Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość echedziwnerzeczy

Siły nadprzyrodzone.

Polecane posty

Gość echedziwnerzeczy

Tak mnie zaciekawiło, co sądzicie o: 1) Deżawi? Ja chyba w 100 % deżawi nie miałam, ale czasem siedze sobie w lawce..i myślę: Kurde to już było, to widziałam. ale nie pamiętam kiedy i co będzie..tylko wiem, że było. Niby 1 raz powiedziane..ale ja to widziałam. Wszystko było tak jak w danym momencie. Pogmatwałam. 2) Intuicja..zawsze miałam mega mocną. np. Kiedyś chodziłam sobie na "legala" do kolegi. Nie pytając się, tak po prostu, wiecie. A nagle, pytam się " Ej a twoja mama nie wypuści psa" )bo był groźny, i ona go wypuszczała na wieczór, ale wtedy było południe) a on zdziwiony, czemu się nagle pytam, mówi ze nie..a ja zaczęłam do neigo, zeby sie zapytał i wgl. a on mówił, żebym wchodziła..i tak z 5 minut go prosiłam, on był p;ew2ny ze nie..bo nigdy nie wypuszczała..ja idę..a tu pies biegnie..i na szpital musiałam jechac ; / dziwne. Albo np...W nocy, jakoś tak..brat poszedł po lody, spoko. Normalne, zresztą co to takiego w otworzyc lodowke. a ja nagle poczułam, ze on jej nie zamknął, taką moc poczułam. Ale mi się nie chciało iśc. Tylko ze intuicja nawet po przebudzeniu nie dala mi spokoju wiec po 4 godzianch pooszłam a tu się wszystko rozmroziło. Otwarte było ! 3) Rodzina po śmierci. Dzien przed urodzina,i znalazłam.. w staarym opakowaniu na prezenty kopertę,. zajrzalam a tam 100 zł . yy skąd? zapytalam domowników nikt nie wie... zadziwilo nas , czemu ta torebkla nie jest z resztą torebek tylko tak oddzielnie. ,mmyślę, ze to od babci. Kiedys tez było tak, że po śmierci wujka..w sklepie gdzie pracowala moja ciotka .... ktos zostawił koperte z tysiakiem ...nikt sie nie zglaszał. Tak jakby z nieba. bo potrzeba była pieniedzy. albo na rocznice slubu znalazła sie ksiazeczka..mozna bylo by pieniadze odebrac. a TEN dom był remontowany, mieszkała tam babcia, a potem po jej smierci meble były zmieniane. a tu nagle na meblu lezy ta ksiązeczka. dziwne..

Gość ha i achh
lubię takie opowiesci, dajcie jeszcze :)

Gość echedziwnerzeczy
raz mi się bardzo zachciało kupę i odniosłam wrażenie że to uczucie jest mi znane

Gość echedziwnerzeczy
podszywacz...