Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajaj

pomocy - co się dzieje?

Polecane posty

Gość ajajajajaj

liczę na Waszą pomoc tydzień temu powinnam dostać @, oczywiście do tej pory go nie ma... zabezpieczaliśmy się od kilku miesięcy, ponieważ miałam kłopoty w pracy i plany na dziecko musieliśmy nieco w czasie odłożyć. raz, nas jednak trochę poniosło (ale wg moich wyliczeń to był dzień niepłodny!!!!) ból brzucha jak na @ mam od tygodnia. piersi bolą od paru dni... ale wcale nie aż tak bardzo. napięcie przed, też było co się dzieje w takim razie, że @ nie ma ? bo już sama nie wiem co mam myśleć... z jednej strony bardzo bym chciała, a z drugiej byłabym baaardzo zaskoczona pomóżcie - co myślicie?

Gość ajajajajaj
rilla - no jeśli do jutra nie dostanę, to pewnie zrobię... dzięki za odzew

Gość ajajajajaj
up up up

Gość ajajajajaj
podnoszę :) pomóżcie - napiszcie co myślicie :)

Gość ajajajajaj
Jolanta, miałaś podobnie??? zapomniałam dodać, że temp. 37,0 ale brzuch boli jak na @, więc o co chodzi? :(

Gość ajajajajaj
dziewczyny... proszę wypowiedzcie się ...

Gość ajajajajaj
halo... ktoś może się wypowiedzieć?

Gość ajajajajaj
dziś kolejny dzień bez @... temp. 37,2 a brzuch boli naprawdę mocno :( dokładnie jak na @... czy któraś też tak miała????

Czemu nie zrobiłaś testu??? Mnie tam brzuch wcale nie bolał jak na @. Miałam wściekliznę typową jak PMS (bez kija nie podchodzić), do tego mnóstwo białego, wodnistego śluzu i byłam bardzo blada, ludzie mówili, że mam iść na badanie krwi bo wyglądam jakbym anemię miała. Temperatury nie mierzyłam bo nie spodziewałam się ciąży. Zrób test i będziesz miała wątpliwości z głowy!