Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczor?

Polecane posty

Gość flo789564213
czekam az narzeczony wroci z pracy, w zaleznosci o ktorej to bedzie zrobie kolacje, potem wlaczymy mam talent i pochlipiemy jakis piwko lub winko. a dalej to sie zobaczy:)

Gość wszystkowiedzacanicniewiedzaca
czekam na chlopaka,pojedziemy na weekendowe zakupy, zjemy kolacje, wspolna kapiel i do lozeczka :P

Gość ee tam
a ja sie pochwale mam grype i łupie mnie głowa:)

Gość adya,.
pisanie pracy mgr do poniedziałku muszę wypocić cały rozdział

A ja się męczyłem cały dzień, nie chce mi się iść po piwo, będę się wypalał przed komputerem,a teraz idę myć nogi bo kosiłem trawę.

Gość hgfdsgf
Diabeł ubera się u prady na Polsacie

Gość maja pszczólka z gucia pasieki
zazwyczaj wieczorem jadam kolację ale dzisiaj nie wiem :O

upijam sie..moj kryzysowy narzeczony spi w innym pokoju.Zrezta nawet gdyby nie psal robilabym to samo.

Gość kkkkkakaka
Bede oglądać "Diabeł ubiera się u Prady" na Polsacie :( W trakcie zjem duuuże chipsy cebulowe, wypiję parę piw i sie zapłaczę nas swoim losem :(

męska rzecz -mam cala klodowke wareczek;) widzisz o wszystkim pomysle:classic_cool: obiad na jutro tez mam bo nie wiem jak sie bede czula;)

Teraz na jesieni gro kobiet narzeka, a to że zimno, a to że pada. Facet zostawił, wódka niesmaczna przytyła 2kg. Jak to kobiety :D.

Mi piwsko juz sie konczy-ale co tam ide po wiecej ...chyba tez bede ogladala diabel ubiera sie u.....Bo wyc juz mi sie nie chce....

Gość kkkkkakaka
Facet ze mną zerwał. Bylismy ze sobą 2 lata. Ale już jest w porządku ;) Po prostu sobotnie wieczory jeszcze mnie tak pesymistycznie nastrajają, bo zawsze spędzałam je z Nim, a teraz sama.Trudno mi się przyzwyczaić :( :( :(

Gość nie za wesoła
a mam nieodpartą ochotę gdzieś wyjść :( no ale niestety nie bardzo mam z kim. Z lubym we dwójkę to nie bardzo :( chyba ufarbuję se łeba, zrobię smażonkę i pójdę spać :(

kkkakkk... To sie ciesz,że drań odszedł-teraz to juz tylko bedzie lepiej. Ja mam narzeczonego od prawie 3 lat i lipaaaaa........Jakas masakra.Ja pierdziele juz nie wierze ze sa normalni,fajni faceci.Trafilam na kolejnego czubka.