Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarz_yna

Co to mogło byc?

Polecane posty

Gość Katarz_yna

Hej Dziewczyny jestem w 39 tyg ciąży. Zastanawia mnie jedna rzecz co to może oznaczać. Mianowicie wczoraj podczas aplikowania sobie Nystatyny do pochwy wyciągnęłam palec troche we krwi:/ na bieliźnie jej nie było tylko w środku, dziwne troche;/ Jak myślicie czy to jest niepokojący objaw? może to czop mi odchodzi pomału? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość Katarz_yna
Uf a tak sie martwiłam, że coś mi jest bo myślałam ze ten czop to mi wyleci jakoś a tu tylko na palcu troche:)

Gość krew w ciąży to ...
uważam, że natychmiast powinnaś udać się do lekarza. To może być czop.ale nie musi. Pamiętaj o tym, że na kafeterii nie siedzą położne i ginekolodzy, a zwykłe dziewczyny, którym może się tylko "coś wydawać" Chba nie chcesz przegapić czegoś poważnego/ W ciąży krwawień być nie powinno, dla dobra i bezpieczeństwa dziecka - przejedź się do lekarza.

Gość Katarz_yna
Myślałam o tym żeby iść do lekarza jak dzisiaj ja znów zobacze i sie zastanawiam, bo dziś jak wkładałam tą nystatynę to już jej nie było. Palec był czysty. Tylko wczoraj własnie jak go wyciągnęłam, to było na nim trochę krwi, takiej jasnej zmieszanej ze sluzem.

Gość krew w ciąży to ...
Nie wiem, rób jak uważasz. Ja bym od razu pojechała do lekarza. Ty wolisz rady z kafeterii - twoja sprawa. Pomyśl jednak o ewentualnych konsekwencjach. My nie jesteśmy lekarzami - wybierz komu warto zaufać jeśli chodzi o zdrowie dziecka - nam czy lekarzowi????

Gość antybiotyk
czop pomału zaczyna odchodzic :) już nie dlugo bedziesz mama :) gratulacje:)

Gość Katarz_yna
Nie chodzi o to, że wolę tylko nie chciałam też niepotrzebnie siać paniki.Rozmawiałam też telefonicznie z moim lekarzem prowadzącym i on twierdzi żeby się nie bać, że to czop. Ja się chciałam tylko upewnić czy to napewno czop bo tego tak malutko było i nie byłam pewna czy to to.

Gość krew w ciąży to ...
Jeśli rozmawiałaś z lekarzem i powiedział, że to czop - to znaczy, że czop. Tak więc ja też nie sieję paniki. Skoro lekarz powiedział, że czop to głowa do góry i buziak ode mnie i przeprosiny za moją za histeryczną reakcję. Trzymaj się i wybacz mi.

Gość Katarz_yna
Twoja reakcja była absolutnie uzasadniona:) i wcale się nie gniewam:) Czekam co będzie dalej, bo wczoraj też miałam dużo skurczów( takie twardnienie brzucha na dłuższy czas) i ruchy czuje już coraz słabsze i myślę że to objaw, że może już niedługo zacznę rodzić. POzdrawiam