Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barylka z okienka

Czy takie cialo moze sie podobac czy odpada? FOTKA

Polecane posty

Hej, Dziwi mnie to ze mówisz że nie czujesz się jak kobieta. Jesteś bardzo kobieca! i powtarzaj to sobie codziennie do lutsra. Strój takze może wiele zmienić w postrzeganiu siebie. Bądź bardziej odważna w ubiorze (odważna nie znaczy wulgarna)

Kiedys inaczej sie ubieralam.Ale teraz jak zgrublam to juz nie zaloze takich ciuchow bo beda gadac 'gruby baleron a mysli ze jest sexi' :/ Nawet ostatnio rzadziej sie maluje,bo stwierdzilam 'po co'..i tak nikt balerona nie chce.Chyba ze pomacac albo zaliczyc.Mam wyj.ebane na facetow a z drugiej strony czuje pustke. Nieraz mimo grubosci ktos nalegal na spotkanie,poznanie sie.Ale mysle sobie wtedy 'niech nie sciemnia ze moje faldy i podbrodek jest taki sexy'..ze pewnie liczy tylko na jedno,bo mam duze cycki.Jakbym ich nie miala to pewnie nawet by splunac w moja strone nie chcieli,zboki yebane. Wystarczy ze rodzina nie akceptuje tego ze przytylam i brat ubliza na kazdym kroku :/ Niby biore wszystko zartem ale jest mi zwyczajnie przykro i mam czasem dosc.

Gość laurrentyna
Jestes fest przy kosci, ale myslę, że jak najbardziej takie ciało moze się podobać. Są amatorzy okrągłych kobitek. no i nie wygladasz jak monstrum, po prostu masz sporo sadełka.

Gość kiep, pieczara
irqa.. !!!!!!!!!!! :D :D :D :D !!!!!!!!!!! niemozliwe, ze to Tyyyy.... ale sie wkopalas! :D

Gość taki 30.
-zostaniesz moją żoną ? 😍 mam 30 lat, miły bez nałogów

Gość nadal ja chcesz za zone?
27.09.2010] 00:24 [zgłoś do usunięcia]barylka z okienka pie**ol sie na tyj k**wo która daje ciapatym wypie**alaj z tego kraju k**wo babilońska dająca ruchaczą kóz,pie**olona szmata.

Gość taki 30.
przeciez to podszyw. ona by tego nie napisała. wyglada na miłą osob ę,a jak nick jest niezarejestrowany to mozna rózne cuda wypisywać

Gość 45y4566456
jasne że możesz się podobać. Internet internetem, tu może Ci dużo osob napisać że nikt Cię nie zechce, ale prawdziwe życie to co innego. W realnym życiu takie jak Ty i grubsze bez problemów znajdują facetów. I to niezłych.

Gość taki 30.
Zreszta 27.09.2010] 00:24 dopiero nastapi 🖐️

Gość bzibździabździo
fuj.

Gość taki 30.
tzn nie ma takiego tematu

Gość taki 30.
bzibździabździo pokaż swoje ciało...ocenimy, pewnie jestes piękna i powabna 🖐️

Gość wwqqwer
Mam wagę i wzrost identyczne jak Ty, ale inaczej mi się rozłożył tłuszczyk - ja mam mniejszy biust, większy tyłek, ale spore wcięcie w talii. Mimo mojej wagi i kompleksów jakoś zawsze miałam facetów, a obecnie jestem już żoną jednego (od 3 mscy :) ) Nigdy nie widziałam zależności między wagą a szczęściem w miłości.

Gość aquariuss
Najlepszy bajer jest taki, że kobiety takich kształtów to najlepsze żony, matki i kochanki. Miałem kiedyś jedną, chociaż mniejszy brzuch, ale cyc równie taki i sex z nią był boski - często dochodzziłem przez to pierwszy - do tego była wspaniałą dziewczyną, miła, spuer gotowała. Faceci z laskamki wieszakami, się oglądali teraz to ludzie się wstydza bo im TV mówi, że jakby się zadawli z takimi to są przegrańcy. A tak na prawdę w łózku większośc facetów marzy o takiej. Szkoda, że mojej byłej włączyło się odchudzanie i po roku czasu jak zaczeli ją podrywać, dostała świra no i skończyłem temat. Ładnie wyglądasz mi się podobasz:) a mam 24 lata i wygladam dobrze, przynajmniej wnioskuje z tego, że nie narzekam na powodzenie :)

Gość bzibździabździo
taki 30. ---> otoz mam kochaniutki :D 166, 49 kg swietne cycki i piekny tylek :classic_cool:

Gość jestem po 30
ciało moze mniej tlusciutkie ale tez mam tego i owego za duzo...chodze w czarnych obcislych spodniach i bluzeczkach ...do tego kilka gustownych dodatkow typu pasek,kolczyk wisior ...buty na szpileczce ...itd Powiem ci ze sa rozni ludzie jedni patrza i w oczy sie smieja jakies glupie komentarze ...ale wiekszosc podchodzi i mnie podrywa.Mowia ze wokol mnie jest taka wesola aura,ze zarazam usmiechem :)Ty pewnie tez taka jestes:)

Gość bzibździabździo
a ty autorko nie wypowiadaj sie na forum tylko bierz sie kur*wa do roboty. troche determinacji! pocwicz troche, pobiegaj... zamiast uzalac sie nad soba. kazdy moze i ty tez! ;)

Gość oolka233
Powiem Ci tak, na co dzien widuje wiele kobiet z nadwaga, ktore sa w szczesliwych zwiazkach, jest jednak jedna sprawa - taka osoba nie moze byc smutna zakompleksiona szara myszka od ktorej emanuje nienawosc do wlasnego ciala. Te "grubaski" ktore sa odbierane jako atrakcyjne i maja powodzenie sa pewne siebie, z usmiechem na twarzy, uwazajace sie za atrakcyjne babki. Takie osoby przyciagaja ludzi do siebie, w tym facetow;) Znam takze jedna gruba dziewczyne, ktora ma na czole napisane "nie zblizac sie" i faktycznie nikt sie wokol niej nie kreci.

"kazdy moze i ty tez! " Nie każdy i nie zawsze. Przy kłopotach z hormonami zarówno dieta jak i ćwiczenia przynoszą znikome efekty :o

Gość jestem po 30
bzibździabździo-ona sie uzala?:)cos chyba zle odczytalas ...ona pyta

Gość bzibździabździo
".Mam mega kompleksy przez co nie wychodze z domu ;/" a co to kurva jest jak nie użalanie sie nad soba? :O do roboty kolezanko jeszcze bedziesz superlaska. dobrze dobrana dieta troche cwiczen i prosta droga do sukcesu. nie oszukujmy sie - takie cialo nie jest sexy :o ni moze dla jakichs rownie zakompleksionych facetow. ale glowa do gory! zacznij o siebie dbac.

Gość tymrazembeeez
Pamiętaj tylko o tym, że będą kleić się do Ciebie desperaci, bo pewnie sądzą, że jesteś łatwiejsza :classic_cool: Po zdjęciu z profila wydawało się że jesteś ładniejsza 🖐️

Gość Jack811
Ja mam 29l, moim zdaniem masz bardzo ładną figurę, uwielbiam takie krągłości u kobiety. Nie słuchaj tych co gadają ze masz sie ubierać tak zeby ukrywać krągłości, w koncu nie masz sie podobać innym kobietą które na codzień jedzą tylko liście sałaty a facetom którzy lubią więcej ciałka u kobiet ;)

"w koncu nie masz sie podobać innym kobietą które na codzień jedzą tylko liście sałaty a facetom" Dlaczego napisałeś kobietą i facetom?????? kobietOM

Gość Jack811
Zawsze zastanawia mnie skąd biorą się osoby które czerpią wielką przyjemność z wytykania błędu ortograficznego zaśmiecając jednocześnie temat.

Gość geao
Masz ładną buzie, figura mhmm - trzeba nad nią popracować.Nie przejmuj się chamskimi wpisami.Demony seksu są czesto puszyste... wiem to z doświadczenia - jestem facetem.Powodzenia.

Gość da vinci le
Masz ładną buzie, figura mhmm - trzeba nad nią popracować.Nie przejmuj się chamskimi wpisami.Demony seksu są czesto puszyste... wiem to z doświadczenia - jestem facetem.Powodzenia.