Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goosia..

gdzie wywołać zdjęcia cyfrowe w necie 10x15

Polecane posty

Gość goosia..
na tych zdjęciach widać moją wygoloną cipkę

Gość goosia..
tak i twoją tyną część ciała poniżej pleców głąbie 😠

Gość goosia..
mam śliczne stopy

Gość goosia..,,
mam

Gość goosia..
i słodką cipkę

Gość goosia..,,
też mam

Gość goosia..
a może tak coś na temat???? :P fotojoker??

Gość goosia..
dzięki - o rossmanie nie pomyślałam :)

Gość marzenawielka
od kilku lat wywołuję w www.foteria.pl mają przede wszystkim porządny papier KONAK endura dla profesjonalistów robią na nim wszystkie odbitki nawet te najtańsze empiki, fotojokery i inni tanie odbitki robią na słabych papierach stąd ta cena porównałem bo wcześniej robiłem w empiku i rossmanie widać różnicę w barwach i świetle bez dodatkowych dopłat robią zdjęcia na papierze jedwabistym kto robił ten wie że to już najwyższa półka co do cen to są bardzo tani 10x15 = 35 groszy a nawet 27 gr. w pakiecie pozostałe też najniższe ceny z jakimi się spotkałem po za tym robię u nich prezenty dla bliskich super sprawa kubki, kalendarze, maskotki sporo tego koszty przesyłki to tylko 12 zł nie 20 jak u innych polecam foterię bo już miałem do czynienia z kilkoma pseudo profesjonalnymi labami odradzam markety

Gość gość
a po cholerę wywołujecie? Ja od wielu lat oglądam zdjęcia tylko na monitorze czy telewizorze. Zdjęcia 10x15 cm wydają sie takie malutkie

Gość Aniuska92
Ja polecam www.inter-foto.com.pl

Gość MarysiaZefir
Bardzo lubię wywoływać zdjęcia i tworzyć albumy. Zdjęcia w wersji elektronicznej zapisane na dysku to dla mnie nic fajnego. Kiedyś wywoływałam zdjęcia w Rossmannie, bo blisko i niedrogo, jednak zauważyłam, że jakość tych zdjęć pozostawia wiele do życzenia. Szukałam jakichś niedrogich miejsc w internecie i udało mi się trafić na Fotopakiety.pl. Jakość papieru i wydruku znacząco różni się na plus już na pierwszy rzut oka.

Gość natalia824
Także korzystam ze sklepu Fotopakiety.pl. Jakość zdjęć jest o wiele wyższa od tych w popularnych sieciówkach, a cenowo wychodzi zdecydowanie korzystniej.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość klinga63
Ja zwykle wywołuje zdjęcia w Inter-foto i uważam, że to świetna opcja. Zdjęcia wychodzą ostre, dobre kolory i kontrast. A w dodatku za bardzo przystępną cenę!

Gość gość
W Empiku masz dobrą cenę nawet bez promocji, a aktualnie nawet dają 50 proc. Zobacz - http://www.empikfoto.pl/odbitki Jakość w porządku. Wywoływaliśmy już u nich poniżej 20 groszy za odbitkę właśnie 10x15. U mnie na mieście stawka jest dużo wyższa - zazwyczaj zaczyna się od około 40 grozy. Mocna różnica.

Gość gość
Nigdy nie widziałam, żeby ktoś dawał niższą stawkę niż Empik Foto. A nie zdarzyło się nam, żebyśmy nie byli zadowoleni z jakości - zawsze fotki były całkiem spoko. Radzę wywoływać duże ilości, bo wtedy schodzą do najniższej stawki. Teraz też mają mocną promocję - odbitki poniżej 20 groszy.

Gość gość
Na jakim papierze Empik Foto wywołuje zdjęcia? Jest wybór? Ogólnie z jakości jesteście zadowoleni? Macie porównanie do innych? Szukam właśnie miejsca pod wywołanie 1000 fotek i jakoś nie możemy się zdecydować ;-)

Gość gość
Ktoś wyżej pytał - przecież na stronie Empik Foto masz wymienione 3 rodzaje papieru. My zawsze wywołujemy standard i jesteśmy zadowoleni z jakości. Jeśli masz 1000 odbitek do ogarnięcia to na bank nigdzie nie zrobisz tego za mniejsze pieniądze. U nich cena per odbitka maleje wraz z tym, jak rośnie liczba odbitek.

Gość gość
Ja polecam www.dgfoto24.pl szybko tanio i zarimbiaszcza jakosc

Gość Ewa

Jeśli chcesz mieć zdjęcia najlepszej jakości to polecam Fotoprint.pl. Bardzo szybko wykonują zlecenie, a zdjęcie kosztuje tylko 0,24zł.