Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegralam zycie

przegralam zycie, i to w takim wieku ja pierdole..:(

Polecane posty

Gość przegralam zycie

mam 16 lat.. - mam hirsutyzm, wiecie co to? juz zal mi na siebie patrzec -pare kilo za duzo, nie mam nadwagi, no ale.. -brzydka twarz -kocham kogos z kim nawet nie rozmawialam -nie mam siły :( jest ktos gorszy ode mnie? pewnie nie ma :(

Gość przegralam zycie
powie ktoś cos?

Gość dscfdsfsDFC
po pierwsze skad wiesz z e masz hirsutyzm po drugie pocwicz zmien diete bedziesz nie tylko lepiej wygladac ale i lepiej czuc po trzecie mozesz sie malowac po czwarte do dziela!!! piate zdobadz ja zreszta uwierz ze mam gorzej niz ty...takie problemy to chcialabym miec

Gość szansa szansa szansa
Uwierz, że ja mam naprawdę gorzej ale nie chce mi się o ym pisać :P

Gość przegralam zycie
dziekuje za wypowiedz w sumie z dieta to maszn racje a co ja zrobie z tymi wlosami :(

Gość dscfdsfsDFC
a co jest z tymi wlosami?? masz je np nie wiem na brzuchu czy gdzies gdzie nie powinny byc??

Gość przegralam zycie
no.. wszedzie doslownie , brzuch, uda, rece cale, na plecach:(

Gość funky punky flashy shoes
Do 'przegralam zycie''- rany, lala, ale Ty się zamartwiasz jakimiś pierdołami! Są MILIONY ludzi, którzy mają o WIELE GORZEJ od Ciebie! - bezdomni; - kaleki, nieuleczalnie chorzy, dzieci z białaczką; - dalej wymieniać? Weź się w garść! Parę kilogramów za dużo?! Niektórzy chcieliby mieć Twoje 'zmartwienia', ale oni muszą usielnie zastanawiać się nad tym np. co jutro włożą do garnka!!!

Gość dscfdsfsDFC
ok rozumiem ja ci powiem ze tez mam na udach i brzuchu ale chyba z wlasnej glupoty bo jak bylam mlodsza zaczelam golic... jezeli ci sie pojawiaja w takich miejscach najlepiej jakbys poszla do endokryloga zbadac hormony( masz taki wiek ze ci szaleja) i szczerze ja na twoim miejscu nie golilabym tych miejsc tylko np rozjasnila bo to tez zalezy czy masz je ciemne czy jasne.. to chyba wszystko jak masz jakies pytania jeszcze pisz

Gość przegralam zycie
ja to woskiem wyrywam gdzie sie da, ale boli noo.. :( i ja jestem do ojca podobna a on tez wlosow malo nie ma wiec.. no coz, ja wiem, wiem, ciesze sie z tego co mam, ze nie mam na prawde jakiejs powaznej choroby, ale te wszystkie gladziutkie laski

Gość dscfdsfsDFC
a słyszałas o czyms takim jak pasta cukrowa?? podobne efekty jak wosk i mniej boli

Gość przegralam zycie
tak, nawet robilam, ale cos mi nie wychodzilo, moze na allegro kupie

Gość dscfdsfsDFC
a widzialas ten filmik na youtubie moze z tym spróbujesz

Gość przegralam zycie
zobacze, dzieki za rady :)

Gość wrozka z allegro....
kochana zacznij juz zbierac kase i popros rodzicow o to samo na usuwanie wlosow laserem, moja kolezanka cierpi an to samo co Ty...co rpawda wydaala naprawde duzo kasy na to, no i oczywiscie czasu i bzbolesne do konca to nie ejst, ale oplacalo sie teraz jest gladka jak pupcia niemowlecia :)

Gość Kochaniutka...
Musisz kochanie isc zrobić testy hormonalne , udać się do endokrynologa bo na pewno masz problemy z hormonami stąd to owłosienie :) a póki je masz to kup plastry i depiluj :) tu maszynka jest za słaba musisz je wyrywać więc plastry albo depilator może nadwaga to też sprawa hormonów ? musisz to sprawdzić więc leć czym prędzej do endokrynologa :) i nie martw się głowa do góry całe życie przed tobą

Gość Kochaniutka...
ale tu nie ma co zbierać kasy na laser trzeba leczyć przyczyny a nie tylko skutki !!!

Gość przegralam zycie
na laser to zaczne zbierac dopiero kiedy zaczne pracowac, nie mam co liczyc na rodzicow:( i nie mam nadwagi , mam 60 kg przy 166