Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlamana zaczarowana

WAZNA SPRAWA!!!!!!! POMOŻCIE MI BO NIE WIEM CO ZROBIC

Polecane posty

Gość zlamana zaczarowana

ok.3miesiace temu rozstalam sie z facetem z ktorym bylam 2 lata. byl to powazny zwiazek a rozstalismy sie bo czesto sie klocilismy. gdy bylismy w separacji zaczal spotykac sie z jedna typka ktora to wykorzystala i zaczela do mnei pisac na gadu ze sie znim spotyka itp. on twierdzi ze to nei ona napisala ale wszytkie fakty i czas sie zgadzaja. dzisiaj sie do mnei odezwal na gadu i potwierdzil ze sie z nia spotyka ale ze chce przyjechac do mnie. ja zapytalam po co a on ze mnie pragnie ze chce sie kochac. ja mu na to ze nie chce sie kochac ze ma ukochana a on ze to nei jest ukochana ze nic dla neigo nie znaczy itp. pisalismy potem duzo intymnych rzeczy i podczas tej rozmowy on wielokrotnie dal mi do zrozumienia ze mu na niej nie zalezy ze jest z nia bo nei potrafi byc sam. skopiowalam cala rozmowe i zrobilam print screen. moje pytanie. czy powinnam wyslac jej ta rozmowe zeby zobaczyla jak jest czy darowac sobie. dodam ze to przez nia rozpadl sie nasz zwiazek. ja do niego nei chce wrocic ale chce zeby ta ;laska cierpiala tak jak ja

WYŚLIJ JEJ! Ja bym nie mogła się oprzeć, może jestem wredna, ale co tam ;] Jak ona miała tupet jeszcze do ciebie pisać to co tam. Ale możliwe ,że to twój były się pod nią podszył, chciał cię wyczuć...

Gość zlamana zaczarowana
up naprawde zalezy mi na czasie nie mam teraz sie kogo doradzic bo przyjaciolki jak na zlosc nie odpisuja i nie odbieraja telefonow

Gość ojeeeeeeeeejuuuuuuuu
to wyślij jej to

Gość zlamana zaczarowana
on napewno by sie pod nia nie podszyl, on twierdzi ze ona taka nie jest i ze to ktos inny mi pisal, to bylby dziwny zbieg okolicznosci bo wszytko sie zgadzlo i czas i miejsca

roztrząsanie tego nie ma miejsca, skoro i tak nie zamierzasz z nim być tak? To jej to wyślij, jego kopnij z d... i tyle Tego kwiatu pół światu

Gość zlamana zaczarowana
mi juz na nim nie zalezy jednak nadal czuje zlosc ze jeszcze dobrze mu kutas nei ostygl a juz pakowal w inna. chociaz on twierdzi ze tak nei bylo ale ja widzialm jakie ona mu komentarze pisaa podczas gdy bylismy w separacji. dodam ze nigdy nei bawily mnei takie zabawy i gierki bo mam 25 lat a ta laska ma 20 wiec tymbardziej prawdopodobne ze to wlasnei ona do mnei pisala

Gość prezentprezentprezent
jesli cie to uszczesliwi to wyslij jej to.. ale do faceta nie wracaj bo to sensu nie ma.. idiota!!

roztrząsanie tego nie ma znaczenia miało być

Gość zlamana zaczarowana
cala sie az trzese bo nei wiem juz co robic... zobaczymy co sie wydarzyu dzisiaj bo po pracy ma przyjechac a on konczy prace 4-5 w nocy. nie wiem czy wyslac jej to teraz czy po prostu jutro jak juz bedzi epo wszytkim

Gość zlamana zaczarowana
nie mam jej nr.gg bo pisala do mnei jak bylam w pracy a tu nei mam archiwum i sie nei zapisuje. jedynym rozwiazaneimjest jej wyslac cala rozmowe na naszej klasie albo wyslac linki do print screenow

wyslij teraz bo to i tak nie ma juz znaczenia skoro tak mowisz..

Gość zlamana zaczarowana
niby nei ma znaczenia ale jak wysle jej teraz to pewnei to przeczyta i zrobi mu awanture zanim jeszcze do mnie on przyjedzie a on ja udobrucha i wszytko bedzie ok a jak wysle jutro to nawet jesli do mnei nei przyjedzie to napisze jej od siebie zeby sie domyslila jak sie skonczylo

Gość aha i achh
głupia jesteś, ze mu pozwoliłaś przyjechac :o

Gość zlamana zaczarowana
nie sadzilam ze kiedykolwiek bede musiala sie znizyc do takiego poziomu. noz w kieszeni mi sie otwiera. jak na zlosc moje 2 przykaciolki nei odbieraja telefonow

a no to zrob jak uwazasz.. skoro mowisz ze bedzie lepiej jak napiszesz jutro po waszej rozmowie to ok.. ale i tak napisz jej to..

Gość sukaaaaaaaa
wyślij, skorotaka z niej kurwa. ja tez bym wyslala.

Gość zlamana zaczarowana
moze nei przyjedzie ale wtedy i tak rozmowe jej wysle i niech sie domysli co bylo. dodam jeszcze ze pisal mi tam ze ona nie ma dla neigo znaczenia ze sobie cos ubzdurala, ze mial w zyciu yylko jedna dziewczyne ktora bylam ja, ze chce tylko mnie i spytal sie czy chce z nim znowu byc. jakbyscie zareagowaly gdybyscie dostaly taka rozmowe...

a poza tym to w ogole po co on do ciebie ma przyjechac.. bo tego to nie rozumiem?? no tak bywa ze jak przyjeciolek potrzebujemy to ich nie ma..

hehe ale on sie wszystkiego wyprze znajac facetow.. powie ze specjalnie tak pisal.. zeby tobie sie przykro nie zrobilo.. i ze jemu tylko na niej zalezy.. debil zeby na dwa fronty dzialac.. ;/ porazka!!

Gość zlamana zaczarowana
nie wiem po co ma przyjezdzac, wiecie bylam z nim 2 lata i to naprawde byly cudowne czasy, bylam z nim w ciazy ale poronilam, mielismy plany, potem zaczelo sie tak psuc i ta laska sie wciela w to wszytko i to wykorzystala a ja jak zobaczylam ze pisz emu komentarze na nk nei chcialam juz go sluchac.

Gość zlamana zaczarowana
nie moze sie wyprzec bo naprawde pisze tam ze mu na niej nei zalezy ze jest nikim ze tylko mnei chce ze pragnie mnie i pytal czy chce z nim byc. pisal ze to nie jest jego ukochana i ze jest szmata ktora sobie cos ubzdurala

no ale kazdy ma piekne czasy.. ale 2 lata to nie dlugo.. gdybys byla tak z 5 lat albo wiecej.. ale i tak moim zdaniem ja bym mu napisala albo zadzwnila ze nie ma czego szukac u mnie.. skoro masz inna to niech cie uszczesliwi.. ja cie juz nie potrzebuje.. i tyle.. po co sie rozwodzic.. zapewne bedzie cie bolalo jakis czas ale tego kwiatu jest pol swiatu.. a jakby np tak ci zrobil gdybyscie byli malzenstwem?? facet nie jest staly w uczuciach!!

Gość zlamana zaczarowana
minelo zaledwie 3 miesiace i pomimo ze chce zapomniec to nei potrafie. mozna powiedziec ze jestem msciwa ale to dlatego ze ta gowniara wszytko zaczela i to ona do mnei pislaa na gadu jak to jest fajnie itp. zebym sobie juz nadzieji nie robila.

Gość zlamana zaczarowana
a tak naprawde ja pomimo ze bylismy w separacji i przez 3 tygodnie nie utrzymywalismy kontaktu liczylam na to ze on si eodezwie ale si enei doczekalam bo ona pierwsza to zrobila

a no trudno no na pewno sie wkurzy i mu kaze wypierdalac skoro jest madra.. no chyba ze jest kurwa i oleje to..

no takie sa gowniary.. a on tez nie fer.. przeciez skoro sie kocha kogos to pomimo wszystko chce sie byc z ta osoba nawet jak jets separacja to jakas tam lafirynda nie ma znaczenia.. widocznie jest idiota.. i zachowuje sie jak dziecko..

Gość gdrggdg
chce 2 dziury ruchac nic wiecej nie widzisz tego?

no wlasnie, dokladnie!!