Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozliczajaca

rozliczenia z nfz

Polecane posty

Gość rozliczajaca

Witam. Pracuje w przychodni specjalistycznej. Prowadze cala obsluge zwiazana z NFZ (z wyjatkiem kontraktowania). Tzn. wprowadzam pacjentow w system, przygotowuje comiesieczne sprawozdania, korekty, kolejki oczekujacych, coroczne sprawozdania do sadu itd. Ile mniej wiecej powinna zarabiac osoba na takim stanowisku, wie moze ktos?

Ja zarabiałam najniższą krajową na podobnym stanowisku :D Potem 1300 na rękę.

Gość rozliczajaca
i jeszcze-do mnie w wiekszosci nalezy rozwiazywanie problemow z systemem jesli sa. Nie mamy informatyka wiec ja musze dzwonic i naprawiac, chyba, ze naprawde nie moge sobie pordzic to wzywaja kogos z zewnatrz

ja pracuję w prywatnej klinice na tym stanowisku. goła pensja to 1900 na rękę + dodatek motywacyjny 700 =2,600 na rękę. W wielkopolsce:)

Gość rozliczajaca
ale ja zdanie mojego pracodawcy znam :D Pracuje 9 lat w tej firmie i zastanawiam sie czy warto szukac czegos innego bo powiem szczerze, to strasznie duza odpowiedzialnosc.

Gość rozliczajaca
ja mam po 9 latach 1800. Zadnych premii ani podwyzek....i nie wiem czy to nie jest za malo, dodam, ze zaklad jest dosc duzy.

ale dziwi mnie troszeczkę jedno-czemu ty wprowaadzasz kolejki oczekujących? u nas to robi system. do nas należy nalicznie punktów lekarzom, przetwarzanie danych osobowych pacjentów, i sprawy związane z rejestracją. resztę-czyli wszelki raporty dot. kolejek oczekujących, punktacji miesięcznej dla NFZ i wszelkich innych rozliczeń drukuje się na koniec miesica.

Rozliczająca więc myślę , że powinnaś rozglądać się za czymś nowym , bardziej rozwijającym :) A czy myślisz w ogóle nad trochę wyższą edukacją ?

Gość rozliczajaca
na reke mam 1750 bo place grupowe PZU. Chodzilo mi o przygotowanie statystyki i eksport do funduszu pliku z kolejkami. Sprawozdania no to wiadomo, przygotowuje system, do mnie nalezy wprowadzenie wszytskich pacjentow a jest tego troche bo mamy 2 zaklady i rozliczamy wszystkich, nie do limitu. Wprowwadzaja 3 osoby (ja + 2) a ja odpowiadam za cala reszte. Studiowalam, na 2 roku przerwalam bo nie bylo mnie stac niestety.

ale wptrowadzenie pacjentów to chyba nie jest dla ciebie wielki prob lem? my wprowadzamy dane kilkuset osób w ciągu dnia ( 13 poradni specjalistycznych + kilka oddziałów szpitalnych) i jakoś nie wydaje mi się to az tak bardzo męczące:) W końcu to jest wliczone w zakres obowiązków rejestratorki medycznej:)

Gość rozliczajaca
nie, to nie jest problem, bardziej chodzi mi o rozliczanie pieniedzy, w razie czego ja jestem winna. A w gre wchodza korekty, nadlimity itd. I sa to duze kwoty

Gość gość
Witam, serdecznie zachęcamy do skorzystania z usług frimy G&H, która zajmuje się profesjonalnie rozliczaniem z Narodowym Funduszem Zdrowia. Zapraszamy na naszą stronę internetową: www.rozlicznfz.pl Pozdrawiamy i zachęcamy do współpracy, zespół G&H.