Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mephisto87

M I L F...

Polecane posty

Akronim pochodzący od słów "mom Id like to fuck" (mamuśka, którą chciałbym przelecieć), stosowany dla określenia atrakcyjnych seksualnie kobiet, których wiek pozwalałby im na posiadanie dorosłego już potomka. Podoba wam sie to okreslenie ? Mi osobiście nie tylko oreślenie ...

ciekawe ilu kobietom nadałbyś ten tytuł? bo chyba nie każda nadaje się na MILF

Dokładnie nie każda. Jak wyżej napisane jest to określenia atrakcyjnych seksualnie kobiet w pewnym wieku... A ilu to już zależne od gustu .

Gość kitAkUnTa
co za głąby o gustach będą pieprzyć z milf jest prawdziwy seks i prawdziwe emocje ...nawet jak z wQrwioną Włoszką....

A kto z was chce z MILF? I ile lat ma mieć ta MILF ? A może jeszcze inaczej.....co takiego ma mieć i umieć by można było ją nazwać MILF:)

Gość maximus7654
mam zdjęcie mojej mamy nago, gdy była w ciąży z bratem..... Wymienię się na podobne..... (mam zdjęcie z twarzą) maximus76543@o2.pl

Gość dziadekniejadek
a babcia też może być milf-ką

Gość mendrive
fev chodz milfie cie zerzne jak burą ku,rwe

Fev z wiekiem róznie bywa... A co ma mieć to chyba proste musi być "atrakcyjnie seksualnie kobieta" CHyba specjalnych umiejetnosci nie musi posiadac.A co ma mieć to niewiem co miałaś na myśli... Słyszeliscie o Kobietach Cougarach?:)

Nie słyszeliscie ? „Kuguar (ang. cougar) tak coraz częściej określa się kobietę w średnim wieku, która w podobnie „drapieżny jak mężczyźni sposób próbuje zaspokoić swój apetyt seksualny, „polując na dużo młodszych od siebie partnerów. Cougary są za stare by nazwać je dziewczynami, za młode by być twoją matką . Są tu jakieś drapieżne kocice... ?

słyszeliśmy:),....ale teraz mamy jeszcze swoją pracę....i nie mamy czasu na sexenie się... co do drugiej części pytania odpowiem wieczorem...teraz nie mam zwyczajnie czasu pa

Gość just_tom
Moje ulubione danie to oczywiście Happy MILF ...:D

Gość tsubasa <
cool story bro