Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salmoenelikaa

Facet ma kobiete i dziecko.Dopiero sie dowiedzialam.

Polecane posty

Gość przychodniaNR13
kij mu w oko; szukaj nawet, ale nie czekaj az tyle z pierwszym spotkaniem, bo potem okazuje sie, że to była strata czasu.

Gość wioletta 150
Mial do Ciebie przyjechac na weekend, zapowiadal sie byc moze powazny zwiazek, nocne rozmowy do pozna itd, a tak malo o sobie wiecie? Znasz tylko jego mejl, i miejscowosc? A jak by sie cos wydarzylo po tym weekendzie, to jak Ty bys go odnalazla? po lipnym mejlu? ktory jest dezaktywowany po 3 miesiacach nieuzytkowania.

Gość wioletta 150
No wlasnie wazna jest symetria. Tak jak on pragnie bys byla wobec niego uczciwa tak i Ty. Ale skoro on nie wypytuje o nic, tzn ze go to w sumie nie obchodzi.

Gość przychodniaNR13
w ogóle moim zdaniem byłaś troszkę nieostrożna zapraszając go na kawkę do domu na 1 spotkanie. przecież nic o nim. a masz dziecko małe. ze względu na bezpieczeństwo choćby dziecka nie powinnaś tak postępowac. to nieodpowiedzialne i nierozsądne.

Gość przychodniaNR13
nic o nim nie wiesz**

Gość wioletta 150
Przeciez w tej sytuacji jestes odpowiedzialna nie tylko za siebie,ale przede wszystkim za swoje dziecko. To nie rozsadne wpuszczac do domu obcego goscia.

Gość salmoenelikaaa
I jezcze samochod numery rejestracyjne,To moglo by duzo dac.Alej ka sie dwiedziec kto jest wlascicielem. Doszlam d pewnej sprawy.Znwo znalazlam jego nick tylko inny mail.Doprowadzilo mnie na strony ogloszenie nieruchomoaci. Podany tam jest adres jego nazwsiko i numer telefonu tylko inny niz ja mam. Ale mieszkanie jest sprzedane.

Gość wioletta 150
Brawo. Juz znasz nazwisko. To bardzo duzo wnosi do sprawy. Widzicie ile mozna sie z google dowiedziec.

Gość salmoenelikaaa
To musialabym nikogo dodomu nie puszcacz bo kazdy moze mi zrobic krzywde. Pan , od gazu , czy ze spoldzielni. Ja nie lubie nigdzie chodzic wiec wole spotkac sie w domu.

Gość wioletta 150
Jak stara jest ta wiadomosc o sprzedazy mieszkania? Moze juz jest przeterminowana. Skad wiesz ze mieszkanie sprzedane? Moze tylko ogloszenie nie aktywne?

Gość wioletta 150
Bo sie nie wpuszcza nikogo nieznajomego!!! Pana z gazowni trzeba, ale tez sie go samego nie zostawia.

Gość przychodniaNR13
Przykre autorko, że nie potrafisz zobaczyć znacznych różnic pomiędzy pewnymi sprawami :O Szokujące nieco, jak dla mnie :O W googlach można się wiele dowiedzieć, ale nie o wszystkich. I niekoniecznie osoba, której w necie nie ma, musi mieć coś na sumieniu. Wiem,że taki zarzut nie padł, ale piszę to ot tak :)

Gość salmoenelikaaa
Napisane jest nie aktualne.Z jeden strony jest zmarca ogoszenie a z 2 cerwca.

Gość taaaaaaaaaa
musialabym nikogo dodomu nie puszcacz bo kazdy moze mi zrobic krzywde. Pan , od gazu , czy ze spoldzielni. pan to ma nazwisko z miejscem zatrudnienia a obcy moze byc psychopata

Gość salmoenelikaaa
Ja rzmiem o co chodZI.o bezpiecenstwo dziecka.

Gość przychodniaNR13
Mając tę wiedzę o nim, zamierzasz coś z nią zrobić?? Czy po prostu postanowiłaś już teraz, że zerwiesz z nim kontakt po prostu>?

Gość wioletta 150
Oczywiscie ze sa osoby co maja profil na wszystkich portalach. Ich mejl to imie.nazwisko@ , sa namierzalne i weryfikowalne. Ich stanowisko zawodowe opisane jest na www stronie firmowej, jest tam tez telefon i mejl. I sa osoby ktore wogole w sieci nie istnieja (chociaz coraz rzadziej to sie zdarza). Zawsze cos sie znajdzie. Chocby ogloszenie, nazwa firmy,dane statystyczne, jakas notatka cokolwiek. Chodzi mi o to aby sprawdzic czyjas uczciwosc i prawdomownosc. Jesli ow bohater historii twierdzi ze chodzil do Liceum w Bydgoszczy, i to nam sie udaje potwierdzic tzn ze jest ok. Tylko ok bo cala reszta moze byc fikcyjna. Dlatego trzeba byc troszke ostroznym zanim poniesie nas fala uczuc.

Gość salmoenelikaaa
Nie bede nim nic wyjasniac bo tak naprawde nie ma cego.1 najlepszym sposbem jest erwanie kontaktu.

Gość wioletta 150
"pan to ma nazwisko z miejscem zatrudnienia" ???? Nie rozumiem za bardzo postow autorki topicu. Fakt ze sprzedawal czy sprzedaje mieszkanie o niczym nie swiadczy. Jak i inny nr.tel czy mejl. Mejli mozna miec tysiace. Ale masz juz nazwisko, wpisz na nasza klase. Moze akurat okaze sie wolnym do wziecia!

Gość salmoenelikaaa
Nie ma takieo soby na nasej klasie.

Gość wioletta 150
facebook?? na nk wpisz samo nazwisko i miejscowosc bez imienia a jego domniemana zona jest? przeciez ma to samo nazwisko!

Gość salmoenelikaaa
Ne ma ani jej ani jego.

Gość wioletta 150
To jak nie znalazlas dowodu ze jest nieuczciwy to na jakiej podstawie tak twierdzisz. Ze Ci sie nr. rejestracyjny nie zgadza z miejscowoscia. I w historii na allegro kupowal dzieciecie akcesoria. W sumie to 2 daje do myslenia.

Gość przychodniaNR13
moga nie pojawiac się przecież w wynikach wyszukiwania

Gość przychodniaNR13
Moja kuzynka ma auto zarejstrowane na firme, ktora nie miesci sie w miescie jej zamieszkania. I na tej podstawie mozna by wysnuc falszywe wnioski.

Gość wioletta 150
Moga nie pojawiac sie wyniki wyszukania na nk! W edycji profilu mozna ustawic takie zadanie. Dlatego sugerowalam szukanie po znajomych. A goldeline??? Zgadza sie auto moze byc rownie dobrze wlasnoscia banku, firmy leasingowej a firma moze miec siedzibe w Swinoujsciu. Twoje zarzuty w sumie sa do odparcia.

Gość salmoenelikaaa
mial dac znak co i jak.Jest ktora h a nie odzywa sie.

Gość przychodniaNR13
zrobił to samo, co tydzień temu. czujesz, że masz jeszcze trochę szacunku do siebie? jeśli tak, to wywal jego nr tel i nr gg. przez ileś postów piszesz, że jest oszustem, a teraz co? zawiedziona, że znów się nie odezwał?

Gość wioletta 150
Przykro mi. Moze sie pokapowal ze Ty sie moglas pokapowac. Chociaz moze z tego nic nie byc, bo w sumie dowodow na niego nie masz. Ajak gadalas z nim na necie, to przez caly czas byla rozmowa? Byla zachowana ciaglosc?? Czy bylo tzw chwilowe milczenie, przyczyna czego moglo byc nagle wejscie zony do pokoju. Jesli ma rodzine, zone obok siebie, male dziecko to nie sposob, na moj rozum gadac z kims ciagle przez 3h na gadu-gadu, przeciez to dziecko placze, to ktos wola na kolacje, i trzeba odejsc od kompa.

Gość przychodniaNR13
Być może jest w separacji, mieszka sam. Co go nie zwalnia z tego, aby kupowac cos dla dziecka na allegro. Może juz nie mieszka tam, gdzie mieszkał. Stąd może róznica w rejstr i miejscu zamieszknia. Może poczul wolność i szaleje i dlatego nie zawsze jest wtedy, kiedy potrzebujesz go. Bo jesli ma mozliwość mieć sex 4 km od siebie, to po co pojedzie 200, nie?