Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady gie gie

Kosmetyki ujędrniające dove używałyście?

Polecane posty

Gość lady gie gie

Używacie może balsamy ujędrniające dove? Słyszałam, że są spoko, do tego ciągle je reklamują. Opłaca się je kupić? Na serio działają?

Gość mango85
Ja mam balsam ujędrniający Dove. Używam go już od dłuższego czasu, więc mogę Ci powiedzieć, że naprawdę działa, spełnia swoją funkcję więc opłaca się zainwestować w taki kosmetyk :)

Gość redhood
Również w tej chwili posiadam, tyle że nie balsam, a krem z tej zielonej serii i moim zdaniem jest najlepszy ze wszystkich ujędrniających specyfików, jakie miałam okazję używać. U mnie efekty używania kremu pojawiły się naprawdę szybko.

Gość lady gie gie
A jaka jest w ogóle różnica między kremem a balsamem ujędrniającym? :>

Gość redhood
Główna różnica to konsystencja. Krem jest gęstszy. Poza tym uważam, że opakowanie jest bardziej poręczne, bo pozwala wygrzebać końcówkę kremu łapkami ;)

Gość mango85
Może i krem jest wygodniejszy w użyciu, ale czy jego konsystencja nie jest zbyt gęsta? Dobrze się rozprowadza i wchłania? Nienawidzę, jak posmaruję się balsamem, a później on zostaje na skórze i nie chce się wchłonąć i pozostaje albo zetrzeć go ręcznikiem, albo włożyć ubranie na taką lepiącą się maź :/

Gość redhood
No właśnie nie. Moim zdaniem konsystencja jest idealna, bo nie lejąca, a z drugiej strony świetnie się rozprowadza, no i nie zostawia na skórze lepkiej warstwy. Moim zdaniem świetnie się wchłania.

Gość lady gie gie
Postanowiłam kupić sobie dove, tylko nadal mam dylemat, co wybrać. Na początek lepiej balsam, czy krem? hmm

Gość mango85
W sumie to bez różnicy. Sama zadecyduj, jaka konsystencja bardziej Ci odpowiada :) Z tego, co się zorientowałam, oba działają bardzo dobrze. Jest jeszcze opcja dla leniwych ;) Ujędrniający żel pod prysznic, nie trzeba nawet stosować balsamu, czy kremu, ujędrnia się ciało mimowolnie podczas kąpieli.