Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

irqa..

Zezarlam paczke bezow. Zazdroszczajcie mi :>

Polecane posty

a tera zdycham i czuje sie jak baleron :/ a mialo byc odchudzanie...mialam byc super laska za ktora kazdy sie bedzie slinil jak za czasow mlodosci :/ Jestem gruba bertaaaa ;( nie ma dla mnie ratunku

Gość e tam stara
Na pewno nie jesteś aż tak, a spalisz seksem :D

taa,tylko same stare capy na mnie leca,albo arabusy ;/ a ja chce mlodego..ale kto by sie na paszteta napalal ;/

Gość e tam stara
z tyłu liceum :P

niby wygladam na 20 przynajmniej tak gadaja, ale jakbym sie nie malowala to wygladam na 40tke ;/ Pozatym staram ubierac sie jak 15tki ale wstydze sie sadla ;/ W zyciu nie zalozylabym szpilek albo kiecki,wygladalabym jak krowa.Ale co poradzic.Od czasu do czasu mam napady obzarstwa ;/

Gość e tam stara
szpilki wyszczuplają, odpowiednio dobrana kiecka też ;) Nie staraj się odmłaadzać na siłe bo to smieszne :) Ile masz lat i jaki rozmiar nosisz?

mi to możecie zazdrościć...mogę wpiertalać co chcę i ile chcę...ja mam problem przytyć...idę sobie kupić dobre chipsy i snickersa super...a wy próbujcie schudnąć :-D

Nie potrafie chodzic na szpilkach,nogi mi dziwnie wygina nie potrafie wyprostowac i przejsc sie z gracja bo mnie nogi bola :D Pozatym pewnie bym wyryla orla,albo wleciala do blota :D Przez ostatni rok przytylam.Chodze w butach skate,dzinsach i meskich bluzach przewaznie.Wczesniej nie narzekalam na powodzenie :) Brat nawet nie wie ze sypialam z jego kolega mlodszym :D On wtedy mial 17 a ja 21 :) Teraz mam 24.Zgrublam i wole nie wychodzic na dwor :/ mam wrazenie ze kazdy tylko patrzy jak przytylam i sie smieja w ukryciu :/

Gość e tam stara
Kup szpilki i ucz się po domu chodzić :P Nic trudnego :P Tylko wprawy trzeba :) A krągłości są seksowne :)