Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzony93

Po jakim czasie sex?

Polecane posty

tak to jest ze seks jest najlepszy z ta osoba ktora sie naprawde kocha i ktorej sie chce da to co najpiekniejsze czyli dziewictwo

chyba nie chcesz tego oddac pierwszej lepszej ktora sie zgodzi na to?/ powiedz mi sam tego hcesz czy to bedzie szpan pzed kupmlami ze juz zaliczyles pomysl czy warto a co bedzie jak wpadniesz? [podrzucisz rodzicom i powiesz ze to tak jakos przez przypadek jak graliscie w szkole w sloneczko???

Gość bejbezapamietaj
martini juz tka nie pierdol rok roznicy, oj kurwa wielka mi roznica ja czlowieku mialem kobiete starsza o 9 lat i co na to powiesz?? a obecnie jestem z kobieta o 4 lata starsza i jest zajebiscie a co do tego jak sie gosc nie spelni w lozku? oj kurwa to trudno.. wielkie mi rzeczy

Ja mam 20 lat. a ze swoim pierwszym (i obecnym) facetem przespałam się mając 18. Po bodajże czterech miesiącach związku. Ale wcześniej znaliśmy się już od czterech lat :) Zatem na seks na pierwszej randce nie liczyłabym ;)

Gość Dzony93
bejbezapamietaj: stary dzieki:) rowny z Ciebie gosc

Gość bejbezapamietaj
dzony spoko... nie przejmuj sie pierdołami ktore pieprzą pseudo znawcy.. idz do kobitki, badz pewny siebie, nie daj absolutnie poznac po sobie, ze sie stresujesz albo ze widac roznice wieku, tylko sie dobrze baw.. no i coz moge zyczyc.. udnanego ruchanka, pozdro

Gość Dzony93
ahahahahahaah:D

Autorze nie przejmuj się tymi moherami, masz 17 lat to już spokojnie możesz ruchać. Może nie na pierwszej randce, ale w najbliższym czasie na pewno ci się uda.

Gość costamcstamcostam
no, ja mam 18 lat i na pewno nie dałabym na pierwszej randce :P nie licz na to