Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszły pan młody 234234

Drogie panie doradzcie w jakiej cenie powinien być pierścionek zaręczynowy.

Polecane posty

Chce na gwiazdke zaręczyćsię swojej dziewczynie interesuje mnie w jakiej cenie powinienem zakupić pierscionek zareczynowy. i raczej ma byc złoty czy z białego złota z duzym czy małym oczkiem.

Gość BARDZO DOBRA RADA
Kup jej pierścionek zaręczynowy tylko wtedy, jak będziesz wiedział,że ona jest dziewicą.

Gość Atamania
to zalezy od dziewczyny jedna marzy o tym zeby byl ladny i ze szczerego serca, inna zeby drogi, z diamentem i mozna bylo chwalic sie przed kolezankami a jaka dziewczyne masz Ty?

przede wszystkim co to za sformułowanie "zaręczyć się swojej dziewczynie". po drugie, nie wiesz, czy ona lubi żółte czy białe złoto? To skąd my mamy wiedzieć?

Gość owiana dymem tytoniowym na mak
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi

nie bede sie jej pytal co woli bo sie zorjetuje a to ma byc dla niej niespodzianka

zależy bo jak nosi bizuterie ze srebra to lepiej białe złoto...albo ja podpytaj delikatnie

jużwiem podejże w jej szkatułce jakiego koloru ma już biżuterie :)

problem w tym ze ona nie nosi bizuteri bo nie lubi. od kiedy sie nzmay nie widziałem od niej na palcu żadnego pierscionka kolczyki nosi od święta tak samo branzoletki.

wiecie co?? kocham ją najbardziej jak mogie a najmocniej gdy wpycham jej wpupcie mego karabin :D

dobry pomysl bo nie wszystkie kobiety przepadaja za zółtym złotem ...ja nie mam takiego bo mi sie nie podoba....a jezeli wiekszosc ma srebra to wydaje mi sie ze w tym przypadku lepiej jakbys kupil jej pierscionek z bialego zlota...jestem takiego zdania ;] pozdrawiam

katułce to podszyw

Gość przyszły pan młody 234 234
Moja narzeczona ma 58 lat. Gorąca kicia.

ch**uj zrobie z drutu i dam, a co tam i kasa w portmani zostanie

moja kicia uwielbia skórzane ciuszki i ten opejczyk mmmmm na sama myśl mi dygnął :D

Gość owiana dymem tytoniowym na mak
Proszę go, błagam, żeby wyszedł z tym smrodem na balkon, na spacer, na dwór, a nawet niech lezie na klatkę, ale on i tak pali w pokoju przy małym. Jak można być wspaniałym kochającym ojcem, tak fajnie zajmującym się dzieckiem, a jednocześnie kopcić przy dziecku? Ostatnio wysłałam go z dzieckiem na spacer, bo chciałam w spokoju posprzątać. Już z okna zauważyłam, że prowadzi wózek i pali papierosa. Wózek głęboki, skierowany przodem do jego twarzy, więc cały ten dym leciał na dziecko! Co mam z nim zrobić? Kłócimy się o to non stop, ale to i tak nic nie daje. Siedzi na fotelu czyta gazetkę i pali, a w łóżeczku obok śpi nasz synek. Mamy pokój dla małego, ale w nocy muszę często do niego wstawać, więc łóżeczko póki co jest w naszej sypialni, ale jak tak dalej pójdzie, to wyniosę łóżeczko do pokoiku synka i najwyżej będę wstawać. Musiałam się komuś wygadać. Nawet seks uprawiam ze śmierdzącą popielniczką. Czemu to tak potwornie śmierdzi

Gość przyszły pan młody 234 234
Ona ma między nogami muszelkę. Czy to znaczy, że ona zbiera muszelki na plaży ?

mrauuuuuuu