Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka5564

Co sądzicie o włoszech?

Polecane posty

Gość anulka5564

Co sądzicie o włochach i włoszkach jacy oni są? Czy są prawdomówni gościnni uczynni i tp. może ktoś ich zna z bliska

Gość dfgsdfsgsdf
mieszkałem we Włoszech są bardzo uprzejmi, uśmiechnięci, mili, sympatyczni ale nie liczyłbym nigdy na to, że za tym cokolwiek stoi, nie można liczyć na żadną konkretną pomoc z ich strony (tak więc 0 uczynności) poza tym, to co najbardziej przeszkadza to to, że oni się uważają za lepszych od Polaków i innych nacji z byłego bloku wschodniego. co więcej oni nadal są przekonani, że u nas panuje bieda, zacofanie i że przyjeżdżamy do nich się dorobić, a potem wracamy i za zaoszczędzone kilkaset euro żyjemy w Polsce jak królowie

Gość dfgsdfsgsdf
poza tym, każda Polka która kręci z Włochem, z automatu podejrzewana jest o to, że robi to dla pieniędzy (nawet jak Włoch jest biedny)

Gość anulka5564
dfgsdfsgsdf a co sądzisz otym jak zaofiarowali pomoc

Gość zadowolony bzik

nie no ja liczyłam że posypią się wypowiedzi a tu pusto jak umie w garkach już południe a ja nawet niezaczełam robić obiadu a czy włoszki są bardziej romantyczne odnas czy my polki

Gość fdsafsafds
jaką pomoc?? Włosi to też ludzie, to że zwykle ich sympatyczność jest tylko sympatycznością i niczym więcej nie znaczy że nie są zdolni nikomu udzielić konkretnej pomocy

Gość fdsafsafds
każdy Polak który był w jakimś większym Włoskim mieście (więcej ładnych dziewczyn) już nigdy nie spojrzy tak samo na Polki, chyba że naprawdę jest za blondynkami i rudymi. nie chodzi tylko o samą urodę Włoszek, ale o ich urok osobisty. ja jestem niezbyt ładny i w Polsce traktowany byłem przez dziewczyny jak powietrze w najlepszych wypadku, we Włoszech piękne dziewczyny się do mnie uśmiechały i były bardzo sympatyczne - i to nie dlatego że im się podobałem tylko dlatego, że takie są miłe. Polki są bardziej chamowate i potrafią być miłe i zalotne tylko wobec faceta który im się podoba (chociaż zaloty w wykonaniu Polek to tragedia)

Gość uhhdddddd
zgadzam sie z toba odnosnie poolek chociaz zyje w kanadzie zawsze gdy lece do polski to mam mase przykladow jak polki potrafia bys chamskie

Gość chdufgbjuuffcf
fdsafsafds ciesz się, że jesteś tzw. niezbyt ładny, a nie taki jak ci wstrętni, zarozumiali lalusie, których nie znoszę

a włośi dotrzymują słowa tzn. jak coś obiecali bo mie to troche zaskoczyło z ich stronyże wogule się odezwali i mam pytanie do dfgsdfsgsdf gdzie mieszkałeś w it. tzn. allore dowe vivi hyba jakoś tak to brzmi po włosku

Gość it-pl...
ja mieszkam we Wloszech i wszystko zalezy gdzie mieszkasz. Co region to obyczaj i tak naprawde nie ma jedego Panstwa. Wlochy sa bardzo podzielne i co innego na poludniu co innego na polnocy. Wlosi z Polnocy sa mniej uczynni bo sa bogatsi, czyli maja dzies pomaganie bo sami najczesciej nie potrzebuja. Poludnie jest biedne i zacofane, gorzej jak Polska. Czy sa slowni? zalezy od czlowieka. Ja spotkalam slownych, ale i takich co mowili, mowili, a nic nie robili. Coz taka mentalnosc.

fdsafsafds ty tak omie zapamiętam to sobie hociasz jak tak się nad sobo zastanowie to może coś w tym jest hi hi hi też jestem polką i tak samo myśle to znaczy jak ty pozdro

it-pl... a długo mieszkasz w it i w jakim regionie i co sądzisz ogulnie o tym czy polacy są bardziej sympatyczni czy włośi

Gość KBAKMS7,62
włochy to piękny kraj przynajmiej dlamie jezdziłem tam jako kierowca ałtokaru, a te włoszki miodzio poprostu

Gość ródy102
no a jak miodzio poprostu

Gość d hdytrdhdgh
znam włochy dość dobrze mam ich pełno na klacie pod pachami i w nośie

Gość ryryruytutr6
fajny kraj

Myślę, że należy pisać nazwy krajów i narodowości z wielkiej litery. Włochów też to się tyczy.

horror widze że studiowałaś polonistyke sprubuje się dostosować poprawie błędy Włochów polski sory przy polsce mi caps niedziała myśle że to co napisali wyżej o hamstwie polek to prawda

widze że na kafeteri jest dużo małolatów co siedzą przed kompem podczas wagarów a mało kąkretnych osub co piszą na temat

Gość gość

Mieszanka ludności są ci uczciwi, ale są też złodzieje więc trzeba pilnować się jak idziesz się kąpać np w adriatyku i nie zostawiać portfela pod żadnym pozorem na plaży.

Gość OsiemJeden
6 minut temu, Gość gość napisał:

Mieszanka ludności są ci uczciwi, ale są też złodzieje więc trzeba pilnować się jak idziesz się kąpać np w adriatyku i nie zostawiać portfela pod żadnym pozorem na plaży.

Bez jezyka wypad na poludnie Wloch to glupota,skazanie siebie na niewolnictwo i mozliwosc oszustwa...

Gość gość

Zgadza się, jeśli oczywiście wyjdzie sie stamtąd żywym jeśli trafi sie do niewoli, dlatego trzeba bardzo uważać