Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demika

smutna :(

Polecane posty

Gość zaglada ludzkosci
1. Błogosławieni ubodzy w duchu, albowiem do nich należy Królestwo niebieskie. 2. Błogosławieni, którzy się smucą, albowiem oni będą pocieszeni. 3. Błogosławieni cisi, albowiem oni na własność posiądą ziemię. 4. Błogosławieni, którzy łakną i pragną sprawiedliwości, albowiem oni będą nasyceni. 5. Błogosławieni miłosierni, albowiem oni miłosierdzia dostąpią. 6. Błogosławieni czystego serca, albowiem oni Boga oglądać będą. 7. Błogosławieni, którzy wprowadzają pokój, albowiem oni będą nazwani synami Bożymi. 8. Błogosławieni, którzy cierpią prześladowanie dla sprawiedliwości, albowiem do nich należy Królestwo niebieskie. 9. Błogosławieni jesteście, gdy /ludzie/ wam urągają i prześladują was, i gdy z mego powodu mówią kłamliwie wszystko złe na was. Cieszcie się i radujcie, albowiem wasza nagroda wielka jest w niebie. Tak bowiem prześladowali proroków, którzy byli przed wami.

Gość przystooooojnyyyy
tylu jest fajnych chlopakow a wy rozpaczacie... swiat nie konczy sie na jednym... i radze mniej byc naiwnym, no i trzeba kiedys dorosnac... milej nocy

Gość demika
he przystojny wiem o czym mowisz... bo tez jak ktos sie o mnie na mase staral czy biegal za mna to wlaczala mi sie taka jakby olewka troche wobec tej osoby... z tym ze ja za tym chlopakiem nie latalam, wiec u niego cos takiego sie raczej nie pojawilo.... Nom ale ogolnie jest tak jak mowisz, ze jak jednej osobie bardzo zalezy to ta druga jakos tak olewajaco ja traktuje

Gość liiliii
"jak bedziesz coś chciała to masz walić śmiało"... mówisz, że nie chce się zabawić? Może właśnie chodzi mu o jakieś gierki...

Gość demika
jutro napisze dokladnie jak ten sms brzmial, bo jak powiedzialam nie dostalam go w calosci..

Gość liiliii
aha no rozumiem... Widzisz cholera trzeba uważać na tych kolesi... Ja się teraz już dostatecznie sparzyłam... I tak bardzo zabolało...:( a mogę spytać ile masz lat autorko? :)

Gość demika
he 19...

Gość liiliii
ooo no to tyle samo co ja :)

Gość demika
he serio ? to fajnie ;) a no na tych chlopakow trzeba uwazac :(

Gość demika
ide juz spac dzis, dobrej nocki wszystkim!

Gość liiliii
najgorsze jest to, że ja się sparzyłam cholernie, a nie moge sobie wybić z głowy tego dupka... :/

Gość liiliii
wzajemnie, dobranoc ;)

Gość sos wez wykasuj zdjecie ze sto
bo cos do niego masz pomimo tego sparzenia sie :( papa

Gość demika
takich dupkow jest wlasnie najgorzej zapomniec :(