Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna1967

Utrzymanek

Polecane posty

Gość bartus88
Jestem 25 letnim modelem z Warszawy, przystojnym dbającym o siebie. Poszukuję Pani którą mną się zaopiekuje :) tel. 733 549 253 Buziaki :)

Gość gość
jezeli jestes przystojnym facetem i od tego modelem to chyba od lasek nie mozesz sie odpedzic a jako model to chyba zarabiasz tyle kasy, ze nie musisz zyc z pensji jakiejs biednej samotnej kobieciny...

Gość mmati
Witam ciekawa sprawa...akurat szukan takiej kobiety czy znajdzie sie taka ? Ja 22 lata .. jestes chetna to napisz nIuNiOll@yahoo.pl

Gość utrzymanek
Chętnie poznam kobietę z Krakowa, jestem gotów zrobić prawie wszystko, wiek nie gra roli :) 19 lat brunet, 186cm wzrostu. sacharow@o2.pl

Gość gość
dlaczego -prawie wszystko!!! wszystko albo nic bo to ja place!

Gość pawelpp
Witam szukam pani z mazowsza ktora szuka utrzymanka wszystko co pani spbie zyczy wykonam prosze pisac na poczte on25p@interia.pl

Gość kto to byl
no prosze! juz zmiekli

Gość gość
Kto mial zmieknac

Gość Utrzymanek
gość Dobra, jak płacisz dobrze, to zrobię wszystko.

Gość BAro22
i ja się włączę chętnie poznam panią do wspólnych zabaw która mi pomoże a jaj jej :) mam 22 lata łódź 173cm wzr. :) miły i chetnie wysłucha ;] a co raz się żyje i spróbuje :) Kosarox1@go2.pl

Gość pawelpp
Witam panie ktore szukaja towarzystwa mlodszego faceta. Bardzo pociagaja mnie dojrzale panie jesli sa tu panie ktore szukaja prosze pisac na poczte on25p@interia.pl dyskrecja jest najwazniejsza

Gość gość
Witam. 24letni student z Poznania poszukuje sponsorki na dluzszy okres czasu, niekoniecznie w relacji opierajacej sie wylacznie na sexie. Jestem szczuply, zadbany, przystojny i konkretny. Prosze o zdecydowane kobiety o kontakt pod adresem: wowacc@onet.eu

Gość Radel
Wrocław, 22 centymetry, 27 lat - szukam dojrzałym pań. Kasa niewymagana. Mail: tymczas1987@wp.pl

Gość gość
chetna mam trochę tych zalet jak na skorpiona przystało ale moja wrodzona skromność nie pozwoli ich wymieniać usmiech.gif a tobie jeśli nie odpowiadam jako rozmówca to zamilkne ... Chetna na romans 22.06.2013 Skorpion - polej lepiej tej swojej nalewki. Z czego robisz ? stary wredny skorpion 22.06.2013 powiedz mi chetna czemu odnoszę wrażenie że ty chętnie zadajesz pytania ale unikasz odpowiedzi ... Chetna na romans 22.06.2013 Skorpion - jakich odpowiedzi ? Mam wymieniac na publicznym forum ile razy z kim spalam i jak to dokladnie bylo ? No daruj sobie... stary wredny skorpion 22.06.2013 nie o to chodziło , nic tu komu do tego ile , jak i z kim śpi oczko.gif powiedziałem ogólnie bo już się kiedyś gdzieś spotkaliśmy usmiech.gif Chetna na romans 22.06.2013 Tak ? To polej tej nalewki za stara nowa znajomosc. stary wredny skorpion 22.06.2013 która preferujesz , czarną , czerwoną porzeczke , orzechówka czy wisniowa ? wybacz że tylko taki wybór ale trochę po sezonie oczko.gif Chetna na romans 22.06.2013 Wisniowke. Naprawde kiedys ze soba pisalismy ? stary wredny skorpion 22.06.2013 tak , już gdzieś kiedyś rozmawialiśmy , zastanawiam się co ja robię na tym topiku z którym nie mam nic wspólnego usmiech.gif ? Chetna na romans 22.06.2013 Moze tez szukasz czarciego ziela do nalewki ? stary wredny skorpion 22.06.2013 nigdy nie eksperymentowalem z czarcim zielem , moz dlatego że nigdy nie było mi potrzebne oczko.gif a gdyby nawet to czy tu bym go znalazł ? Chetna na romans 22.06.2013 Radzisz sobie bez czarciego ziela ? To napisz jak to robisz. stary wredny skorpion 22.06.2013 przed chwilą udzieliłas mi reprymendy a teraz sama chcesz abym tu pisał ? jezyk.gif Chetna na romans 22.06.2013 Ja Ci udzielilam reprymenty ???? Nadinterpretowales. Napiszesz skad sie znamy i o czym pisalismy ?

Gość gość
Film dobry jako erotyk- tu szczególnie podkręci męską część widowni. Pod względem samej fabuły, niestety już mocno średni. Były znakomite sceny i smaczki, jak wizyta dziennikarki w publicznej toalecie- świetna obserwacja. Sama nieraz z obrzydzeniem zastanawiam się, co tez zrobić z torebką/kurtką w takiej sytuacji. Jednak nie obyło się też bez irytujących dłużyzn. Muszę przyznać, że wkurzała mnie też ta muzyka klasyczna. To takie patetyczne.W ogóle nie pasowało mi do fabuły. No ale oczywiście każda filmowa inteligentka/inteligent musi słuchać muzyki poważnej! No, po moich wykształconych znajomych, takich upodobań nie widzę... Ani knot, ani rewelacja. Średniak, z dodatkowym plusem za ,,momenty''.;)

Gość Sundiom
Cześć, Postanowiłem zostawić po sobie ślad w tym temacie. Interesuje mnie dyskretna znajomość na dłużej. Nie oczekuję sponsoringu, ani "prezentów". Aktualnie jestem świeżo po studiach. Cenię sobie towarzystwo z dojrzałą Panią (po 40, po 50), także chcę Cię bliżej poznać. Ostatnio zainteresowałem się egzotyczną kuchnią, więc mógłbym przygotowywać specjały na nasze wspólne wieczory. Czekam na odzew. Buźka Ps: 1986krakow@gmail.com P.s2: jestem z Krakowa, ale czasem bywam w izdebnikach. Mam tam lokum

Gość gość
ja moge miec za darmo

Gość gość
Bardzo ciekawi mnie, czy panie sponsorują tylko młodych chłopaków?? Może znajdzie się tak która zasponsoruje dojrzałego faceta a przy okazji go zaspokoi???

Gość KochanekDlaCiebie
Witam drogie Panie. Mieszkam we Wrocławiu. Mam 25 lat, jestem wysportowany, chodzę na siłownię i biegam. Mam dobrą kondycje jestem zdrowy i silny. Odżywiam się prawidłowo. Uwielbiam kobiety, uwielbiam rozmowę z nimi i razem spędzony czas. Wiem tez czego potrzebuje i co lubi kobieta. Uwielbiam zaspokajać kobiety i widzieć ich twarze pełne podniecania i spełniania podczas orgazmu. Zapraszam do kontaktu kobiety z Wrocławia i okolic. namietnykochanekdlaciebie@o2.pl

Gość KochanekDlaCiebie
Witam drogie Panie. Mieszkam we Wrocławiu. Mam 25 lat, jestem wysportowany, chodzę na siłownię i biegam. Mam dobrą kondycje jestem zdrowy i silny. Odżywiam się prawidłowo. Uwielbiam kobiety, uwielbiam rozmowę z nimi i razem spędzony czas. Wiem tez czego potrzebuje i co lubi kobieta. Uwielbiam zaspokajać kobiety i widzieć ich twarze pełne podniecania i spełniania podczas orgazmu. Zapraszam do kontaktu kobiety z Wrocławia i okolic. namietnykochanekdlaciebie@o2.pl

Gość gość
Chetna na romans 22.06.2013 Skorpion - polej lepiej tej swojej nalewki. Z czego robisz ? stary wredny skorpion 22.06.2013 powiedz mi chetna czemu odnoszę wrażenie że ty chętnie zadajesz pytania ale unikasz odpowiedzi ... Chetna na romans 22.06.2013 Skorpion - jakich odpowiedzi ? Mam wymieniac na publicznym forum ile razy z kim spalam i jak to dokladnie bylo ? No daruj sobie... stary wredny skorpion 22.06.2013 nie o to chodziło , nic tu komu do tego ile , jak i z kim śpi oczko.gif powiedziałem ogólnie bo już się kiedyś gdzieś spotkaliśmy usmiech.gif Chetna na romans 22.06.2013 Tak ? To polej tej nalewki za stara nowa znajomosc. stary wredny skorpion 22.06.2013 która preferujesz , czarną , czerwoną porzeczke , orzechówka czy wisniowa ? wybacz że tylko taki wybór ale trochę po sezonie oczko.gif Chetna na romans 22.06.2013 Wisniowke. Naprawde kiedys ze soba pisalismy ? stary wredny skorpion 22.06.2013 tak , już gdzieś kiedyś rozmawialiśmy , zastanawiam się co ja robię na tym topiku z którym nie mam nic wspólnego usmiech.gif ? Chetna na romans 22.06.2013 Moze tez szukasz czarciego ziela do nalewki ? stary wredny skorpion 22.06.2013 nigdy nie eksperymentowalem z czarcim zielem , moz dlatego że nigdy nie było mi potrzebne oczko.gif a gdyby nawet to czy tu bym go znalazł ? Chetna na romans 22.06.2013 Radzisz sobie bez czarciego ziela ? To napisz jak to robisz. stary wredny skorpion 22.06.2013 przed chwilą udzieliłas mi reprymendy a teraz sama chcesz abym tu pisał ? jezyk.gif Chetna na romans 22.06.2013 Ja Ci udzielilam reprymenty ???? Nadinterpretowales. Napiszesz skad sie znamy i o czym pisalismy ? gość 2014.06.01 Film dobry jako erotyk- tu szczególnie podkręci męską część widowni. Pod względem samej fabuły, niestety już mocno średni. Były znakomite sceny i smaczki, jak wizyta dziennikarki w publicznej toalecie- świetna obserwacja. Sama nieraz z obrzydzeniem zastanawiam się, co tez zrobić z torebką/kurtką w takiej sytuacji. Jednak nie obyło się też bez irytujących dłużyzn. Muszę przyznać, że wkurzała mnie też ta muzyka klasyczna. To takie patetyczne.W ogóle nie pasowało mi do fabuły. No ale oczywiście każda filmowa inteligentka/inteligent musi słuchać muzyki poważnej! No, po moich wykształconych znajomych, takich upodobań nie widzę... Ani knot, ani rewelacja. Średniak, z dodatkowym plusem za ,,momenty''.oczko.gif Sundiom 2014.06.13

Witam Panie;) mam 25 lat, poszukuje starszej od siebie Pani do towarzystwa i nietylko:) moge wcielic sie w role wykwintnego kochanka. dyskrecja gwarantowana. Mile widziane Panie z Krakowa i okolic ale dalej rowniez moze byc to jest kwestia dogadania;)zachecam do napisania na maila pawel.paul899@onet.pl , bardzo chetnie wysle swoje zdjecia w celu blizszego poznania sie. pozdrawiam

Gość gość
LUKSUSOWY PAN DO WYNAJĘCIA DLA DOJRZAŁEJ I WYJĄTKOWEJ PANI Z KLASĄ. " Bóg także był autorem: jego proza to mężczyzna, jego poezja to kobieta." Napoleon Bonaparte. O mnie: wiek: 35 lat.,wzrost 190 cm., waga 110 kg (kulturysta), włosy: ciemny blond, oczy: piwne, zadbany. Uwielbiam uprawiać sport oraz tańczyć. Jestem człowiekiem Renesansu -mam wiele zainteresowań, a także jestem koneserem rzeczy pięknych i wyjątkowych. Spotkanie ze mną jest również niepowtarzalne i wyjątkowe. Jestem wielbicielem kobiecego piękna i perfekcji. Kocham kobiety. Nie przestaje mnie fascynować ich umysłowość, a zachwycać – fizyczność. Są zmysłowe, mądre, zmienne. Stanowią wyzwanie... A ja lubię wyzwania... Oferuję: - klasę, doskonałe maniery, wyczucie, dobry smak,takt oraz czar i urok osobisty, dzięki czemu jestem świetnym towarzyszem w trakcie przyjęć, w tym najbardziej oficjalnych; - ognisty temperament, zmysłowość i fantazję, które gwarantują niezapomniane chwile, głębię pozytywnych doznań oraz sprawiają, że zapomnisz o problemach i stresie; - "inteligencję emocjonalną” i cierpliwość. Potrafię (i chcę) dobrze Ciebie rozumieć, by udzielić Ci wsparcia, którego potrzebujesz. Mogę być Twoim: masażystą, trenerem osobistym, bodyguardem, "złotą rączką", barmanem, ekskluzywnym concierge lub kierowcą osobistym. (Inne wedle życzenia). Moje usługi nie zawsze mają charakter intymnych spotkań i podkreślam, że nie to jest przedmiotem usługi. Oferuję swoje towarzystwo, wspólną zabawę, odpoczynek od prozy dnia codziennego. Spotkanie ze mną to wędrówka do Krainy Doskonałości w anturażu finezji i delikatności... W co przerodzi się nasze spotkanie- zależy tylko od Ciebie... Pragnę celebrować z Tobą każdą chwilę... Pragnę fascynować się Twoją wyjątkowością... Pragnę upajać się Twoim pięknem i perfekcją... Pragnę delektować się każdym fragmentem Twojego ciała... Jeżeli: -pragniesz być oczarowana: słowem, taktem, pocałunkiem, pieszczotą, wierszem... -szukasz mężczyzny z kurtuazją, szarmanckiego, erudytę, który może zostać Twoim osobistym powiernikiem... -szukasz mężczyzny opiekuńczego i delikatnego, który z wyczuciem, taktem i czułością traktuje kobiety... -szukasz pachnącego, opalonego mężczyzny o zadbanych dłoniach i z czarującym uśmiechem, który podniesie poziom Twojej endorfiny... -zapraszam do kontaktu. O nic nie pytam, zapewniam dyskrecję, prywatność i anonimowość- tego oczekuję również od Ciebie. Nie warto tracić czasu na rzeczy mierne i przeciętne. Moje usługi mają charakter ekskluzywny i wyjątkowy, skierowane są do Pań z klasą, które pragną wyzwolić się z wewnętrznych blokad i ograniczeń. Zapraszam w podróż do Krainy Doskonałości... Na koniec pragnę podziękować wszystkim Uroczym Paniom które mnie zaszczyciły czytając moją wypowiedz. To dla mnie wielki zaszczyt oraz duże wyróżnienie. tel. siedem dziewięć siedem- osiem pięć zero- dwa pięć dziewięć email: carpediem111111 małpka(@) wp.pl

Gość gość
Cześć, jestem ze śląska, jak w temacie również chciałbym znaleść Panią, wspomagającą finansowo. Lubię spędzać czas w dojżałym towarzystwie. Mam 23 lata, student ostatniego roku. ciekawy91@o2.pl

Gość kowboj9
Witam. Mam 25 lat, 179 cm wzrostu, 76 kg. szuka pań najlepiej z kujawsko-pomorskiego lub wielkopolskiego, które zasponsorują mnie w zamian za sex, stałe układy i jednorazowe spotkania, czekam na propozycje (rozważę każdom) , mój email: prezes_andrew@interia.pl

Gość gość1aaa
Mógłby ktoś powiedzieć o portalu sponsorki.hol.es ? Jest to w miare wiarygodne?

Gość gość
Www.j.gs/4Xlw tyle w temacie

Gość gość
Witam poznam sponsorke z okolic choszczna ja 30 lat spełnie dosłownie kazda prosbe mój nr to 537-333-573

Gość Marek Zegarek
Dokładnie w tym samym czasie jest dwóch facetów po przeciwnych stronach kuli ziemskiej: -jeden idzie po linie rozwieszonej między dwoma drapaczami chmur -drugiemu 85-letnia kobieta robi loda > Myślą dokładnie o tym samym. W głowie mają jedną i taką samą myśl... Jaką? - Nie patrz w dół! :D zadna praca nie hańbi :D szukam sponsorki bo nie chce mi się pracować, tu moje ogłoszenie erotyczne: http://adieren.datezone.com/zdjecia/8337148/ zapraszam dojrzałe Panie na prawie darmowe sex randki :D