Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prue2222

w którym miesiącu jest widać że kobieta jest w ciąży?

Polecane posty

Gość prue2222

może być tak widać dopiero w 6-7 miesiącu tak trochę mocniej widać?

po mnie w pierwszej ciąży zaczęło być widać jakoś na przełomie 7/8 miesiąca tak w 31tc a teraz to od około 20tc czyli jakiś 4 miesiąc sprawa bardzo indywidualna czasami kobieta w 4 miesiącu wygląda jak w 8 a inna tydzień przed porodem wygląda na 5 :)

Gość atakatam
Zależy, jak jest normalnie szczupła to szybciej widać, nawet w 4 miesiacu, a jak zazwyczaj jestt trochę grubsza to i do tego 6, 7 miesiaca może nie być widać. Różnie bywa

tak od 5 miesiaca. do tej proy to mozna wyglądac jakby człowiek przytył po prostu. oczywiscie zalezy, bo kazdy brzuch rosnie inaczej.

Gość gryczka
Ja byłam bardzo szczupła. Sama zaczęła widzieć już na początku 4 miesiąca, ale myslę, że obcy mogli brać to za sadełko ;-) Tak naprawdę zaczęło być widoczne dla otoczenia, że jestem w ciąży koło 20 tygodnia, czyli miesiąc później. Ale to kwestia indywidualna.

u mnie do 20tc mysleli, ze to sadelko :], zaczelo sie cos tam bardziej zaokraglac na ciaze ok 23 tc, teraz od 27tc nie maja watpliwosci :D

do 4 miesiaca nikt nie mial pojecia ze jestem w ciazy - tylko piersi zwracaly uwagę bo urosły mi doslownie dwa melony:O Potem juz kazdy czaił sie z pytaniem czy to aby nie ciaza:) Teraz w 7 to mam juz wielkie brzuszysko:)

U mnie było już widać w trzecim, w czwartym ludzie zaczęli ustępować mi miejsca w komunikacji miejskiej i kolejkach, a teraz jestem w piatym i się dziwią, że dopiero luty/marzec rodzę :D Ale u mnie to dwa maluchy w brzuszku siedzą, więc też inaczej widać :)

Gość odpowiadam.........
wtajemniczenie widzieli od ok. 6 mc , natomiast sąsiedzi nie domyślili się nawet w 9 :D (dopiero jak wychodziłam z córka na spacerki, a to pani dziecko??? !! i wieklie oczy i zdziwienie :D:D:D ) Fakt ja nigdy nie byłam szczupła może to też dlatego ,że to była zima wiec każdy opatulony w ciepłe rzeczy , a wtedy trudniej zauważyć :)