Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka90

Faceci i ICH zachowanie

Polecane posty

Gość iskierka90

Mam prośbę, a raczej szukam rady... poznałam fajnego kolesia ponad miesiąc temu...w przypadkowy sposób..jest b. przystojny starszy 5 lat ode mnie... niestety nie mieszkamy w tym samym mieście (40 km od siebie) na początku widywaliśmy sie co kilka dni, na spotkaniach było cudownie bo on jest uroczy, słodki, romantyczny a przy tym szalenie romantyczny. W zasadzie wszystko ok, poza tym ze gdy sie nie widzimy on sie potrafi nawet tydz nie odzywac, jak napisze smsa to odp po kilku godz a nawet na drugi dzien dopiero czasem... doszło miedzy nami do kontaktów fizycznych jednak nigdy nie powiedział ze mnie kocha... czasami juz nie wiem co mam myśleć.. czy jestem tylko dla niego zaspokojeniem jego potrzeb fizycznych czy czymś więcej... i co mam dalej z tym zrobić...najgorsze jest to że ja się zaangażowałam w tą znajomość...

kolejna naiwna która poszła do łóżka tylko dlatego że facet się z nią spotyka... chcesz sprawdzić o co tak naprawdę chodzi facetowi - seks po ślubie i już wiesz czego on chce.