Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronique7698

czy można pokochać faceta, który nam się nie podoba z wyglądu?

Polecane posty

Jak się kogoś pokocha, to raczej nie ma opcji, żeby się nie podobał. Kocha się wtedy w drugiej osobie chyba wszystko...czy nie? Jeżeli jesteś jeszcze na etapie poszukiwań, to daj szansę. Przy bliższym poznaniu wiele się zmienia :)

Gość gość
przestańcie tu pi....dolić o facetach wzrokowcach, 100 przykładów znam z życia jak do szarej myszki ustawiala się kolejka przystojniakow, wy tempe maniaczki telewizora, wierzycie w jakieś mity w sprawach o których nie macie pojęcia. To samo z normalnymi kobietami, NORMALNYMI, to pociąg seksualny decyduje u nch a nie wygląd faceta - ja przeciętny konus miałem relacje z fotomodelką, miała slabe libido, zostawilom ja dla duuzej mulatki:-D

A może dla nich to nie była szara mysz? Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba nie? :)

Gość gość
przecietna dziewczyna ale nimfomanka czyli prawdziwa kobieta. Oni tego nie wiedzieli ale to to ich do niej pociągało Gdzie z nia nie polazłem to zawsze miałem 100 konkurentów:-D I to mnie podniecalo jeszcze bardziej, adrenalinka i te sprawy;) A miałem tez relacje z 2 miskami - żadne halo:-O musialem zebrać o cipke:-O

Gość MANIPULACJE FACETOW
"haha, chyba jakis brzydki chlopak to napisalsmiech.gif Jesli jednak napisala to kobieta, to wiedz, ze zaden facet nie zakochalby w kobiecie, ktora uznal za brzydkalapka.gif " ROwniez jestes tego zdania faceci chca na sile manipulowac kobietai,wmowic im ze one z facetami brzydkimi zeby byly itd,ale facet nie bedzie z kobieta ktora jest naprawde brzydka...

No jasne, że nie. Jak z kim jesteś, to chyba normalne, że ta osoba Ci się podoba. Nie musi się mieścić w żadnych kanonach, nawet dla reszty brzydka, ale dla Ciebie nie.

Gość gość
Rozstanie było bardzo bolesne dla mnie, nie mogłam pojąć dlaczego musimy rezygnować z tego co razem wypracowaliśmy i zbudowaliśmy. Wiem, że wiele rzeczy zrobiłam nie tak. W ostatnim czasie często byłam nieprzyjemna, pokazywałam fochy z małych powodów, odreagowywałam pracę w domu. Oczywiście druga strona też nie była idealna. I to on zerwał. Ale ja wiedziałam ze to ten jedyny. Żeby go odzyskać zamówiłam urok miłosny u rytualisty perun72@interia.pl – rytuał się powiódł. Po 3 miesiącach żmudnego czekania powrócił do mnie.

Gość gość
mozna, ale ja mialam np tak, ze czulam niesamowity pociag do niego :P no i przyznam w lozku byl niezly :D a wyglad no taki sobie ;)

Gość gość
facet nie zakochalby sie w brzydkiej dziewczynie

Gość gość
mi sie podoba tylko jeden i nikt wiecej

Gość gość
niektore ladne dziewczyny maja przecietnych facetow.

Gość gość
Jak się zakocham to ten co mi się wydawał brzydki jest najpiękniejszy a jeszcze jestem nawet zazdrosna!

Gość xyx

A ja miałam brzydkiego faceta i do końca  go nie pokochałam. Nie był w moim typie, nie było tego ognia. Dopiero z facetami w moim typie było fajnie, ale te związki się rozpadły.