Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straciłem pracę

Pytanie do Ike i innych czarnych, chodzi o wysokość zasiłku dla bezrobotnych

Polecane posty

I nie kłócimy się jeszcze. Tak sobie wymieniamy uwagi o życiu. :)

Gość ćwicz ruchy miednicą na psie
to standard, w którym doskonale odnajdują się stali użytkownicy. I pewnie, że posiadanie stałego nicka na tak szambiarskim forum jak kafeteria świadczy o umiłowaniu do taplania się w goownie i absolutnym braku życia poza netem. Sad but true :P

Absolutny to jest tylko Absolut. Koniecznie mocno zmrożony. Wszystko inne jest szaleńczo względne, Pomarańczo. A już bezwzględne wydawanie sądów o życiu realnym na podstawie wpisów na forum, jest według mnie działalnością nieco szaleńczą. Ale każdy może robić, to co lubi najbardziej albo to, co robić potrafi. :)

Gość aniela chociaż dobrze gada
tak, tak - koniecznie dorób do tego ideologię i koniecznie w podniosłym tonie :D Ja to rozumiem, tytlko tutaj możesz się popisać :D Ja to naprawdę rozumiem, takich jak wy są tysiące. Cale zastępy życiowych przegrańców. Szkoda.

Gość xdcfhgvjbn
brum jest lesbijska przybleda z erotycznego

Nie dorabiam ideologii. Robię to co lubię. I to wszystko. Przybłęda z erotycznego - bardzo romantycznie. Ale to już było. :D

I jeszcze jedno mnie ciekawi - w jaki sposób rozpoznać, że się życia nie przegrywa? Poproszę o poważne potraktowanie mojego pytania. :)

Gość przegrana pomarańcza
Nie no Brum tu dobrze gada, w ostatnich komentarzach zaimponowała mi wnikliwością

Się nie dowiem co to jest życie nieprzegrane. :D Przeczytałam "kocomolcu" i nawet mnie to zaintrygowało. :D Ale niestety to zwykły "kocmołuch". :D

Gość brum -odpowiedz
mi , ale tak szczerze. Musisz byc silna psychicznie kobieta, ze na tyle obelg ciagle ujadasz. Ja bym zniknela na wieki.

Stachanowiec. :D Bez przesady Ciekawa Pomarańczo. Gdyby człowiek wycofywał się z każdej trudnej sytuacji, musiałby zacząć wieść życie ślimaka. Skoro ktoś pisze obelgi pod moim adresem, znaczy że musi, czuje taką potrzebą, ma poczucie, że coś tym załatwi w swoim życiu. Oby mu to poszło na zdrowie. :)

Gość brum silna baba
chyba że to chłop;)

Gość "wiedząca"
Brum, to baba. Piękna i mądra baba.

Się nieco lękam, że zaraz coś wybuchnie. :D Ale rzeczywiście jestem kobietą. :D

Regresie ale na fotce mej mądrości to widać nie będzie. :D No może w oczach. :D

Gość aniela chociaż dobrze gada
hehs...zgodnie z moimi przypuszczeniami ciągle się tu prujesz :D Weź się przejdź gdzieś może, pogoda taka ładna. Straszne, żeby tyle czasu tracić na tak żałosnym forum. To już naprawdę trzeba mieć mega nudne życie. Pruj się dalej i wysilaj na cięte riposty ja stąd znikam :)

Regresie - pracuję nad pozą. :D Normalny pomarańczowy jasnowidz. :D

W bikini jest wykluczone. :D o takim to nawet nie marz. :D

Gość vgbhknjdsml
koro ktoś pisze obelgi pod moim adresem, znaczy że musi, czuje taką potrzebą, ma poczucie, że coś tym załatwi w swoim życiu. Oby mu to poszło na zdrowie . na ktorym uniwerku niby bylas :D:D:D ?

a ciebie orange gdzieś uczyli , że upierdliwe obelgi są normalne?:) i że atakowany ma jeszcze grzecznie przeprosić, skłonić się w pas i posłusznie wyjść błagając o wybaczenie za to, że żyje?:)

Pomarańczo - raz byłam na Jagiellońskim. Z wycieczką szkolną. Regresie - a ja mogę mieć wymagania, co do Twojej fotki? :D