Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salmoenelikaa

Facet ma kobiete i dziecko.Dopiero sie dowiedzialam.

Polecane posty

Gość kroliczeka no to
bo ten facet od kroliczeka znajduje sie ok 200km od niej... i stad caly ten cyrk... kroliczeka raz pisze, ze on jest delegacji, a innym razem, ze nie jest... raz ona pracuje, innym razem ma zalamke i szuka dopiero pracy,... dziewczyna jest niezrownowazona... to jej 4 topik juz na ten sam temat.. za kazdym razem jednak, by nie ulec zdekonspirowaniu (:D:D) podaje nieco inne didaskalia... :o

Gość salmoenelikaaa
Ae jaja doslam po niku jego na pewne forum.Gdzie sie wypowiada. Jest zdjecie jego samochodu.I widocne numery rejestracyjne. I podane jest inne miasto.Dlatego mi sie tu cos nie zgadzalo. Ju wiem wszystko. Delegacja to jakas sciema.Ma zone i dziecko.

Gość wow!wow!wow!
wow:o

Gość salmoenelikaaa
Ju wszystko o nim wiem. Nic mi sie nie zgadalo.Raz mowil tak zaraz inaczej Oszust i kretacz.

Gość autorko napisz więcej
o czym sie tam wypowiada?co to za forum???jestes pewna swojego odkrycia?dlaczego?i co zamierzasz zrobic?kontaktuje sie z Tobą teraz?przyjezdza????

Gość salmoenelikaaa
Forum jakies techniczne.Dzis narazie cisza.Nic nie napisal odnosnie spotkania. To musi byc on.Ten sam nick i jego samochod- wiedocznie numery rejestracyjne.Skda e nie ma jak sprawdic wlascieciela samochodu po rejestracach.

Gość ale skąd wiesz zema zonę
i dziecko?????bo nie kumam.tylko po tych zakuopach na allegro wnioskujesz??

Gość salmoenelikaaa
Tak.Weszlam na jego akukcje.I wiem co zamawial.Kilka dni temu.Jakies abawki, ubranka uzywane tez tam byky damskie.Wozek jakos na pocatku roku. A i komentarze ktore on wysylal.Byly podpisane kbiecym imieniem.Edyta.

Gość co masz zamiar zrobic
z takim dupkiem?napisz jak sie odezwie czy w koncu sie spotkacie czy nie

Gość salmoenelikaaa
Zaczynam sie bac jego.Bo niewiem czego moge sie po nim spodziewac. A nie cche go zapraszac do siebie do domu. I co to jest za romowa prez ssms czy telefon. Ja bym chciala zobaczyc jego wyraz twarzy jak mu powiem ze wiem o nim wszystko.

Gość takie tam duperele
A czego można spodziewać się po żonatym dzifkarzu? Bzykanka bez zobowiązań :D

Gość yyyyyyyyyyyyyy
panikujesz... zapytaj się go wprost! z konta na allegro mojego narzeczonego kupuje jego siostra... więc znajdziesz tam np wózek dla dziecka, czy zabawki i ubranka! wiesz niekoniecznie kupuje dla siebie.. po prostu z nim porozmawiaj chociaż ja bym Cie rzuciła za szpiegowanie takie... sorry!

Gość wioletta 150
Ja raz poznalam faceta przez internet. Sprawdzilam go w google pod wieloma wzgledami. Znalazlam profil na naszej-klasie jego zony. W jej galerii zdjec byla wiekszac z ich 5letnim synem i jedno zdjecie z facetem z ktorym ja zaczynalam emailowac(facjata sie zgadzala) - jak brali slub. Napisalam do niej z anonimowego profilu o tym co jej maz wyprawia. On mial otwarty profil na sympatii.pl chyba z 10 zdjec, ze statusem "wolny".Wogole sie z tym nie kryl.Po korespondencji z jego zona, ta mi wyjasnila ze sa w tzw niby separacji.Ze codziennie go widzi z inna dzidzia, i ze to norma ze flirtuje na portalach spolecznosciowych. Ze nie dba o dziecko itd.Podrozuje po Polsce i w kazdym miescie umawia sie z inna dziewczyna:) Ale rozwiesc sie nie chce! O co mi chodzi to droga autorko topicu, musisz uzyc dostepnych narzedzi i sprawdzic z kim masz do czynienia. -wpisz jego mejl w google, w ten sposob ze xxx@o2.pl oraz xxx@ , samo xxx. -uwaga jesli nic nie wyskoczy tzn ze mejl ten zalozyl ad hoc, i moze byc fikcyjny, powazny gosciu z powaznymi zamiarami uzywa normalnego mejla ktory gdzies jest uwieczniony w sieci (np wlasnie na allegro) -wpisz jego nr.telefonu w google (w przypadku ktory ja opisalam,prawdziwe nazwisko zdobylam po wpisaniu wlasnie nr.komorkowego, akurat tak sie zdarzylo ze uzywal firmowego.) -wpisz imie i nazwisko w google, potem samo nazwisko, imie i nazwisko + miejscowosc z ktorej pochodzi. -jak ci powie ze lubi chodzic do jakiejs knajpy sprawdz jej galerie, moze akurat go tam znajdziesz. -to samo zrob na naszej klasie, moze znajdziesz jego zone, lub siostre brata itd. -zostaje jeszcze goldenline, facebook, linked cos tam -jak masz nazwe firmy w ktorej pracuje tez sprawdz co sie da np w google wpisz "nazwa firmy np Fiat Sp Zoo , Kowalski" + jego stanowisko -ale najwazniejsze to przeszukac NASZA-KLASE, FACEBOOKA - jak ma siostre sprawdzic czy ta ma profil , po siostrze dojdziesz do brata moze nawet matki. -a dla bardziej zaawansowanych wlam sie jego na poczte email, wpisz jego nick,a jako haslo wpisz nick i dodaj 1 na koncu, albo 123, i bedziesz wszystko wiedziec! Chodzi o to aby potwierdzic jego wiarygodnosc.Ze dane ktore on podaje sa prawdziwe i weryfikowalne. Oszczedzisz sobie czasu. Bo niby jak masz inaczej sie tego dowiedziec. Powodzenia i napisz co wyszlo!!!

Gość salmoenelikaaa
Nic ztego. Nic tych reczy nie moge sie dowiedziec.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
matko jedyna... powariowałyście do reszty... i chcecie na takim "zaufaniu" budować związek?? ludzie nauczcie się ze sobą rozmawiać! jak się poznajecie to zapraszacie się do domów, opowiadacie sobie o własnym życiu! słuchajcie siebie i zadawajcie pytania!! ja mieszkam z mężczyzną i NIGDY nie sprawdzałam jego maili, gg czy innych prywatnych rzeczy!

Gość wioletta 150
- nazwe firmy w ktorej pracuje wpisz w wyszukiwarke goldenline, przesledz pokazane wyniki, jego wspolpracownikow wpisz na nasza-klase, facebooka, moze akurat znajdziesz wsrod ich znajomych Twojego amanta. Czemu?? Bo on nie musi w danych naszej klasie napisac Piotr Kowalski, moze wpisac pseudonim, albo P.K.Moze nie miec nic wpisane. Dlatego nalezy dolozyc wszelkich staran i dojsc do niego poprzez znajomych. :) -wpisz jego nr.gadu gadu w google.

Gość salmoenelikaaa
Nieznam nazwy firmy.Na nk jego niema.Bynajmniej nie moge znalesc.

Gość wioletta 150
Kiedys ludzie poznawali 2 polowki po sasiedzku i sie wiedzialo czy ten czlowiek jest wolny czy nie. Obecnie musimy dzialac inaczej. Jesli sie dane potwierdza to nic tylko sie cieszyc:) Bo koles okazal sie uczciwy. Do autorki topicu: - jesli nic nie ma w google, i na naszej klasie, czyli ten czlowiek w sieci nie istnieje. Sa i tacy. Jedyne wyjscie zebrac wiecej danych i dalej sprawdzac, albo rozegrac to realu.

Gość wioletta 150
Jego nie ma na nk?? a moze jest jego rodzenstwo??? albo domniemana zona?

Gość yyyyyyyyyyyyyy
teraz też się poznają po sąsiedzku... ja po prostu nie rozumiem jak można chcieć żyć z kimś komu się nie ufa i nie wierzy... i to na samym początku znajomości. zamiast inwigilować go w sieci może odwiedź go w domu... ale nie rób z siebie kretynki sprawdzając cioteczną babcię na sieci...

Gość salmoenelikaaa
nie ma. na nk.Ale cos czuje e nie spotkamy sie bo nic nie odzywa sie.moe ma ukryty profil.

Gość wioletta 150
do yyyyyyyyy Kretynskie to sa Twoje rady. Biorac Twoj tok myslenia pod uwage : lepiej isc do jego domu, zapukac,przedstawic, nie wiem moze sie jeszcze wprosic na kawe, zaznajomic z domownikami, moze z jego zona, i dziecmi. Niz... wpisac jego imie i nazwisko w google. Co zajmuje 3 sec. i na pewno ma nizszy poziom stresu niz odwiedziny absztyfikanta w jego domostwie. Jak Ty tak komus radzisz to ja podziekuje.

Gość wioletta 150
Wogole co to za tekst "zeby zaufac". Przeciez sa faceci ktorzy tak Cie okreca, zmanipuluja, wmowia wielka milosc ze dopiero jak bedziesz w ciazy pokumasz ze ten ma zone i dziecko. Pozatym autorka topicu jasno pisze ze dane podane przez niego sie nie zgadzaja. I co ma mu zaufac?? Porozmawiac?? I on jej mowi "tak jestem sam, nie jestem zonaty" i co ma mu slepo wierzyc? NA ZAUFANIE SIE PRACUJE LATAMI.

Gość przychodniaNR13
Przecież ta znajomość z góry była skazana na niepowodzenie. Czy trzeba się uciekać do szpiegowania w tym przypadku? Nie sądzę.

Gość napisz więcej autorko
popieram wiolete:)

Gość wioletta 150
DO AUTORKI TOPICU: Czy on smialo opowiada o sobie? Czy raczej dane osobowe ukrywa o sobie? np.nie powie konkretnie gdzie pracuje,albo gdzie mieszka,albo bedzie krzyczal i sie denerwowal po co Ty mu tyle pytan zadajesz.

Gość salmoenelikaaa
Wiem gdzie mieszka( tylko miasto) adresu nie znam.O pracy opowiada co robi ale nazwy nie powiedzial.

Gość wioletta 150
A co robi???? Wg Twojej wiedzy Ty mu powiedzialas wiecej o sobie?

Gość przychodniaNR13
Jeśli ukrywa miejsce pracy i dokładny adres zamieszkania, że coś ukrywa bez 2 zdań- to logiczne. Nie ma symetrii w waszej znajomości, on wie o Tobie znacznie więcej niż Ty o nim. A to dlatego, że Tobie zależało na tej znajomości, a jemu nie.

Gość salmoenelikaaa
Tez duzo o sobie nie opowiedam.Wie gdzie mieszkam.Czy podowalam mu nawisko ni pamietam.