Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brzydula30

Jakie macie plany na dzisiejszy wieczor?

Polecane posty

Gość hahaaaaa
a gdzie ci męższczyżni co dla kobiety zrobią wszystko.ja myślę,że wymarli z dinozaurami. dziś marzył by mi się wieczór z kolacją przy świecach,potem spacer przy księżycu.a mam przeważnie kolacje w kuchni albo przed tel.-bo mecz i wtedy ciiiii.z mojego gdzies ulecial romantyzm...

Gość sandra8383
dyrektore uwazaj ze slowami... nie znasz nie oceniaj... bylam w 8letnim zwiazku i mimo ze nie dane nam bylo razem pojsc przez zycie mimo ze to byly zlego slowa o nim nie powiem, bo nie w tym rzecz. nie badz taki do przodu bo Cie w tyle braknie...

Gość huhuhaha
Domówka u kolegi z okazji zdanej kampanii wrześniowej ;)

Gość sandra8383
Brzydula30 :* ale w policzek dla jasności hihi

Żeby wymagać trzeba coś dać. Są kobiety warte wszystkiego ale to nie są wszystkie kobiety. Brzydula ma to coś oj ma :).

Gość sandra8383
dyrektore.... zdradzę Ci coś.... Mężczyzna jest przystojny dla kobiety wtedy kiedy ma swoją pasję (choćby grzebanie przy samochodzie) bo to co męskie jest bardzo pociągające uwierz mi wcale nie musi być przy tym fizycznie atrakcyjny... Bo kobieta chce widzieć zaradnego mężczyznę przy którym będzie czuć się kochana, bezpieczna, któremu odda się. Wiele dziewczyn chce wysokiego bruneta a na ślubnym kobiercu stoją u boku niskiego blondyna. Zastanawiające prawda?... Nie jestem święta, mam za sobą nieudany związek jednak od pewnego czasu szukam Kogoś bez Kogo żyć nie będę umiała, brakuje mi tej namiętności, emocji, esensji, zaufania. Nigdy nie sądziłam, że będę się udzielać w internecie... Chcę poznać zwykłego normalnego faceta mądrze myślącego z optymistycznym podejściem do życia... Dyrektore Gdzie CI Mężczyźni???? albo zajęci (tacy na mecie odpadają) albo same wybraki?! Bez urazy :)

hahaaaaa -Konrad Wallenrod zginal na wojnie;) A tak na serio nie przepadam za takimi slodkimi misiami:)

Gość taa niedobra pupa
Ja pewnie będę tu siedzieć i klikać. Jak inni przegrańcy życiowi... :(

Gość sandra8383
Brzydula30 masz juz Pana :P powoli bede zazdroscic ;)

Gość sandra8383
zmykam stad wiec milego wieczoru wszystkim :)

Gość ja będę walił se
przy zdjęciach kanta dupy

Gość ja będę walił se
ciekawe kto tego kanta teraz rucha

Gość ona hehehe
he ja ogladam Diabel ubiera sie u prady a jutro jade na żużel :D a 3 piweczka już mi sie chlodzą w lodówce:)

męska rzecz bylam kieedys z facetem,ktory zwracal sie do mnie ksiezniczko,tak mnie przedstawial,uchylilby mi kawalek nieba i zrzucil ze 2 gwiazdy;) Facet byl po prawie,mial pasje i gral w filmach:) ale ja dlgu nie wytrzymuje ze slodkopierdzacymi;) podobno i kota mozna zaglaskac na smierc:classic_cool: