Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona sympatyczna

BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mna randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa

Polecane posty

Gość gość
Przegość ja nie mam problemu, też mam super faceta, jestem szczęśliwa ale zanim go poznałam i to nie w Internecie tylko na studiach, też miałam tego rodzaju przeprawy z Internetowymi znajomościami, dlatego wyraziłam swoją opinię. Nie wiem jak natknęłam się na to forum, jestem tu całkiem przypadkiem i jak to przeczytałam to mi się Was po po prostu wszystkich szkoda zrobiło. Po co rzucać obelgami w stronę kogoś, kogo nie znacie? Oceniać na podstawie wyrwanych z kontekstu kilku zdań. I tu słowa kieruję też do kobiet. Zamiast być mądrzejszymi i odpuścić to wdajecie się w rozmowy z urażoną męską dumą. Nic dziwnego, że skończyło się to wojną płci.

Gość gość
"haha mężczyźni przebili kobiety w złośliwości, zrzędzeniu i rzucaniu mięsem." A w którym to poście was przebili? Bo jak narazie to widzę że starają się wam normalnie tłumaczyć a to wy ich atakujecie i obrazacie. Bo śmieli mieć odmienne zdanie.

Gość gość
To co z tym wspólnym spotkaniem w plenerze waginy i ogórasy?? ;D

Gość gość
Dziewczyny, koniec tej bezsensownej wymiany zdań, opisujcie ciekawe przypadki, historyjki, to pośmiejemy się zamiast czytać te nędzne wypociny tych dwóch tu. Piszmy na temat :)

Gość gość
Ale co normalnie tłumaczyć ? Jak? Kiedy? Pokaż mi bo ja nie widzę nic poza wzajemnym przekrzykiwaniu się, obrażaniu, cytowaniu słów i staraniu się je przebić wulgarnością i złośliwością. Jak przekupki na targu normalnie.

Gość gość
Gdzie w plenerze? Chcesz doprowadzić do wojny damsko- męskiej? Wy faceci macie twardszą broń, byłybyśmy bez szans :D

Gość gość
Gdziekolwiek w plenerze, idę o zakład że na żywo wszyscy byliby dla siebie mili, kwestia tylko gdzie plener, bo ludzie pewnie z całego kraju. I czy czy każdy by chciał się pojawić na takim spotkaniu. Takie spotkania organizują ludzie na innym portalu, nie tylko poszukujący połówki ale i np. pracy.

Gość gość
Nie wiem czy po tych wszystkich słowach i zawistnych komentarzach ktoś byłby w stanie być dla kogokolwiek miły. To przykre, że zamiast normalnie pozmawiać ludzie jadą sobie po gaciach, nawet nie znając się. Czy to, że kobieta szuka drugiej połówki przez neta robi z niej paszteta? Może dziewczyna nie ma szczęścia, może jest nieśmiała, że woli najpierw poznać kogoś, pogadać zanim się spotka. Mam wiele ładnych koleżanek, które spotykają się z kolesiami poznanymi przez internet, bo nie miały szczęścia poznać takowego w realu. Wszędzie można znaleźć miłość, tylko trzeba dać jej szansę.

Gość gość
14:48 - dokładnie, dobrze prawisz :)

Gość ofiara oszusta i podrywacza
Hahahaha ale mi się dostało. Hmm co mi pozostaje? Powiesić się chyba :D Potraktuję słowa Heniusia jako szczekanie psa. Niestety nie rozumiem mowy zwierząt. Ktoś musi być tu mądrzejszy, dlatego nie będę tracić ani czasu ani energii na komentowanie każdej bzdury jaką napisał ten facet o 2:00 w nocy, w dodatku na forum dla kobiet. Najwyraźniej ten człowiek nie ma nic do roboty, tylko jechać po ludziach, można więc sądzić jak maluczkim jest, niedowartościowanym i zakompleksionym. Odniosę się jedynie do ostatniej rzeczy, którą nabazgrałeś w chwili złości, podniecenia czy cholera wie jakich towarzyszących Ci emocji czy stanów psychicznych. "Co tu robicie" - badam zjawisko paszteciarstwa internetowego i walczę o objęcie takich ludzi kuratelą pełnomocnika rządu ds. osób społecznie wykluczonych " Bardziej to Ciebie powinno się objąć kuratelą i myślę, że leczenie psychiatryczne również by nie zaszkodziło, a wręcz byłoby nawet wskazane. Człowieku ogarnij się. Dobrze się poczułeś jadąc po mnie? Zrobiłam Ci coś? Ile w Tobie nienawiści. Jesteś hejterem lubującym się w do******laniu ludziom? Podnieciło Cię to? Spodnie się wypełniły? Nie? To przykro mi, masz w takim razie problem. Może zamiast zgrywać nie wiadomo kogo i świecić rzekomą inteligencją, najpierw zapytaj "co Ci się przytrafiło", to nic nie kosztuje a zanim zaczniesz kogoś oceniać to załóż jego buty, przejdź w nich tę samą drogę co ich właściciel, potknij się tyle samo razy co on, zalicz tyle samo dołów a potem spróbuj się podnieść i z podniesioną głową iść do przodu. Tyle na ten temat

Gość gość
Piękne słowa powiedzą wszystko, ale nie zmienia nic... Widzicie? Zaproponowałem żebyście w końcu zrobiły coś realnego, coś konstruktywnego... A wy nadal ujadacie na forum, nawet wtedy gdy faceci już dawno przestali. Wy po prostu musicie to lubić i jesteście skazane na swoją niedole. Bo to w was samych tkwi problem. Heniusia też nie znacie tak jak on nie zna Was. Więc on ocenił was po wypowiedziach a wy jego po wypowiedziach i jest remis. O losie...

Przeczytaj sobie wypowiedź Heniusia, jakbyś nie wiedział cytował moje słowa i ujadał na mnie. Nie będę stać z założonymi rękami, gdy ktoś w tak chamski sposób się do mnie zwraca i mnie obraża. Jeśli ma coś do mnie to niech to napisze prywatnie. Gdzieś tam w wcześniej podałam kontakt do siebie- gg. Niech porozmawia najpierw ze mną i zacznie ujadać tylko mi, zamiast robić to publicznie i jeszcze szukać poklasku. Tak się zachowują osoby tchórzliwe, ograniczone umysłowo, które w razie czego liczą na czyjąś pomoc, czy wsparcie. Przeczytaj teraz wszystkie moje wypowiedzi i czy były one aż tak przepełnione jadem jak jego? Czy ja w w swoich postach pierwsza wyzywałam go i obrażałam? Nie, bo nie znam typa, więc nie miałam zamiaru wypowiadać się na jego temat. No, ale jeśli on, aż tak skrzywdzony moimi słowami, zaczął się odgryzać pisząc w wulgarny sposób, bez grama szacunku, to ja nie mam zamiaru być bierna. Ocenia kogoś kogo nie zna, snuje jakieś dziwne teorie na mój temat, no proszę. Jestem kobietą, potrafię być zawistna, nie dam sobie w kaszę dmuchać czy na łeb wchodzić. Szanuję tych, co szanują mnie. Powiedziałam co chciałam. Wyładowałam się bo właściwie o to chyba chodziło, to była dla mnie świeża sytuacja, ale żyć trzeba dalej i nie zamierzam już obrażać kogokolwiek, nawet mojego byłego. Niech sobie tam żyje i niech będzie szczęśliwy z kim tam chce, ja też postaram się być. Znikam z tego forum a wy dalej ujadajcie i pozagryzajcie się nawzajem. Powodzenia.

Gość Przegość
Taki reset czasem jest potrzebny by zmienić nasze spojrzenie na świat. Po dobroci nigdy się nie da.

Coś mi nie dawało spokoju ostatnio, przeczytałam jeszcze raz dokładnie wszystkie wypowiedzi Heniusia i olśniło mnie. Zwłaszcza jak ponownie przeczytałam ostatnie zdanie naszego małego, biednego, zakompleksionego typka, które brzmi dokładnie tak samo jak to, którego zwykł używać mój "Sympatyczny" oszust. (coś tam "objęcie takich ludzi kuratelą pełnomocnika rządu ds. osób społecznie wykluczonych"- uwielbiał długie skomplikowane nazwy, dla podkreślenia groteski) Ale nie nie nie nie heheh to by było przegięcie, gdyby to mój ex wypisywał te brednie, prawda? Jeśli jednak, tak się głęboko zastanowić jest na to kilka dowodów, a nawet więcej niż kilka. 1) Podobny styl formułowania niektórych wypowiedzi, podobny styl pisania, pomijając te wulgaryzmy- aż tak wulgarny to nie był, chociaż mógł się z tym kryć, zamiast tego był ironiczny i sarkastyczny, zupełnie jak nasz Heniuś 2) Kiedyś w rozmowie ze mną, często używał imienia Heniuś, krytykując czy żartują z innych facetów (Taki Heniuś to Taki Heniuś tamto, albo "A mój Heniuś to może tylko 3 minuty i koniec, muszę chyba sobie z nim poważnie porozmawiać hahahah"- rany jaką ja mam pamięć, to przerażające)- mógł się więc tak nazwać dla hecy 3) kończył też swoje wypowiedzi podsumowaniem w postaci "A to wisienka na torcie", 4) Na allegro mówił alledrogo, 5) łykać jak pelikan- nie raz słyszałam z jego ust ten zwrot 6) nadużywał słowa pasztet, "ale pasztet", "jaki pasztet", "pasztety internetowe" 7) typ nocnego Marka, grającego w swoje czołgi i oglądającego filmy czy też wyrywającego Panienki z chatu, gdy oczywiście nie musi wstać na rano do pracy. W weekend nie pracował, więc szukał zajęcia bo nie mógł zasnąć i o 2:00 w nocy naskrobał tę pełną jadu wiadomość. 8) Jedyną rzeczą, która sprowokuje go do reakcji jest wypominanie jego 15 cm- czara goryczy się przelała i oberwało mi się. 9) Przyczepił się do książki 50 twarzy Greya- doskonale wie, że czytałam ją, wyśmiał mnie z tego powodu już wcześniej. Przeinaczał też jej tytuł na pięćdziesiąt twarzy geja czy też facjat geja, jakoś tak 10) o facetach, którym się podobałam , mówił "jakiś tam Alvaro chce Cie tylko w*****ać" 11) na fajne auta mówił "igła" 12) Na moje pytanie dlaczego mi to zrobiłeś- odpowiedział "Wyciągnij wnioski na przyszłość"

Ponieważ to człowiek, który cały czas siedzi na necie bo odwali swoją robotę i leni się przez resztę czasu, opycha chipsami i innymi fastfoodami siedząc przed komputerem, mógł trafić przypadkiem na to forum. Sam tytuł jest dość chwytliwy "BIORE ODWET !!facet z sympatii ze mną randkuje, a jako "ukryty" nadal podrywa” Jako internetowy podrywacz z pewnością był ciekawy co tam wypisują kobiety, pewnie chciał poczytać i się pośmiać z ich naiwności i głupoty. Może postanowił sprawdzić, czy któraś z jego byłych zdobyczy tu będzie a trafił na mnie i rozpoznał po sposobie pisania. A może forum to stanowiło dla niego wiedzę jak nie należy się zachowywać, żeby mieć szansę poruchać? Możliwe też, że jako oszust i podrywacz, sprawdza czy widnieje na liście ruchaczy z S. Jest też inna opcja, może tytuł tematu forum bardzo pasował mu do mnie. Niejednokrotnie nazwałam go oszustem i krętaczem, podrywaczem, może myślał, że to ja założyłam ten temat, żeby się pożalić. Możemy tylko snuć domysły. Za dużo zbiegów okoliczności, zdecydowanie. Ja to chyba muszę mieć jakiegoś potwornego pecha... Ale wszystko się zgadza, wszystko układa się w całość. Przyczepił się do wszystkiego, co napisałam (co najdziwniejsze wiele było kąśliwych słów innych kobietek a oberwałam tylko ja), cytując moje wypowiedzi i odgryzając się za nie, zupełnie tak, jakby były skierowane do niego, musiało go to nieźle dotknąć. Widocznie rozpoznał mnie po sposobie pisania. Jestem gadułą i zawsze mam wiele do powiedzenia toteż moje wiadomości są obszerne i on o tym doskonale wie. Rany. Obym się myliła, ale wiem że tak nie będzie... No i zamilkł jak odesłałam go do swojego gg a wraz z nim w dziwny sposób zniknęło wielu gości udzielających się w jego imieniu i stających po jego stronie. Szczyt debilizmu i głupoty, ale Pan P zawsze był głupiutki, myślał, że jest na tyle cwany ale niestety trafił na mnie. To co poruchał to jego, to co ja "skorzystałam " to moje, nigdy nie znajdzie takiej kobiety, nigdy z żadną mu nie będzie tak dobrze jak ze mną, pozostaje mu w necie wylewać żale i frustracje i trzepać się po nocach, zanim jego nowa laska nie da mu dupy, a prędko to nie nastąpi, chociaż z jej inteligencją, a raczej jego brakiem, nigdy nic nie wiadomo. Zdradę już raz mu wybaczyła, bo zmanipulował ją tak jak mnie, więc łyka jego "zabiegaczogodziny jak pelikan". Hmm może też moczyć w każdej głupiej i naiwnej jaką wyrwie przez Internet, bo talentu mu do tego nie brak. Na koniec żałosny krętaczu i prostaku chciałabym Ci coś powiedzieć. Nawet po tym, co mi zrobiłeś, jak zdradzałeś i upokorzyłeś, ja myślałam o Tobie ciepło, kochałam prawdziwie i wierzyłam, że jesteś dobrym facetem, tylko złość i emocje przysłoniły mi na chwilę Twój obraz i stał się on przekrzywiony. Za każdym razem jak zadawałeś mi ból usprawiedliwiałam Cię tym, że zostałeś skrzywdzony i dlatego też krzywdzisz. Tymi słowami i dwoma postami, pokazałeś co tak naprawdę masz w głowie, co myślisz o kobietach, czym dla Ciebie są, udowodniłeś, że jesteś oszustem i podrywaczem, najgorszym chodzącym ścierwem. Mówiłeś wiele razy, że masz szacunek do kobiet, a tu nagle okazuje się, że są dla Ciebie jedynie" workiem na spermę", ale po tym jak przeczytałam Twoje słowa wiem, jaki naprawdę jesteś. Cieszę się, że się uwolniłam od Ciebie bo jesteś zjebem i już taki pozostaniesz. Cóż za zrządzenie losu, że oboje trafiliśmy na to forum. To chyba jakiś żart. Ale najwidoczniej Ktoś nade mną czuwa i chciał mi uświadomić czym naprawdę jesteś, bo do tej pory nie mogłam uwierzyć, że jesteś zły i obwiniałam siebie za wszystko co złe, za to co Ci powiedziałam, jak zawiodłam Twoje zaufanie. Być może ten Ktoś, chciał mi dać do zrozumienia, że nie jesteś wart tego abym tak o Tobie myślała i miała wyrzuty sumienia i dziwnym trafem znalazłam się tutaj. Zbyt dużo przez Ciebie straciłam. Jaka byłam głupia i naiwna... Ale czego się spodziewać po facecie, który ma wyrok w zawiasie, co prawda niby zatarty ale jednak jest, za kradzież, napaść i pobicie staruszki, do tego jest rozwodnikiem- pewnie swoją żonkę też zdradzał, randkuje przez Internet i rucha co popadnie. Magister z bezpieczeństwa wewnętrznego pożal się Boże, a pracujesz w Holandii jako magazynier. Nie zatrudnią Cię w policji, w straży granicznej bo masz kryminalną przeszłość, do końca życia więc będziesz fizycznym robolem, z papierkiem, który możesz sobie w dupę wsadzić, albo ją podetrzeć. No chyba, że otworzysz własny biznes- sexshop jak wspominałeś. Przez 19 miesięcy nosiłeś maskę a tu proszę, w necie anonimowo ją zdjąłeś i pokazałeś jaki jesteś naprawdę. Dziewczyny uważajcie na niego, to facet bez skrupułów. Bedzie udawał Anioła, żeby tylko dobrać się wam do majtek bo tylko o to mu chodzi. Heniuś to Przemuś tak naprawdę. Wszystko mi dokładnie do niego pasuje. Mam świetną intuicję, kobiety, taką mają, wiedziałam kiedy mnie zdradza, czułam. że mnie okłamuje, tego nie da się wyjaśnić ale kobiety mają taki zmysł. Szkoda tylko, że przez chore uczucie (miłość??), mają klapki na oczach i nie słuchają się swojej intuicji, tego co podpowiada rozum. Zabolały mnie słowa tego typa- Heniusia, nie wiedziałam nawet dlaczego, skoro go nie znam, już teraz wiem, bo okazało się, że to nie ktoś dla mnie obcy, lecz ktoś kogo do szaleństwa kochałam... Podświadomość daje o sobie znać... A teraz, gdy złożyłam układankę w całość, to jestem na 100% pewna, że to właśnie on... Myślałam, że się uwolniłam od tego drania a on prześladuje mnie nawet na forum dla kobiet. To nie jest normalne... Dziewczyny chciałyście, śmiesznych historyjek, chciałyście się pośmiać. Oto przykład śmiesznej historyjki. Dwoje ludzi, którzy byli kiedyś ze sobą, z czego facet jest internetowym ruchaczem a kobieta jego ex "workiem na spermę", weszli na to samo forum, w dodatku dla kobiet i zaczęli się na nim wyzywać, obrażać, kłócić, nawet nie znając swojej prawdziwej tożsamości poza nickami Heniuś i Oszukana przez oszusta i podrywacza. Jeśli to nie jest przeznaczenie to ja cholera już nic nie wiem. Dodam tylko, że ten facet siedzi teraz w Holandii, nie mam szans się z nim zobaczyć i zdzielić go w pysk, a mam na to ogromną ochotę, to wyobraźcie sobie moją frustrację. To jest dopiero śmieszne, prawda? Normalnie kabaret.

Gość Karma77
Oszukana...jesteś WIELKA !!! Gratuluję intuicji ! A to wsza zapchlona ten Heniuś, swoją drogą dobrze się nazwał ! Chociaż lepiej byłoby Tchórzuś :) Ja mieszkam w Holandii, ale na szczęście nie obracam się w środowisku magazynierów z kryminalną przeszłością, bo poszczułabym go psem ( policyjnym a propo's, mój Holender, na którym tak sobie tu ujeżdżali, jest detektywem policyjnym). Oszukana, cieszę się, że przejrzałaś na oczy i zaczęłaś żyć własnym życiem :) Nie mam gg, bo skontaktowałabym się z Tobą. Jesteś niesamowicie inteligentną osobą, wyciągającą wnioski z przeszłości i uczącą się na błędach, tak trzymaj !

Gość gość
Oszukana czy mogłabyś więcej napisać o tym byczku? Znam takiego jednego Przemusia z sympati może to on? A tak po za tym to dziewczyno współczuję bardzo ale najważniejsze że uwolniłaś się od tego kryminalisty.

Gość gość
Nie ma sensu, ja już nie chcę nawet myśleć o tym draniu bo robi mi się niedobrze. Napisałam to tylko dlatego, żeby przestrzec przed nim. Nie dajcie się nabrać internetowym typkom bo potem zwykle źle się to kończy.

to ja pisałam wyżej, jakby ktoś nie wiedział.

Gość gość
intuicja pierwsza klasa. Też wiedziałam kiedy mój stary latał za d******** Nie łam się dziewczyno, tylko zacznij w końcu żyć. Ciesz się, że ta kanalia nie zrobiła ci dzieciaka, bo dopiero byś miała.

Gość gość
Przecież zrobił jej dzieciaka jak czytasz?

Gość gość
no nie doczytałam trochę dużo napisała:D Oszukana lepiej sprawdź czy cię jakimś chujstwem nie zaraził nigdy niewiadomo

Gość gość
Hahahaha jaka frajerka ja nie mogę:D Za naiwność się płaci żałosne baby. Zamiast marudzić i wylewać wasze żale uczcie się na błędach. Myślcie no trochę to chyba nie boli.

Dobra już dość, fakt naiwna byłam i głupia ale już nie będę. Człowiek uczy się na błędach, moja lekcja była bardzo drastyczna i bolesna więc na pewno zapamiętam ją na długo. Myślałam, że już go nigdy nie zobaczę, że będę mogła iść do przodu, że w końcu na zawsze zniknie z mojego życia, a tu taka niespodzianka- pojawił się na forum dla kobiet w dodatku pod pseudonimem Heniuś i zaczął pluć jadem w moją stronę cholerny Żmij. Jaki ten świat mały, ale nie chcę już nic więcej komentować, pisać, nie mam siły i nie dam temu gnojowi satysfakcji i okazji do nabijania się ze mnie.

Gość gość
22:08 Czyżby żałosny Heniuś wrócił? S********j wszarzu. Takich jak ty to powinno się zamykać, ale taka jest nasza Polska, wypuszcza kryminalistów na wolność a te łażą po świecie i naprzykrzają się porządnym ludziom. Aż strach na ulicę wyjść a tym bardziej na sympatie, skoro tam tacy psychole i zwyrodnialcy.

Gość gość
Oszukana zdemaskowała heniusia i ten przepadł jak kamień w wodę :D No i dobrze, za dużo było tego strucla na kafeteri.

Gość gość
ofiara oszusta i podrywacza napisz coś więcej o tym Heniusiu to się pośmiejemy

Gość gościówa_ola
Też dostałam identyczną wiadomość od gościa, który twierdzi, że jest lekarzem i podaje skype mebel :) Z wyglądu ewidentnie na lekarza nie wygląda a i ten skype - czy poważny lekarz po 40 używa nicka mebel :):):) Zajrzałam z ciekawości na jego profil - opis chaotyczny, bez ładu i składu, zero zasad gramatycznych. Doktorek z dysleksją? Czy może adorator bez podstawówki szukający naiwnych kobiet:) Dla żartów napisałam w swoim opisie, żem jest "piękna i bogata" - czyżby pan pseudo doktor to "łyknął" :):):) W każdym razie nie silił się nawet na zmianę treści wiadomości - jest identyczna jak ta przytaczana przez Was we wcześniejszych wpisach.

Gość gość
a kto dzisiaj jeszcze szuka powaznego zwiazku na tym badziewnym portalu dla d****arzy

Gość gość
Na Twoim miejscu poradziłabym sie tarocistki jak to dalej się potoczy i co masz z tym zrobic. Podaje Ci namiar do mojej Sofii , ktorej radzę się systematycznie; tarocistkasofii@wp.pl