Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska do potegi n

jak sie wyrzygac?

Polecane posty

moj problem to za duzo kilogramow, po prostu mam slaba wole i nie potrafie odmowic sobie wiekszej porcji dzis zjadlam duzo na obiad i czuje sie przejedzona, pomyslalam ze dobrze bedzie zwymiotowac, wkladalam palec do gardla ale tylko mnie rwalo pare razy i nic wiem co to bulimia i nie prosze o zadne inne rady tylko o to zebyscie mi powiedzieli jak sie wymiotuje na zawolanie

Gość hjfghfg
wypioj duzo herbaty ze 4 cz y 5 szklanek , albo wodacz duuuza iloscia soli, milego rzgania 🖐️

moze jakis inny sposob?

Gość głupia krowa w kropki
jestes idiotka do potegi, zdurniala kretynko. nie myslalam ze bede kiedykowliek tak do kogos mowic ale jestes tepa jak strzala. jak jestes gruba to wez sie za siebie, mniej zryj krowo i cwicz- rusz dupe a nie ze rzygac, myslisz ze od tego bedziesz szczupla naiwniaczko!?

wyrzygaj się do słoika i prześlij głodującym dzieciom do Afryki, podziękują ci za podgrzanie do temp. 36,6 stopnia C

Gość mam problemmm
dwa palce najlepszy sposob i na mnie najlepiej działa.mam podobny problem co Ty. czasmi rzygam jesli zjem za duzo..dzieki temu nie tyle..ale tez nie chune wiec to błedne koło nie radze ..ale czasmi trzeba to silniejsze od nas.Weic inny sposob hmm tył szczoteczki,duzo wody.miod..