Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa_z_mlekiem;p

Faceci! Wolicie opalone czy naturalne,''blade'' kobiety?

Polecane posty

Gość kawa_z_mlekiem;p

Jak w temacie :)

Gość jańcio
Zdecydowanie naturalne!

Gość muytrv
kiedyś zobaczyłem taka kobietę blada całe ciało myslałem ze dostane orgazmu

Gość ważne żeby dobrze laske
robiła i cyc miała :classic_cool:

Gość kawa_z_mlekiem;p
Osobiście odnoszę wrażnie, że jednak większą popularnością cieszą się te spalone na skwarkę, typu turbo cziken :/

Gość jaaa432232
ja chodze na solarium, masz z tym jakiś problem dziewczynko ?

Chodzenie na solarium oprócz skrajnej niefrasobliwości (choroby skóry) zwykle (NIE ZAWSZE!) jest dobrym predyktorem inteligencji ;-)

Gość kawa_z_mlekiem;p
Zrozum gimnazjalistko-co innego lekka opalenizna typu beige ivory, a co innego ciemna solarówa!

Gość jaaa432232
Już dawno skończyłam gimnazjum , albo jesteś brzydka i nie stać cie na solarium, albo jesteś brzydka i blada i zazdrosna , współczuje :)

No więc tak: jestem raczej ładna (chociaż trudno to arbitralnie stwierdzic, każdemu podoba się co innego), stanowczo stać mnie na solarium ;-) Mam bladą, delikatną skórę i jestem z tego dumna

Gość DiscoDiva
teraz jestem opalona po lecie, ale w zimie będę już totalnie blada :P na solarium nie chodzę, jakoś nigdy się nie przekonałam do tej metody opalania. i nie mam pojęcia co się podoba facetom, nie wnikam w to, gdyż zupełnie mnie to nie obchodzi ;D

Gość money_honey
Ale macie pytanie, każdemu podoba się co innego i o gustach się nie dyskutuje, bo tak jak widzimy wyżej, nie skutkuje to niczym pozytywnym

Gość jaaa432232
Heheh ja byłam tylko pare razy :p żartuje sobie tylko, na wesele ide i musiałam troche wyrównać koloryt mojej skóry :p

Gość blada_skóra90
Ja też mam naturalną, bladą skórę :D I też jestem z tego dumna. Nie opalam się, nie chodzę na solarium. Jestem blada i dobrze mi z tym ;)

blada skóra - to dokładnie tak jak ja :-) Moja babcia, której manier i klasy mogłaby pozazdrościć niejedna kobieta, zawsze mówi: opaloną skórę to mogą mieć chłopki albo kobiety o niskim statusie. Kobiety z wyższych sfer powinny mieć kobiecą, delkatną, porcelanową skórę. I tego się trzymam :-)

Gość mój facet lubi
jak jestem opalona na brzoskwinkę jak on to nazywa :)

a ja tam wole moja babcie ktorej klasy i manier czasem moze i brakowalao ale mozna bylo za to napic sie z nia porzadnie:), pograc w kart, nierazadko w pokera, poprzeklinac jak szewc i plotkowac do bialego rana. A Twoja babcia Suger kane zyla w innych czasach a dzis sa inne standardy, to bladosc dzisiaj czesto choc nie zawsze uwaza sie ze zaniedbanie...choc ja tak nie uwazam akle tak slyszalam. ja osobisice czuje sie lepiej de;likatnie opalona i raz na 100 lat pojde do solarium

Germaine - bladość uważa się za zaniedbanie, ponieważ wymaga ona więcej zabiegów pielęgnacyjnych. Widać na niej każde najmniejsze przebarwienie. Ale jak dziewczyna o siebie dba, wygląda o wiele szlachetniej niż skwarek z solarium ;-)

Gość ajajajajaj
mnie się zawsze podobała blada skóra - też kojarzy mi się z klasą i elegancją. sama mam ciemną karnację i czasem nawet zimą wyglądam jak opalona :) na solarium nie chodzę, bo też nie lubię tzw. skwarków :) pozdrawiam

Opalenizna nic do tego nie ma , które panie mają branie.Mnie się wydaje, że po prostu takie "Mariolki", co to o nic nie pytają, niczego nie wiedzą ............a nie , wiedzą jedno...Zgadnijcie , co? :D

Gość zdecydownany i konkretny
Ja lubię takie lekko opalone. Bladość kojarzy mi się z trupami i bierze mnie obrzydzenie jak w zimę widzę takie zaspane, blade i często z podkrążonymi oczami kobiety. Jak z horroru :o Zbyt mocna opalenizna też mnie odrzuca.

co do skwarkow tez sie zgadazam-wyglada to ohydnie. dlatego chodze jak juz wspomnialam raz na 100 lat wtedy jak naprawde widze ze bledne...

Gość Cziczarito
Kiedyś blada skóra była oznakiem szlachetności. Kobiety robiły wszystko żeby unikać słońca ;) Mnie osobiście ciężko się określić. Szwedki są super ale Hiszpankom też niczego nie brakuje. Prawda ?

No właśnie - naturalne. Nie spalone na słońcu, nie wybielone specjalnymi specyfikami. Naturalne i zadbane: bez worów pod oczami, przebarwień, rozstępów itp. Takie kobiety są najpiękniejsze :-)

Gość jezususus
może takie co mają coś w głowie ?