Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna27

O co chodzi mężczyźnie i jak mógł do mi tak powiedzieć ?

Polecane posty

Gość naatalkaa
Bo nie istnieją, komuś się nudzi, już nie raz były takie tematy, identyczne wypowiedzi, w kółko te same irytujące tłumaczenia. Ktoś się zgrywa i ma z tego radochę, a wy się denerwujecie, aj:P

Gość blebleblebleblebleblebleble
Nie lubię takich ludzi, a że nie mam co robić...

Gość Panna27
To co miala bym zrobic w takiej sytuacji jak pozwolilam wrocic bylemu i jednak mam do niego uczucia , a do tego znam go dluzej, juz wiele razem dogralismy i dotarlismy, nauczylismy sie wiele. A Tomka nie znam, az tak dobrze nie bylismy nigdzie dluzej razem. Co byscie zrobily na moim miejscu jak takie jestescie madre ?

Gość Panna27
Nie wiem jakie tematy macie na mysli ale ten jest powazny. Wiec nie sugerujcie mi takich rzeczy prosze.

Moją skromną opinią cała sytuacja miała drugą stronę lub strony o których Panna27 nie mówi: a) Panna27 nigdy nie rozeszła się z byłym na poważnie, a Tomek zapewniał jej ciepło i to coś, których brakowało jej u byłego b) Były skrzywdził ją tak bardzo, że się uzależniła od niego i boi się / nie umie być z innym c) Panna27 za plecami tego tomka sie seksiła z byłym i zaliczyła wpadkę stąd nagłe mężanie :( d) Proza życia czyli - pieniądze. Były zabierał ją na tropikalne wyspy na wakacje, rodzice za nim dziwnie byli i nawet mu zdrady wybaczali ich własnej córki oraz ustawiali ją do byłego. Panna27 wygląda na trochę naiwną, albo ekstremalnie wyrachowaną. Naiwna jeśli było tak, że były seksił się za jej plecami z inną, a ona mówiła, że "tylko się spotykają". A wyrachowana jeśli sama seksiła się na okrągło z byłym, aż zaliczyli wpadkę, a jednocześnie oszukiwała tomka i się z nim spotykała robiąc mu nadzieję. To wyrachowane okrucieństwo wtedy by było. Tylko nie rozumiem czemu tego tomka raniła np. jak tym "tylko zdjęciem" i tesktami "tylko przyjaźń" ?? Przecież jeśli ją bardzo kochał to takie zdjęcia musiało go bardzo zranić, a takie teksty również i na dodatek były niepoważne. Z człowieka , który bardzo kocha (czy to kobieta czy mężczyzna) nigdy nie zrobi się przyjaciela. A "Dobrzy przyjaciele" Panny27 - jak ich określiła - którzy od razu zaczynali traktować ją jak przyjaciółkę jak sobie Panna27 tego zażyczyła, najzwyczajniej pewnikiem jej nie kochali, a chcieli na przykład jedynie zaliczyć. Niestety ten tomek kochał ją pewnikiem na serio :(.

Hejka, a ja chyba znam tego Tomka :) Jeśli to jest ten z wawy o ktorym mysle. Laska po prostu złamała mu serce :(

Chcesz Panna aby coś Ci doradzić to ja Ci doradzę zastanowić się nad sobą ! Zacznij myśleć sama bo były i rodzice grają tobą laska jak chcą!

A jak pytasz o radę to z mojej strony dam ci rade. Szanująca się dziewczyna jaką napisałaś że "jesteś" :/ co najmniej przeprosiła by Tomka i to osobiście ! A byłego jak nie kochasz i do tego cię rzeczywiscie zdradził czy zdradzał z inną to olej i spróbuj daj szansę tomkowi!

Gość o dziwo........
Tomek powinien ci napluć w twarz a tego nie zrobił:)

Gość o dziwo........
popieram to co napisala SylwiaAero, najpierw go przepros za twoje gierki:)

Gość Swoj ziom
Co to kurwa za jakieś nędzne wypociny? Jeżeli to nie prwokacja to jak można być tak infantylnym i zarazem pierdolniętym na mózg. Za dużo się naoglądałaś Brazylijskich telenowel i Ci czerepik zryło ? Czy może Harleqiny to Twoja skarbnica życia ? BTW. Najbardziej mi się jednak podobał Garnitur i -20 :D Widać że Tomek tak jak autorka nie grzeszy IQ, a do tego płacze przy każdej okazji i głęboko szlocha do słuchawki :D

Facet odcyckaj się od Tomka. Zakochany chłopak był po uszy. Posiadał widać spore uczucia do laski i mu na niej widać bardzo zależało. Ja kiedyś widziałam kolesia, największego macho na siłce co się kiedyś w jakiejś lali zakochał i jak go zostawiła dla jakiegoś playboya wypachnionego to płakał i się mało nie pociął. To, że facet w takiej chwili płacze to akurat nie wstyd. Wstyd jak kolesia nigdy nic nie rusza nigdy. Zakochasz się kiedyś tak mocno w kimś na zabój i cię zostawi to pogadamy. Jak zaliczasz tylko panienki albo jesteś z taką która jest ok to tegoi nie zrozumisz. Fit and Fun :D

Gość tak mi przykro
ze takie kobiety chodza po ziemi.... traktujecie facetow przedmiotowo i ranicie a potem oni odgrywaja sie na normalnych dziewczynach....jak dlamnie zachowujesz sie jak rozpieszczona 17 latka....

Coś w tym jest. Jak facet będzie miał takie doświadczenia, że dziewczyny to takie wyrachowane suki, to później wyrobi sobie zdanie, że kobiecie nie wolno okazywać uczuć, nie wolno ulegać, trzeba być zimnym i cynicznym kolesiem z kasą i naj we wszystkim. Tylko wtedy laski będą miały szacunek do faceta. I przez takie co zachowują się jak suki później tak trudno znaleźć normalnego faceta. Każdy idzie za trendem - czyli wypacykowany kolo co wszystko robi naj, zdradza, oszukuje, nie jest szczery do dziewczyny. Skoro widzi, że starając się o dziewczynę, okazując jej uczucia, będąc jej wierny może liczyć jedynie na takie traktowanie jak ta laska np, tego tomka,, na zlewanie i zwodzenie, ranienie, a kolo który jest naj, używa najlepszych kosmetyków, najlepiej zdradza, najlepiej oszukuje, nie okazuje zbytnio uczuć, jest "nieasertywny" do innych lasek (super określenie) :D, taki metroseksualny pucuś - może liczyć na wszystko - to jakie podejście sobie facet do dziewczyn wyrobi ??? Fajnie być fajnym facetem ? NIE ! Fajnie i super być takim "nieasertywnym" kolesiem, któremu nawet jak się będzie puszczał na lewo i prawo wszystko będzie wybaczone, a panna jak ta za kwiaty z NAJlepszej kwiaciarni :D (ale laska) i piękne słówka, wszystko mu wybaczy i jeszcze będzie się o niego starać i oddawać mu się jak będzie chciał. Dziewczyny drogie patrzcie jaką opinię robicie naszej populacji !

Na początek to zrób jedno. Zadzwoń do tego Tomka i jak będzie chciał jeszcze z Tobą rozmawiać to poproś go o spotkanie i przeproś go TY Panno27. Od początku to Ty powinnaś go przeprosić, a nie on Ciebie. Kochał Cię, a za to przez ciebie był i został potraktowany jak szmata do podłogi. Za takie zagrania to powinnaś tego tomka na kolanach przepraszać - bez skojarzeń proszę , nie miałam na myśli wiadomo czego ;) - choć z drugiej strony ... :D :D :D laska, laska... - nawarzyłaś takiego browara - że nie wiem jak kobieta po takim zagraniu powinna faceta przepraszać ?

Gość Kitee
Przeprosić choć to będzie niewiele po takim zranieniu

Gość missm
dziewczyno lecz się...co zdanie to qrwa masz zobowiązania. Jakie się pytam masz zobowiązania wobec byłego? bo nie rozumiem....weź się ogarnij! Piszesz jakbyś sie naćpała wariatko! co za ludzie chodzą po tym świecie...normalnie żal....

Zobowiązania gdyż byliśmy razem tyle czasu, kochaliśmy się bardzo i pozwoliłam mu wrócić jak przeprosił. Moi rodzice też uważają, że jak pozwoliłam mu wrócić to mam do niego zobowiązania.

Gość missm
wybacz...ale twoi rodzice to chyba są pojebani.....no ale nie dziwne jak mają córkę wariatke....a Tomek bardzo dobrze tobie powiedział bo jestes dno totalne....jeszcze bym na jego miejscu napluła tobie w twarz

Gość 99% ludzi tak ma
Moi rodzice też uważają, że jak pozwoliłam mu wrócić to mam do niego zobowiązania. ILE TY MASZ KURWA LAT, ZEBY ROBIC TO CO KAŻA RODZICE????

Gość missm
i pisze się wobec niego a nie do niego!!!!!! Nie dość, że głupia to jeszcze pisać nie potrafi....

Moi rodzice mnie kochają i chcą dla mnie jak najlepiej. Jak z nimi rozmawiałam to stwierdzili, że właśnie do byłego mam zobowiązania i powinnam za niego w końcu wyjśc, a myśleć o Tomku.

Gość missm
patologia na maxa

Gość 99% ludzi tak ma
jesoooo co za glupia kurwa :o sluchaj mamusi, jak mamusia kaze ci wskoczyc do studni to sie nie wahaj :O🖐️

Dlaczego mówisz , że to patologia ? Moi rodzice mają więcej doświadczenia ode mnie, a do tego potrafią na sytuację spojrzeć z boku. I uważają, że mój były jest dla mnie właściwszy. Chcą abym wreszcie wyszła już za mąż jak kiedyś planowałam z byłym i już miała ustabilizowane życie. To przecież nie źle.

Do tego mój były ma trochę lepszą pracę od Tomka, jest bardziej ułożony i znają go już dobrze. Wiec skoro pozwoliłam mu wrócić to powinnam już za niego wyjść i mieć spokój.

Gość dsavcda
i o dziwo dziwnie to wyszło. dziwne dziwacznie nie :D a tak na poważnie to jest ta dzwiaczka ze schizofrenią wróć do leków. było troche spokoju z tobą na długi czas juz nie alicja i colin? pisałaś o niej jak nie była znana a teraz uciachłaś :P

I pod koniec lutego moja mama stwierdziła właśnie dlatego, że powinnam przerwać z Tomkiem bo widzi, że to idzie za dalek i mogę się zakochać w Tomku. A to by oznaczało, że po takim czasie i pozwoleniu na powrót musiała bym zerwać z byłym co było by niemoralne.