Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barylka z okienka

Czy takie cialo moze sie podobac czy odpada? FOTKA

Polecane posty

Gość barylka z okienka

Wiem ze nie jestem chuda pieknoscia,ale postanowilam zobaczyc wasze reakcje.Prosze o wypowiadanie sie panow.Podaj swoj wiek oraz czy jestes prawiczkiem (tak dla analizy wlasnej :D ).No i glowne pytanie : czy osoba na zdjeciu moze pociagac? Przespalbys sie z kims o takiej posturze? http://www.voila.pl/330/njc8d/?1 Prosze szczere wypowiedzi,bez ublizania

Gość ale jesteś beka
i z czym do ludu

oj moze sie podobac. ja uwielbiam takie ksztalty.. ten biuscik! mniam.. i taka pupa.. do schrupania.. odezwij sie na maila!

Gość barylka z okienka
takija a ile masz lat?

Gość DiscoDiva
podobać się możesz, masz mega biust, facetów takie cyce kręcą, jakbyś schudła z brzucha to już w ogóle bajka, tylko dbaj o piersi, bo ci obwisną i nie będą apetyczne

Gość jakaradajuz się
o w d u p ę j e b a n a :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość jakaradajuz się
DiscoDiva - chyba ciebie, desperacie :D🖐️

Gość barylka z okienka
a ja z ustrzyk dolnych i mam 79 lat

Gość barylka z okienka
ja mam 25,ale skad jestem tego juz nie powiem ;) Dzieki za odp pozytywne jak i negatywne.Mam mega kompleksy przez co nie wychodze z domu ;/ Wole sie tu spytac niz zastanawiac sie po co ktos sie tak na mnie gapi.Czy dlatego ze jestem gruba,czy na cycki czy co tam jeszcze ;/ strasznie mnie denerwuja gapie.

Gość barylka z okienka
zalosny podszyw z tym 79 lat ze niby mam :D Nie boje sie waszej krytyki.

Gość DiscoDiva
jakaradajuz się jestem kobietą idioto skończony, a jak uważasz, że takie dziewczyny jak autorka nie mogą się podobać, to się dobrze rozejrzyj po ulicach. pełno takich lasek chodzi za rękę z niekiedy bardzo atrakcyjnymi mężczyznami. sam jesteś desperatem żałosnym skoro musisz komuś dojebać na internetowym forum, żeby podleczyć swoje kompleksy. kretyn

Gość DiscoDiva
Sama mam zwisy, już obijają o kolana:(.

Gość barylka z okienka
Diva dzieki ;)

Gość barylka z okienka
Ja już swoje ciągne po ziemi:(... W tańcu, gdyrobie obrót, zaplatuja sie wokol mojej osi

Gość barylka z okienka
podszywie daruj se :D

Gość barylka z okienka
sama jestem podszywem, bo jestem taka grubą kierdą, że robie za 2:(

Gość barylka z okienka
niech jeszcze sie ktos wypowie :)

Gość lplplpppiuiummhjhjh
Barylko figura nie jest najgorsza, masz ladny duzy biust ale sama robisz robie krzywde przez ten stroj, jest tandetny. po co podkreslac obfite ksztalty obcislym topem w tak intensywnym kolorze? i jeszcze ten pasek. czy tobie te spodnie naprawde leca z tylka? nie sadze. jest tyle fdajnych tunik, mozna nawet z taka figura fajnie sie ubrac i wygladac.

Pasek musze nosic bo spodnie mi zlatuja.Wiem ze moze sie wydac dziwne ale mam duzy brzuch.Mam problem z kupnem spodni bo na tylek wejda a w pasie sie nie dopinam :/ Poza tym nie wyobrazam sobie chodzic w tunikach.Wygladalabym juz calkiem jak wieloryb.Wiem ze musze schudnac,ale na razie to niemozliwe :/

Gość fjdsfisjfsifjeis
dlaczego na razie to niemozliwe?

Gość Soldier of love
jesteś gruba. tylko duże cycki Cię ratują bo wcięcia w talii jak schudniesz pewnie też nie będziesz miała, klocku. :) i przestań zakładać takie oczojebne obcisłe bluzki i za małe spodnie! ktoś tu dobrze doradził z tunikami. dopasowane i odcinane w biuście, a dalej leciutko luźne żeby ukryć brzuch (ale żadne spadochrony:o).

Dopoki nie odwiedze lekarza i szpital to nie mam co cwiczyc i brac tabletki.Sama sobie jestem winna bo wyniszczylam organizm.Jedynie co to zaczelam zdrowo jesc od ponad roku,ale to i tak nic nie daje.A jak na razie to nie stac mnie na lekarza, leki czy operacje.Mam wazniejsze wydatki zwiazane z corka :|

Tak tak,wam sie dobrze mowi. Te odcinane pod biustem,to u mnie sa nad biustem.Nie znalazlam takich bluzek jeszcze zeby szycie pod biustem szlo,ewentualnie po srodku,ale i tak wygladam jak debil :/ Zle bym sie czula w takim,jak stara baba.A na ta bluzke na ramiaczkach nie patrzcie bo to po domu mam.Na osiedle wychodze w tshirtach przewaznie.

Gość oja autorko głupia jesteś jak
but Moja szwagierka ma 19 lat.Ma duży biust,szerokie biodra,grube udA I SADŁO NA BRZUCHU ALE MIMO TO UBIERA SIĘTAK,ŻE PRZYCIĄGA wzrok facetów. Z reguły są to bluzki podkreślające biust,lekko lub mocniej wydekoltowane,ale dłuższe,zakrywające wałki i brzuch. Do tego dobrane spodnie i nie wygląda jak stara baba,ale jak młoda,ponętna dziewczyna.A ile masz wzrostu?

a co mi tam :/ mam 168 wzr przy 87 kg.Biust 90 G co jest moja zmora.Wolalabym ich nie miec. Doszlam do wniosku ze nie chce wydekoltowanych bluzek,bo jak ktos ma sie mna zainteresowac tylko i wylacznie ze wzgledu na cycki to ja dziekuje :/ Pozatym nie czuje sie kobieta wiec ubieram sie bardziej na mesko