Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczor?

Polecane posty

Być może pojde oblewać dzisiejszy zdany egzam :) tylko to jeszcze nie pewnie bo ktoś mi się z letka rozchorował :(

Brzydula no przez chlopa,ale tak naprawde to chyba przez 3 lata powinnam chlac non-stop ;) Kuzwa ale mi sie trafilo....Wielce obrazony ken lezy ,ze barbi nie ma hahahah (moj chlop oczywiscie ..)

No ja tu brzeczec powinnam najglosniej chyba-sexu nie ma juz 5 miesiac:P No moze i racja sa faceci fajni,ale po kilku zwiazkach to juz odechciewa sie wszystkiego..Po zareczynach itd...W koncu ustatkowac sie trza a nie wiecznie na debili trafiac.

Siedzę na kafe, bo moj facet woli oglądać z moim ojcem siatkowkę w tv...

Szukaj normalnego a znajdziesz normalnego. Ja często spotykam fantastyczne kobiety i twierdzę że jest ich całkiem sporo.

Brzydula-napisze tak, poza wygladem w nim wszystko jest nie hallo ;) Kuzwa chlop 31 lat a auto mu sie popsuje to do taty biegnie,mamusia oplaca rachunki za neta itd...Ma jakis problem nawet jak do fotografa idzie to z mama... A uwaza sie za bog wie kogo a szkoda ze rodzice mu jeszcze tylka nie podcieraja.... A we mnie wszystko zle widzi...Bylam czarna to ze nie blondynka...I co 5 minut mierzy sobie lape czy ma wiecej ....

Gość shazz
ja się uczę cały dzień i jeszcze duuuużo mi zostało, więc wieczór wypełniony po brzegi makroekonomią, ekonometrią, finansami, statystyką, podatkami bleee już nie mogę, a obrona w poniedziałek bu buuuu :(

katiess83 -niestety nie pociesze Cie ale chyba sama juz wiesz,ze z takim chlopem daleko nie zajdziesz facet to facet a nie jakies troki od kaleson;) ja tam jestem za twardzielami;)

Piparazzi za duzo nie moge bo biore leki i jutro do pracy ale i tak pewnie skonczy sie jak zawsze;) Gratuluje🌼

Brzydula-Nooo,ale moj za twardziela sie ma hahah na silownie biega,wielki jest i mysli ze kazda laske moze miec... A tu nie na tym rzecz polega....No uciekac trza-im szybciej tym lepiej.

Gość hahaaaaa
ja 3 mies.po ślubie i co ....siedze w kuchni bo gołąbki w piekarniku a mój na kanapie tv ogląda .cały dzień na kompie siedział a ja się urabiałam teraz mnie złośc naszla wygarnąć mu,że mnie olał i nic nie pomagał.jestem zmęczona mam kobiecą przypdłość i dość wszystkiego....chyba się nalewki napiję...kto chce?

Gość sandra8383
czesto jest tak ze faceci boja sie zaradnych kobiet wiec czasami trzeba poudawac ze tego sie nie umie tamtego nie zrobi zeby On byl dumny ze to wlasnie On zrobil ze bez Niego by nic nie mozna bylo zrobic. a na koniec trzeba pochwalic :) malo fajnych fecetow z krwi i kosci.... z reguly maja wiecej zelu ...do choler y przeciez dziewczyny nie szukam ;) albo z kompleksami wyzszosci albo oblesni sponsorzy albo tacy ktorzy.... z ladnej miski sie nie najesz a wg mnie z brzydkiej nie tkniesz.... ludzie tak szybko na juz chca byc szczesliwi ze z tej szybkosci omijaja to co ma sens...

Gość sandra8383
Brzydula30 ja ze swoim zerwalam i co najwazniejsze nie zaluje ani lezki nie uronilam i nawet mi sie nie sni po nocach tak jak moim kolezankom "byli" hihihi byly tez nie nosil zelu inaczej nie bylby ze mna...

sandra8383 i dobrze zrobilas jesli nie byl wart Ciebie:) trzeba wierzyc,ze na tym swiecie sa jeszcze wartosciowi mezczyzni