Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrkita

ogolne pytanie o suknie slubna

Polecane posty

Gość marrrkita

Dziewczyny licze na Wasza pomoc! Kiedy sa najwieksze wyprzedaze sukien slubnych w salonach? Na jesieni, gdy wchodzi nowa kolekcja? Pod koniec roku? W okresach wszechobecnych letnich i zimowych wyprzedazy? Dzieki za opinie :)

Witam:) Największe wyprzedaże są teraz ;) ja mam ślub w grudniu więc się już nie załapałam na nie, ponieważ suknia jest szyta od 3 do 4 miesięcy. Ostatnio byłam w moim salonie miałam dobrać jeszcze jedną koronkę do sukni i tak z ciekawości patrze, a tam ceny na serio prawie o połowę niższe. Ja swoją suknie kupiłam za 2200zł teraz w promocji prawie taka sama, tylko zamiast wiązania zamek i brak jednej koronki na gorsecie 1400zł. Wg mnie nawet jak masz ślub w lecie lub wiosną warto jest kupić teraz :) I tak sporo się czeka na suknie i potem możesz ją powiesić sobie w szafie w odpowiednim pokrowcu lub niektóre salony trzymają do miesiąca ślubu w ciemni żeby nie zrobiły się żółte :) Jak ślub w 2011 to radze idź na zakupy :D

Gość kasia198787
Wyprzedaże zaczynają się koniec września początek października to zależy też od salonu ale w tych markowych to tak jak napisałam.