Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa_z_mlekiem;p

Faceci! Wolicie opalone czy naturalne,''blade'' kobiety?

Polecane posty

Gość a wiecie
co BLADY KOlORYT SKÓRY UWAŻANO ZA KRÓLEWSKI , MI TAK MOWIĄ A KROLOWIE I PANIUSIE CHODZIŁY BLADE POD PARASOLAMI > WIEC JESTEŚMY LEPSZE OD SOLAREK BLACHAREK

Gość zacofaniem pachnie
=Niektórzy to się chyba zatrzymali poziomem rozwojowym na paru wiekach wstecz.Jezu,żeby w dzisiejszych czasach pieprzyć głupoty,że bledsze są szlachetniejsze etc.:O.Każdy lubi co innego.Są tak samo pożądane w świecie jak te opalone na RÓWNI.Ja osobiście wolę lekko opalone osoby:).

Gość he..
lekko to ci się sztucznie we łbie popierdoliło.

Gość Karnacji nie oszuka
ani solara ani mąka na twarzy. Wszystkiego za duzo to człowiek nijako wylgada.

Gość zacofaniem pachnie
he-jeśli nie wiesz co to znaczy lekko to już nie mój problem,widocznie twoje zwoje mózgowe się odpowiednio nie rozwinęły:D

Gość wszystko co sztuczne jest
feee. Choćby to miała być solara raz na dwa tygodnie - jest fee. Jeśli dziewczyna ma naturalnie ciemniejszą karnację - jest ok. jednak ja osobiscie uwielbiam jasniutkie, porcelanowe buzki :)

Gość Lover of the Bayou
Tu chyba chodzi nie tyle o wybór pomiędzy opalonymi a bladymi kobietami, co między naturalnością a sztucznością. Kocham blade kobiety bo nie znoszę wszystkich sztucznych upiększaczy, takich jak makijaż, modne ciuszki czy właśnie opalenizna. Ale na tej samej zasadzie spodoba mi się dziewczyna o naturalnie ciemniejszej karnacji, sam zresztą jestem obecnie zakochany w ciemnej pół-arabce. Serce mi krwawi kiedy widzę dziewczyny które niszczą swoje naturalne piękno za pomocą solarium, farb do włosów czy krzykliwego makijażu.

ŁO JEZU ! WY ZAWISTNE JESTEŚCIE - W NATURALNE BO WAS NIE STAĆ NA ZROBIENIE SIĘ, ALE NIE MARTWCIE SIĘ JAK JA MAM GORSZ MIESIAĆ TYPU MUSZE WIĘCEJ WYDAĆ NA DOM NIZ NA SIEBIE ALBO JAK MAM GRYPĘ TEŻ ROBIĘ SIĘ ZAWISTNA I WKRĘCAM SOBIE,ŻE NIE JEST ZE MNA TAK ZLE CHOĆ JESTEM BLADA I ZANIEDBANA BUEHEHEHE NO BYWA... SPADAJCIE Z TĄ NAGONKĄ JADOWITE ŻMIJE ALE JUŻ 🖐️

Gość zagrałabyś w ....
opalona pachnie pieczoną gęsiną a to prawie to samo co gęsiwo :classic_cool:

naturalność naturalnością ale nie chce z powodu tego,że stać mnie na to by się "podlepszyć" wizualnie być uważana za jakąś "solare", "blachare" itp. bo ja mam własne pieniądze i to,że istnieja takie prawdziwe BLACHARY wiem ! nawet miałam styczność z czyms takim a one wiadomo po co tak wyglądają heh.... ALE KTOŚ KTO JEST NA POZIOMIE ODRÓŻNI ZROBIONA KOBIETĘ CHODZĄCĄ NA SOLARIUM OD KOBIETY , KTÓRA ROBI SIĘ BY MÓC SIĘ PUSZCZAĆ ...:)

Gość zagrałabyś w ....
Do puszczania to nie trzeba się robić :D

Gość bladesharp
Naturalne. Fajnie jak dziewczyna ma (naturalną!!!) ciemną karnację...ciemne włosy ,oczy itp. ale farbowana blondi solar, to nie w moim typie. ...nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale nie jest fajne jak bardzo blade dziewczyny mają takie czerwone niteczki na buzi koło nosa, albo czerwone kropki na nogach bardzo blade naturalne blondynki tez fajnie wyglądają Ale najwazniejsze zeby charakter był :-)

Gość czarnażi17
ja jestem cała blada, ręce, twarz, nogi... wszędzie i szczerze dobrze mi z tym :)

Gość bladesharp
jeśli pasemka to znaczy całe blond i czrne na spodzie to mi sie nie podoba ( moje zdanie tylko) a jeśli różne kolory blondu no głowie to zależy....generalnie ja osobiście nie lubie jak włosy są jak sznurek suche i w dziwnym nienaturalnym kolorze. Pewnie jak ktoś idzie na solarium raz na miesiąc to nawet nie widać. Ale ....gdy pacjentak jest pomarańczowa, to nie mój typ:-) ale co się komu podoba, Gdybym mógł sobie wybrać tylko z wyglądu i przy zaóożeniu, że charakter jest za***sty to. marzyłaby mi sie dziewczyna z długimi falowanymi włosami, takie rudo brązowe, wysoka, kilka piegów na nosie, niebieskie ślepia i skóra leciutko żółtawa..tak jak po 1 dniu nad jeziorem. Nie bijcie..... to tylko subiektywna opinia

Gość miuriel
no tak, solarki górą ;-(

Gość gosiuniaczek
bladeshark--------> a jak panna jest zrobiona, ładnie opalona, a włosy naturalnie czarne i przyciemnione farba to jest już za dobrze????

No ok, ja mam naturalnie aż przeźroczysto-szarą karnację i czasami był problem z dobraniem podkładu :o Na solarium chodzę raz na 1-2 miesiące i tyle. A i tak jestem nadal blada :) Do tego moja całkowicie naturalna cera ma popękane naczynka i przebarwienia na twarzy. I nie jest to efekt zaniedbania, bo dbam o siebie.