Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna bez mleczka

Jaki jest wasz dzienny jadlospis w 3cim miesiacu ciazy?

Polecane posty

Gość Czarna bez mleczka

Gość Czarna bez mleczka
Z tego co dziewczyny pisza, to jedza bardzo zdrowo Nie wierze, ze wszystkie...

Gość ye4y4y
No jasne że nie, ale ile się przyzna? :D Ja praktycznie codziennie jadłam dużego kebaba + frytki, dziennie wypijałam co najmniej 2 litry coli. Regularnie odwiedzałam mcdonalda i nie odmawiałam sobie słodyczy. Wszyscy cali i zdrowi :D

Gość ja jestem w 15 tygodniu
wczoraj zjadłam: 2 kromki słonecznikowego chleba z serem, pomidorem i sałatą 2 pomarańcze 1 jabłko talerz zupy pomidorowej na obiad kotlet z piersi z ziemniakami i mizerią na obiadokolację 2 nektarynki wypiłam: 1 kawę wiem nie można w ciąży :) 1 czekoladę na gorąco i około 1l wody niegaz wydaje mi się, że jadłospis ok. , ale ja przed ciążą jadłam podobnie, więc to dla mnie normalne a dzisiaj w ramach szaleństwa zjem pizze na obiad :)

w trzecim jadłam co mi weszło. głównie owoce, jogurty i serki, troche sera żółtego, makaron bez dodatków i ziemniaki ze śmietaną :D po wszystkim innym rzygałam dalej niż widziałam :D

duzo owocow , jogurtow, i platkow cynamonowych z mlekiem, ale ja to jem non stop:D takze w sumie kolosalnej zmiany nie bylo, moze zaczelam jesc wiecej szynki, bo wczesniej mieso moglo nie istniec, i wiecej kanapek, od czasu do czasu pilam cole, w mcdonaldzie tez bylam, frytki to prawie co dzien na obiad jadlam, no i byl tez czas ze byla faza na batoniki..

w 3m ciazy je sie tak jak normalnie. Kalorycznosc zwieksza sie o 300kcal dopiero w trzecim trumestrze. Tez nie wierze w to ze wszystkie sie tak zdrowo odzywiaja bedac w ciazy :D

Gość madzianka123
a ja wiedząc że jestem w ciąży pozwalałam sobie na 3wszystko. Przynajmniej przez te 9 miesięcy można jeść i nie mieć wyrzutów sumienia. Jadłam kebaby, pizze, i inne fast foody w dużych ilościach. Przytyłam ok 15 kg a teraz jestem 3,5 miesiąca po ciąży i bez żadnej diety z żuciłam nadmiar kg

Gość ddffewee
jedz to co jesz normalnie nie pij nie pal nie jedz tlusto chodz raz na jakis czas nie zaszkodzi bierz witaminy w ciazy ma sie jesc dla 2 a nie za 2 czyli nie obrzerac sie . kawe mozna pic jedno na dzien z mlekiem nie widze problemu niektorym to odbija w ciazy naprawde

Gość ddffewee
ja w 1 ciazy mialam na poczatku smaka tylko na fast food potem przeszlo