Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Flora i fauna

SZUKAM DOBREGO GINEKOLOGA W POZNANIU...

Polecane posty

Gość Flora i fauna

możecie mi pomóc???

dr.PELESZ przyjmuje il.kostrzynska na NFZ i prywatnie tez gdzies ale niew wiem gdzie wiem ze pracuej na polnej polecam

Gość miłość a co to jest
Polecam pana Przemysława Szkudlińskiego, przyjmuje prywatnie. Bardzo miły, konkretny pan, bada dokładnie i wszystko tłumaczy.

Gość poleeeecaaaammm
marek pietryga - poznań ul. wojskowa, kolo areny

Dr.Pawel Rzymski doskonaly diagnostyk zawsze chetnie udzieli porady przez telefon wyczerpujaco i na temat delikatny pelen zapalu.Polna a prywatnie strzeszynska wpisz w google to znajdziesz jego strone.Nie utrzymalam niestety ciazy ale z niego nie zrezygnuje ufam mu bezgranicznie.

Gość asiulek8803
Tomasz Dmochowski!!!!! Przyjmuje na Raszeii.

Po pierwsze dr Dmochowski już od lat nie pracuje w szpitalu Raszei i nigdy tam nie "przyjmował", bo to szpital, a nie przychodnia. Pracuje w szpitali w Grodzisku, a przyjmuje, jeżeli nic się nie zmieniło na Kosińskiego. Terminy u pana doktora są kosmiczne i jeżeli się na niego zdecydujesz, musisz mieć dużo czasu na przesiadywanie w poczekalni. Jeszcze jedna ważna uwaga: pan doktor jest zwolennikiem naturalnych metod, więc nie licz na nic więcej, jeżeli chodzi o antykoncepcję. Ale oczywiście jest bardzo dobrym lekarzem. Ja chodzę do doktora Marka Pietrygi. Przyjmuje w Euromedicus na Wojskowej, a pracuje w szpitalu na Polnej. Ma wypasiony sprzęt do USG, zobaczy na nim nawet twoje myśli;-) Rzetelny lekarz, normalny człowiek. Nie owija w bawełnę, o wszystkim informuje pacjentkę. Polecam.

Gość Ja też szukam dobrego
lekarza ginekologa w Poznaniu lub okolicach. Takiego który będzie mógł mi pomóc w niepłodności. Jeśli ktoś może, to niech napisze nazwisko lekarza, który się w tym szeroko specjalizuje i poda namiary. Będę bardzo wdzięczna :).

Gość ajania
Polecam dr Macieja Wizę,który przyjmuje w poradni GAJA na os.Orła białego w Poznaniu.

Gość Polecam doktora
Mariusza Skupina. Przyjmuje prywatnie na Winogradach, a pracuje na Engla w klinice św. Rodziny.

Gość Sami faceci hmm
a który z nich delikatnie bada? ja w ciąży przeżyłam koszmar bo byłam badana przez różnych i to jacyś sadyści byli:( teraz szukam gina który bada delikatnie tez z Poznania?

Gość Ja obecnie chcę zmienić
swojego dotychczasowego ginekologa, bo nie jestem z niego zadowolona. Słyszałam, że dobrą opinią cieszy się dr. Monika Serdyńska-Szuster. Czytałam opinie na jej temat i rzeczywiście z tego co piszą dziewczyny jest podobno dobra głównie w leczeniu niepłodności. Ale nigdzie nie doszukałam się do niej numeru telefonu. Czy ktoś może mi pomóc?

Gość Prof. Pawelczyk z Polnej

Dr Serdyńska-Szuster pracuje u prof. Piotra Jędrzejczaka (specjalista od niepłodności) na Polanki. Nie mam numeru, ale jak się w google wrzuci Jędrzejczaka to na pewno da się znaleźć ten gabinet :) Ja polecam prof. Ewę Wender-Ożegowską :)

Gość Do Honki))))))))
Wiem, że dr. Serdyńska pracuje na zmianę z prof. Jędrzejczakiem na Polanki. Ale w googlach niestety nie ma jej numeru telefonu dlatego bardzo proszę jeśli ktoś może mi pomóc, to będę ogromnie wdzięczna!! A co do prof. Ożegowskiej to czy ona jest specjalistą od leczenia niepłodności i w jakim szpitalu pracuje? Pozdrawiam Was kochane forumowiczki:).

Znalazłam jakąś wizytówkę dr Serdyńskiej-Szuster (nie wiem czy aktualna) - tel. 602 456 011. Prof. Ożegowska jest specjalistką od cukrzycy ciążowej, pracuje na Polnej.

Gość Ja swego czasu jeździłam
do dr. Lemańskiej i byłam z niej zadowolona. Od 3 lat mieszkam w Irlandii, więc już do niej nie jeżdżę, ale wydaje mi się, że nadal jest dobrym ginekologiem jeżeli jeszcze pracuje:)

Gość mmartyna
A czy panie : Serdyńska-Szuster lub Wender-Ożegowska przyjmują na NFZ czy prywatnie?

Gość Ja osobiście polecam
profesora Jędrzejczaka.

Gość elioja
zdecydowanie moge Ci polecic dr Bruszewskiego

Gość wolindjo
Dr Piotr Bruszewski? To fak, to jest klasa

Gość zmikolo
ja tez słyszałam dobre opinie na temat dr Bruszewskiego, gdzie dokładnie on przyjmuje jeśli można wiedzieć?

Gość sssdfak
na Grunwaldzkiej

Gość aagusiaa23
czy dr Bruszewski przyjmuje na fundusz?? pilnie potrzebuje ginekologa na nfz najlepiej okolice grunwaldu. dajcie znać kobitki, dzięki

Gość nitttta
proponuje po prostu do niego zadzwonić

Gość Marylka132
ja polecam dr. Krzysztofa Drewsa!Świetny specjalista, wizyty u niego są bezstresowe, szybko pada, bezboleśnie i co dla mnie najważniejsze wszystko potrafi w sposób przystępny wytłumaczyć. Przyjmuje przy ul. 3 Maja!