Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koralinka 13

Byc moze idiotyczne poszlaki... Zdradza mnie?

Polecane posty

Gość hloroformowa
a on nie jest przypadkiem fryzjerem? albo coś w ten deseń? mógł np mieć pacjentke... czy coś. zrób teraz coś strasznego. sprawdź mu fona, poczte i historie przeglądania.

Gość Koralinka 13
Nie jest fryzjerem :D Gdyby był to nie podnosiłabym larum przez cztery włosy :P Pracuje w biurze, oprócz niego jest jeszcze 5 dziewczyn. "Coś strasznego" już zrobiłam i jest czysty jak łza.

Gość jhsdytfetvsbj
nie urzadzaj awantury, przygladaj sie mu, czlowiek ktory zdradza predzej czy pozniej popelnia blad, ktory wydaje jego klamstewka

Gość ja uwazam ze30
Dla mnie to jest proste, dodaj sobie 2+2: czarne kłaki + nadgodziny ostatnio + 5 dziewczyn u niego w pracy= zdradza cie z ktoras z dziewuch od siebie z pracy Na twoim miejscu zoreintowalabym sie szybciutko ktora z tych 5 dziewczyn jest brunetka!

Przez blisko 10 lat pewien pan zdradzał swoja żonę. Pomimo tego bardzo ją szanował, kupował kwiaty, zabierał na wczasy, podwoził do kosmetyczki i do fryzjera. Jego żona była bardzo atrakcyjna kobietą. Znajomi uważali, że są szczęśliwym małżeństwem - jednym z najszczęśliwszych, bo takie wrażenie rzeczywiście sprawiali. Zapytaj recepcjonistek w hotelu w jakich godzinach spotykają się kochankowie? Przecież nie wieczorami, nie popołudniami i nie w nocy. Bo w tych porach są razem z rodzina. Spotkania w hotelach odbywają się rano, w godzinach pracy. A teraz połącz te historie w całość.

Gość dupcem bery bom śpiąca
ee tam przesadzacie ze odrazu zdradza,fakt jest to bardzo mozliwe ale jednak w tej sytuacji bardzo mozliwe tez sie wydaje ze dziewczyna panikuje bez powodu,ale zeby wybielic/oczewrnic ja bym jednak baczniej sie przygladnela temu panu i jego zachowaniu w stosunku do dziewczyn z pracy w pracy ,chyba mozesz go odwiedzic i posiedziec troche?poobserwowalabys to co najwazniejsze czyli gesty !mimike!spojrzenia!....ide spac bo nie widze na oki

Gość bubceu
i jak dalej?

Gość chłopak_karolienki
jajco

czizys dziewczyno.. to ze cie kocha i traktuje jak ksiezniczke dla faceta nie jest zadna przeszkoda, zeby mu pokątnie jakas lala fiuta opierdoliła :o 🖐️