Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilgotne oczy

mój nos utrudnia mi życie

Polecane posty

Gość ds\vgsvffb
macie z profilu bo to z tej strony najgorzej...

Gość ds\vgsvffb
autorko ciesz sie ze nie masz takiego jak ja masz linka mozesz ocenic....

Gość Nawet mi sie nie chce czytac
ds\vgsvffb No Matko bosko kochano, masz swietna buzie ;) napawde nie masz na co narzekac, a Twoj nos nie jest zly, co z tego, ze zadarty ? To Ty przywiazujesz do tego znaczenie i niepotrzebnie ;) Tak narzekacie, a pomyslcie co by bylo gdybyscie nie mieli nosa wgl. http://www.ofeminin.pl/prawa-kobiet/okladka-time-oszpecona-afganka-bez-nosa-i-uszu-d15112.html

ds\vgsvffb A podobalabys mi sie jeszcze bardziej gdybs sie usmiechnela :)

Gość piczkaxxxxxxxx
widzisz sama napisałas ze wolałabys taki niz swoj czyli moj nos nie jest dpo konca normalny (tak to moj kinolek) dv cos tam , moze masz zadarty ale nie bardzo , jest ładny jakby byl troszke krótszy to byłby idealny :classic_cool:

Gość ds\vgsvffb
nabawilam sie kompleksow bo slyszlam obelgi na temat mojego nosa... zreszta wydaje mi sie ze jakiegos normalnego nie mam rzadko spotykam ludzi z takim nosem jak ja (chyba tylko raz) chodzi o to ze on sie strasznie wyróżnia i tez mam wrazenie ze ludzie patrza na mnie poprzez pryzmat tego nosa....

Gość ds\vgsvffb
tak krotszy bym chciala zeby byl...

Gość piczkaxxxxxxxx
nie pitol bo masz fajny nos :classic_cool: pewnie ci zazdroscili ze masz tak ładnie zadarty

Gość wilgotne oczy
wg. mnie to normalny nos i widuje takie czesto. natomiast takiego jak jak nie widzialam u nikogo jeszcze.

Gość ds\vgsvffb
hehe gdyby mi zazdroscili to bym nie miala kompleksów z tego powodu.... zreszta autorko wrzuc linka to ci powiemy ja uwazam ze mam nos okropny a teraz sie dowiaduje ze nawet ujdzie, moze ty po prostu wyolbrzymiasz...

Gość w 100%
a ja powiem tak: nie przejmuj się nosem, bo długi nos to nie koniec świata. ciesz się, że jesteś zdrowa, a chłopaka znajdziesz na pewno, bo tak samo jak są amatorzy kobiet chudych, puszystych, rudych..itd. tak na pewno odnajdzie Cię amator długich nosów. proste

ds\vgsvffb Ja tez mialem problemy bylem gruby i w szkole mialem przesrane caly czas mialem dolki, ale po co dreczyc sie tym, ze jakis pacan powie nam cs niemilego ? Twoj nosek nie jest zadna wada :) Mowie Ci zdjecie jest naprawde ladne, ale usmiechu troche hehe ;) A kompleksy wynikaja z porownan, przestan sie porownywac do innych, Jestes niepowtarzalna i wyjatkowa, a ludzie naprawde nie mysla o Tobie przez pryzmat nosa, ja sie po prostu zastanawiam co czujesz, bo tez mialem takie problemy, autorce juz wyslalem, ale Ty tez obejrzyj to, swietne nagranie o kompleksach :) http://www.youtube.com/watch?v=QQaA9q0h58g

Gość ds\vgsvffb
juz ogladalam ten filmik a uśmiech masz w tej postaci :)

Hej, ale myslac w ten sposob "gdyby mi zazdroscicli to bym sie dorze czula" oddajesz swoje zycie i swoje samopoczucie w rece innych ludzi :) Lepiej samemu zajac sie swoim zyciem, swoimi odczuciami, a to co inni o Tobie mysla nie powinno miec dla CIebie znaczenia.

Gość Walenty 250
Fajna laska jesteś, umówiłbym się z Tobą :P Nos OK i cała reszta też!

No dzieki ;) usmiech jest zawsze usmiech :P ;)

Gość ds\vgsvffb
wiesz w sumie nigdy sie nie przejmowalam jakimis uwagami za bardzo, mialam je gdzies, ale kazdy czlowiek jak uslyszy jakas krytyke ze strony innego czlowieka moze nie w duzej mierze (zalezy wlasnie od czlowieka) ale jakos to do niego dociera i czasami zaczyna watpic w siebie.. ale przeciez to nie nasza wina jak wygladamy( zawsze zganiam na rodzicow bo to ich geny :) liczy sie przede wszystkim nastawienie do zycia, charakter :) hmm ale madrze napisalam.... sama jestem w szoku

To nie badz w szoku tylko przyjmij taka filozofie zycia :). Powiem Ci, ze jesli myslsiz tak jak piszesz to Jestes naprawde super ;) malo takich ludzi dzisiaj po ziemi chodzi :). Ja generalnie od 4 lat pasjonuje sie rozwojem osobistym, dotarlo do mnie, ze wyglad ludzi nie ma wielkiego znaczenia. Jesli chodzi o krytyke to znaczenie emocjonalne zaczyna ona dla nas miec jesli dotyka w pewien sposob bolesnych dla nas spraw, taka jest jej struktura. Kiedy ktos powie Ci, ze Jestes zielona marsjanka, nie przejmiesz sie tym, bo nie ma tutaj negatywnych emocji z Twojej strony. Ludzie, ktorzy Cie krytykuja, bo masz inny nos niz oni sa smieciami I TAK MASZ MYSLEC. Jestes wyjatkowa, kazdy czlowiek jest, ale nie kazdy czlowiek potrafi z siebie to wydobyc.

Gość piczkaxxxxxxxx
ee nie obrażaj pinokia mojego przyjaciela z lustra :classic_cool:

Ej, to kafe, tutaj nie walimy ściemy! Jak coś jest brzydkie to jest i koniec, np. odstające uszy, końskie zęby czy nos jak u pinokia. Ale czy warto sie zadreczac z tak blachych na dobra sprawe powodow ? Liczy sie to jacy jestesmy. Zawsze zleci sie motloch, ktory na cwiczac na nas zwiekszyc chce poczucie wlasnej wartosci, ale na motloch nic sie nie poradzi :).

Ja sie odchudzilem, ale zostaly mi rozstepy, ale co z tego ? Nie wyrywam sobie wlosow z tego powodu :) Dla mnie wazne jest to, ze sie odchudzilem i caly czas sie odchudzam, dla zdrowia. Liczy sie to kim jestem i co robie dla siebie i innych, a nie jak wygladam.

Gość ds\vgsvffb
Stary ( czy młody nie wiem w jakim wieku jestes w stosunku do mnie :) ty dopiero masz filozofie godna nasladowania tylko szkoda ze ma wiecej takich ludzi, którzy zwracaja uwage na wnetrze,trudno spotkac takie osoby w swiecie plastiku i sztucznosci... ale miejmy nadzieje ze taka filozofia nie wyginie wraz z solarium, tipsami i tymi innymi( chociaz rozumiem ze innym to sie moze podobac -wiec niech kazdy zyje tak jak chce, by bylo mu dobrze i nie raniąc przy tym innych... nie no chyba przez ta pogode wzielo mi sie na filozofowanie :P

Gość ds\vgsvffb
ta chyba sobie to zgram i bede puszczac przed snem... :) :P

Stary ( czy młody nie wiem w jakim wieku jestes w stosunku do mnie ty dopiero masz filozofie godna nasladowania tylko szkoda ze ma wiecej takich ludzi, którzy zwracaja uwage na wnetrze,trudno spotkac takie osoby w swiecie plastiku i sztucznosci... ale miejmy nadzieje ze taka filozofia nie wyginie wraz z solarium, tipsami i tymi innymi( chociaz rozumiem ze innym to sie moze podobac -wiec niech kazdy zyje tak jak chce, by bylo mu dobrze i nie raniąc przy tym innych... nie no chyba przez ta pogode wzielo mi sie na filozofowanie Nie jestem stary mam 21 lat dopiero :P. Swiat nie jest pelen plastiku tylko ludzie ;). Ja sie interesuje bardzo globalizacja, tym w jaki spsob zmieniaja sie cale spoleczenstwa pod wplywem kultury masowej. Spoleczenstwo polskie np. pod wplywem konsumpcjonizmu zmienilo sie bardzo. Filozofowanie samo w sobie nic nie daje ;) ALE ROZWOJ TAK :) rozwoj osobisty :). Mam nadzieje, ze wiecej dziewczyn takic jak Ty chodzi po tym swiecie, ja sie z plastkikow po prostu smieje :).

ta chyba sobie to zgram i bede puszczac przed snem... Nie musisz puszczac przed snem :) to banalna technika, ktora korzysta z tego jak zbudowany jest mozg ludzki (uwielbiamy skojarzenia), a ta technika polega na skojarzeniach :) po prostu posluchaj jak sie te technike wykonuje, a wieczorem ja wykonaj :).

Gość ds\vgsvffb
a jednak moge mowic do ciebie stary (bo jestes ode mnie straszny-ale tylko o rok) fakt jezeli chodzi o to wszystko co napisales na temat spoleczenstwa to sie zgadzam ale coraz częściej zdarza sie ze ludzie chcac nie byc na marginesie wzgledem innych ludzi propaguja to co robia inni co nie zawsze jest godne nasladowania..

MsWhite Piszesz wiekszosc, co oznacza, ze jest jednak ktos z kim mozesz milo spedzic czas i jednoczesnie posmiac sie z tych, ktorzy sa zalosni ;) Masz madre podejscie do zycia, co oznacza, ze napewno znajdziesz kogos wartosciowego:) Ja mam 1 prawdziwego przyjaciela, ale wiem, ze jest on prawdziwy, wie o mnie wszystka, jestesmy do siebie szczerzy do bolu, nie potrzebuje tlumu 2licowych falszywych znajomych, ktorzy sa warci mniej niz lezacy pod sniegiem kawalek psiego gowna :)

ds\vgsvffb Bo ludzie nie chca zrozumiec, ze sa wyjatkowi. Nakladaja na siebie miliony masek, zapominajac o swoim prawdziwym ja i to wlasnie jest najgorsze. Ja tez zapomnialem o swoim ja, tym prawdziwym, ale w czasie studiowania rozwoju osobistego przezylem rewolucje ;) polecam ksiazke doktora Paula McKenny "Zmien swoje zycie w 7 dni" zawiera proste metody zmiany tego, co powinnismy by zyc pelnia zycia, metody sa proste, ale potezne. PS: Jak chcesz to mozesz mowic do mnie stara dupa, staruch, albo gruby staruch (tak mowi do mnie moj kolega najlepszy, ktorego znam od zawsze mimo, ze juz schudlem sporo, ) :)

Gość wilgotne oczy
MsWhite Zdjęcia nie wyśle bo nie chce żeby mnie ktoś rozpoznał. Poza tym nawet nie mam w tym momencie fotografi na której moglabym ukazac swoj defekt. Jestem bardzo zaskoczona Twoim komplementem. Pisanie sprawiało mi zawsze ogromną trudnosc. Z wypracowac szkolnych dostawalam tróje na szynach. Nigdy nie przypuszczalabym, że ktoś doceni moją "twórczośc". Dziekuje.