Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Phil&teds

Gdzie mogę kupić wózek PHIL&TEDS?

Polecane posty

Gość Phil&teds

Na allegro nie ma. W tym bobowózki nie umiem się połapać ile on w sumie kosztuje. Potrzebuję taki dla noworodka i starszaka. Moze jest jakiś sklep z wózkami gdzie jest podana konkretna cena a nie 10 modeli do wyboru i nie wiem czym który si,ę różni.

Gość Phil&teds
znalazłam go jednak w sklepie w moim mieście za 2200. no cóż taka sobie cena. Ale sprzedawca mi powiedział, ze lepiej tam noworodka nie wkładać. I teraz jestem w szoku bo producent podaje że od urodzenia, a sprzedawca mówi, ze od 6 miesięcy.

Ale jak od 6 miesięcy? Przecież do tych wózków jest normalna gondola. W gondoli sześciomiesięczne dziecko wozić? ;-)

ja mam taki wozek:) corka jak sie urodzila normalnie w"kokonie" w nim jezdzila.syn z przodu:) a teraz juz jedno za drugim.polecam. bobowozki.com.pl znajdziesz wszystkie modele

o pszepraszam.nie zauwazylam,ze napisalasze juz odwiedzalas ta strone

Gość Phil&teds
miki, a może chciałabyś go sprzedać? Nie mówię, ze dziś. Ja potrzebuję za jakieś 5 miesięcy dopiero.

a przez internet musisz zaznaczyc,ze kupujesz wozek dla dwojki dzieci (bo w cenie jest juz tylnie krzeslo) i dokoupic do tego osobno kokon.

Gość Phil&teds
Szkoda. Kurde nie ukrywam, że 2 tys to dla mnie dużo jak za wózek, szczególnie, ze tak na prawdę ten wózek będzie mi potrzebny sporadycznie bo starszak będzie miał już 2,5 roku. Nie wiem czy jest w ogóle sens kupować.

Witam! Ja mam do sprzedania wózek phil&teds. Jeśli jesteś zainteresowana, proszę o kontakt - parzych.joanna@gmail.com

Gość No co wy z tym Allegro? Google
nie macie czy co? Przecież w necie istnieje mnóstwo sklepów internetowych z wózkami i milionem fajniejszych rzeczy niż na tym waszym zakichanym Allegro, na którym jest więcej bazarowej chińszczyzny niż porządnych produktów.