... ale ja wiem, ze jakbym do niego pojechała to bylby na miejscu...zawsze jest/był. Włos to brzmi idiotycznie :( haha, zaraz mnie zjedzie ktos :p Bo szperałam przed chwila własnie :P Nic a nic. No moze poza tym ze "pamietaj o mojej płytce na jutro.ola" z dziwnego numeru i 'własnie sie zgrywa:)" jako odp. nie znam oli. :o