Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna27

O co chodzi mężczyźnie i jak mógł do mi tak powiedzieć ?

Polecane posty

Gość minaadooka
i ty się Panna uważasz za szanującą się dziewczynę :( żal chłopaka :( dojechałaś go i jesteś tak głupia, że nawet nie wiesz chyba co zrobiłaś :(

Gość gal anonim kolejny
Panna27 Mężczyzna musi być twardy i znosić takie rzeczy. Życie jest ciężkie. Nieraz mu to mówiłam. Łoł, jakaż znawczyni życia się odezwała. A zdradź proszę na jakiej podstawie masz taką niebywałą wiedzę o ciężkości życia ? Mama ci powiedziała, w szkole z książek się dowiedziałaś ? Z życia to się tego raczej nie dowiedziałaś, bo z tego co piszesz wyglądasz na rozpieszczaną rozkapryszoną pannę z dobrego domu, która wszystko dostaje na złotej tacy :) No, może to że były cię zdradzał, ale dla ciebie to przecież błahostka :) Jak jest życie takie ciężkie i ponoć to wiesz uważając się za taka jego znawczynię to po co tak dokopałaś facetowi i to takiemu, który cię mocno kochał i był w ciebie wpatrzony jak w obrazek (szczególnie, że takie miłości zdarzają się już coraz rzadziej) ?

Gość ładna piękna i bogata
Czytając post jestem zupełnie zaskoczona. Sama nieraz niejednemu facetowi dokopałam ale autorce nie dorastam do pięt i nie znam dziewczyn, które tak potraktowały faceta który je kochał, nawet jak ich nie chciały. Nie mówiąc o sytuacji gdy też coś do faceta czuły. Ba, nawet takie które trafiły na francowatych facetów i chciały się na nych odegrać za krzywdy czy po zdradach, rozwodach czy biciu takiego czegoś nie robiły jak autorka. Facet ją pokochał, ganiał za nią jak szalony, ona też coś do niego poczuła. I nagle zmieniła się i faceta zaczęła kopać. Kopała miesiącami jak wynika i to używając bardzo niskich i bolesnych trików. Facet jakimś cudem jej nie strzelił i nie zostawił w cholerę. Numery ze zdjęciami i to takimi, tak uwypuklone to już podłosć. Choć w opisywanej sytuacji gdy większość zachowań autorki była mega podła trudno jeszcze bardziej to podkreślić. Ale mimo tego wszystkiego facet jak widać się nie poddał. Więc autorka wymyśliła coś co było już okrucieństwem dla kochającego faceta, którego planowała odstawić i którym się tylko bawiła w mojej opinii. Wyjazd we dwoje do domku w góry. Facet się pewnie bardzo nakręcił i cieszył, że pojedzie w takie! miejsce z dziewczyną, którą kocha. Autorka doskonale musiała zdawać sobie z tego sprawę. Zwodziła go 2 miesiące ! rozkręcając wszystko i bawiąc się nim , a potem smsem! przykopała mu finalnie. Jak dzwonił od! do niej to go olewała i traktowała jak powietrze bez uczuć. I jeszcze jest tak ... nie wiem jak to określić bo słów brak ... perfidnie bezczelna, że miała czelność coś mu powiedzieć i tu się żalić jaka to ona pokrzywdzona gdy on po tym odważył się jej powiedzieć, że zachowała się jak suka. I jeszcze ... miała śmiałość udawać pokrzywdzoną i lać mu łzy, grać szanującą się dziewczynę i mówić temu facetowi aby to on dał jej spokój. A jeszcze na dodatek w tym wszsystkim na drugim torze równolegle "starała się" o byłego który ją podobno skrzywdził i zdradzał. I dbała o niego. Dla autorki krzywdy i zdrada , które jej zostały zadane przez byłego to nic nie znaczące rzeczy bo jest taki naj. Natomiast kilka słów od zakochanego skopanego faceta, słów tak prawdziwych i jak na sytuację delikatnych to coś tak złego, że faceta nie chce znać i straszy go policją. Nie wiem co powiedzieć. Jak czytałam to wszystko zatykało mnie. A sądzę, że to tylko czubek góry lodowej. Całość przecież rozgrywała się w chyba rocznym czy dwuletnim okresie jak opisuje autorka. Chciała bym ci coś napisać autorko, ale w moim słowniku, nie ma aż tak ordynarnych wyrażeń na określenie tego co robiłaś i jak potraktowałaś tego faceta i jeszcze jednocześnie tak "starając się" o byłego który cię chyba bardzo skrzywdził. Słów mi zabrakło. Nie znam aż tak ordynarnych wyrażeń...

Gość przyjaciółka ale nie jego
autorko jak mogłaś mówić o przyjaźni temu chłopakowi skoro sama nie traktowałaś go jak przyjaciela tylko raz jako kogoś do kogo coś czujesz , a innym razem jak kogoś kogo nienawidzisz krzywdząc ile zdołałaś.

Gość mamusia ci kazała...
...żebyś zdrajcy dawała :( załamka

Gość a czemu nie odeszłaś ?
tylko postanowiłaś, że będziesz tego faceta ranić ? Jak mi nie pasuje facet to mówię mu o tym i odchodzę. Jak ci tak ten Tomek nie pasował i nie podobało ci się, że cię kocha to trzeba było sobie odejść do tego byłego co cię zdradzał. Kompletny brak sensu. Były cię zdradzał robiłaś mu dobrze jak mogłaś pewnie i piszesz, że będziesz się o niego starać. Ten Tomek cię pokochał, nie zdradzał, był ci wierny mimo twoich kurewskich zachowań to postanowiłaś go ranić i sprawiać mu ból. A z tymi zdjęciami to było naprawdę kurewstwo Panna27 !!!!!!!! Zdajesz sobie sprawę jak coś takiego musiało go zaboleć ????? Jedziesz sobie z byłym, zdrajcą na jakieś tropiki, bawisz się z nim w najlepsze, seks codziennie i zabawa do rana pewnikiem, a kochającemu cię facetowi co na ciebie czekał w kraju wysyłasz takie foty ????? Przez takie coś to facet mógł z sobą skończyć idiotko bez serca!!!!!

Już nie przesadzajcie. Co takie jedno zdjęcie miało za znaczenie ? Pokazałam je nawet innym później i tez nic nie mówili tylko powiedzieli, że fajne. A Tomek nawet nie chciał po powrocie się ze mną spotkać jak go zaprosiłam , żeby ocenił czy podoba mu się moja opalenizna. Może to też mi powiecie go by bolało ?

A rodzice moim naprawdę są bardziej doświadczeni więc mogą mi poradzić. Powiedzieli mi jasno, że to niemoralne abym się z nim spotykała skoro pozwoliłam wrócić byłemu bo mam teraz do niego zobowiązania. A Tomek ma być dla mnie jedynie do potwierdzenia sobie moich uczuć do byłego i nic więcej. Więc chciałam aby był moim przyjacielem. Dawałem mu szansę aby przestał mnie kochać i zaczął traktować jak koleżankę. Jakby mnie przestał kochać i został moim kolegą nie było by problemu.

Gość smieszene to
heh jestes w moim wieku a piszesz mamus tatus itd, to może niech mamusia z tatusiem sobie z twoim byłem żyją jak im to odpowiada?! spotykam sie z kobieta juz 4 lat wsumie 5 w tym ona w zeszłym roku wyszła za innego(po 3 miesiącach spotykania sie) ale zdarzyła juz sie rozwieść bo dalej jestesmy razem, nawet jak była zamężna to nie dałem jej spokoju(itak uciekała do mnie) z tego co teraz wiem to napierała ja mamusia, bo ja nie za bardzo nie chciałem się żenić bo w moim pojęciu szykowałem grunt dla rodziny(mylilem sie - teraz to juz wiem ) dlatego czemu nie powiesz coś o tym swoim byłym? Pamientaj jak ktos cie zdradziw raz to zdradzi i 2

Gość smieszene to
nie dajesz mu szansy tylko bawisz sie z nim, JAK TY SOBIE TO WYOBRAŻASZ chcesz by cie rozkochał i stał się twoim kolegą bo tak c jest wygodniej? ty naprawdę jesteś zwykła s... a udajesz niewinna cnotkę.

Gość PROWOOOOOOOO
Przestancie sie podniecać, toz to prowokacja a wy łykacie jak młodepelikany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość smieszne to ona
robi gorzej. Bawi się nie z nim, ale nim.

Gość pinkupinkupinku
pop_rock_star pe.es. on wie o Twojej pseudo przyjaźni z Tomkiem? opowiedz mu o tym, na pewno z racji swojego nieasertywnego charakteru w stosunku do kobiet zrozumie Twoje postępowanie i zaklaszcze z podziwu nad Twoją jakże świetną osobę Na pewno wie, ale jak ja zdradzal to nie bedzie roztrzasal tematu aby wyciszyc to ze ja zdradzal :) ! A ona zabawila sie facetem aby dac po glowie bylemu za zdrady :( ! Tyle , ze nieoczekiwanie cos do tego Tomka poczula. Ale wtedy jej 'mamusia' :) od razu widzac co sie swieci i ze coreczka mysli o Tomku, a nie o ulubiencu 'mamusi' naprostowala Panne27 co i jak ma myslec i jak ma sie zachowywac do tego Tomka :(

Gość dlakogodlakogo
mysle ze cos w tym jest jaka matka taka corka,nie ma sie co dziwic zal...ale jak bedzie niedlugo rozwod to pojdzie do tomeczka na kolanach,wtedy doceni faceta jak bedzie zdradzana i zeby ja wtedy kopnal w ryj... Matka zadba o wszystko :D Skoro zdradzenie jej dziecka to dla niej nic takiego to do rozwodzenia dziecka nie dojdzie chyba :D

Gość gadaja ale
gadaja Gralas na dwa fronty, kolega juz sie na tobie poznal, tylko czekac, kiedy przyszly maz sie dowie i tez odpowiednio cie oceni. Chociaz pewnie przed nim tez bedziesz grac skrzywdzona, bo nikt cie nie rozumie i WSZYSCY zle interpretuja twoje intencje. gadaja ale tamten Panne zdradzal wiec nic nie powie :) wycisza sytuacje cwanie :)

Gość xxxxxxxyyyyyyyzzzzzzz
Panna27 za slaba jestes :] Trzeba bylo temu Tomkowi napisac jeszcze, ze jestes z bylym w ciazy :] To by go tak rozpierdolilo, ze miala bys gotowego samoboja i problem z Tomkiem z glowy :] Tekst, ze szczegolna zaleta bylego przez jest to, ze potrafi ci wypelnic PITa , a Tomek nie potrafil mnie rozwalil :D :D :D Tak jak to, ze to ze byly cie latami zdradzal to tylko glupota bo byly jest nieasertywny do kobiet :D :D :D Dziewczyno masz wlasny mozg?

Gość marjolllla
serca nie masz xxxxyyyyzzz :( !!! badzo zabawne, aż się śmieję !!! wiesz co chłopak musiał przeżywać !!!

Gość edekfredek z kopalni
i polecialy mu jakby lzy...sikam w gacie Panna jak czytam twoje opowiadanie liryczne

Gość erreterra
Jesteś kretynką bez serca Panna27! Traktowałaś dużo lepiej byłego który cię zdradzał niż tego Tomka który tyle znosił aby być przy tobie, a którego traktowałaś jak szmatę. Tomek powinien cię ździelić po twarzy i kopnąć w twoją zapatrzoną w siebie dupę! Lecz się ma mózg idiotko bez serca!

Gość Lucyferios
I dobrze ci napisał,jesteś bardzo podła. Potraktowałaś jak śmiecia faceta który cię bardzo kochał, jednocześnie głaskając po dupie byłego co zdradzał i cię oszukiwał. No do grona szanujących się dziewczyn to ty się nie zaliczasz razcej :( co najwyżej podłych rozkapryszonych suk. "Bo były to ma wszystko naj"... puknij się w głowę pusta idiotko!!

Gość idzie bocian i sie dziwi
"teneryfaaa1 a ja cię rozumiem autorko czy to twoja wina że masz niestabilnego emocjonalnie adoratora, do którego nie docierają teksty: zostańmy przyjaciółmi? jeżeli on ma jakąś obsesję na twoim punkcie to jego problem. ty chcesz być ze swoim byłym i twoja decyzja, nic nikomu do tego... a co do jego tekstu, to myślę, że nie powinnaś się tym przejmować, chłopak powiedział to w chwilach emocji, co dodatkowo świadczy o jego problemach ze samym sobą... swoją drogą podziwiam cię, że umiałaś zachować opanowanie gdy on cię tak dręczył!" Teneryfyaaa1 z ciebie taki sam pustak bez uczuc widzacy tylko swoje ja. Jak Pannie27 bylo zle to co to za jakis durny pomysl robic na sile z faceta jakiegos 'przyjaciela' kiedy on tego nie chce. To tak jakby tobie facet ktorego masz gdzies nagle ci powiedzial na sile, ze masz go kochac bo on tak chce i bedzie tak sie nad toba znecal , az to zrozumiesz I zaakceptujesz i zaczniesz go kochac. Nie miala prawa tknac uczuc faceta! Jak jej nie pasowalo to droga wolna. Mogla odejsc. Na sile przeciez jej nie trzymal. Odejsc i nie spotykac sie z nim wiecej. A jakby tobie teneryfaaa1 facet ktorego kochasz do szalenstwa nagle wpadl na pomysl, ze bedzie dla ciebie wredny, bedzie sie nad toba znecal, pojechal sobie z inna laska na wyjazd, robil sobie tam z nia rozbierane fotki, ktore potem wysylal by tobie, a pozniej zaproponowal ci wyjazd na ktory byla bys nakrecona, a pozniej cie wystawil, pojechal sobie z inna laska tobie w dniu wyjazdu piszac, ze za nia wychodzi, a ty spierdalaj to cieszyla bys sie? A jeszcze jakbys wtedy szalala z bolo, a on by ci powiedzial, ze jestes niestabilna emocjonalnie to tez by bylo w porzadku ?

Gość idzie bocian i sie dziwi
Jak by sie toba teneryfaaa1 ktos tak zabawil czy ta Panna 27 to dobiero byscie na faceta jechaly wulgaryzmami z bolu i zlosci! I dopiero byly byscie rozchwiane emocjonalnie jakby wam ktos tak robil, tak bawil sie waszymi uczuciami i psychika. Kazdy normalny czlowiek, nawet facet jak jest bardzo zakochany, a ktos sie nim tak zabawi jak Panna27 zareaguje emocjonalnie. Nie zareaguje jak ma to w dupie, albo jest takim samym bezdusznym zaklamanym skurwysynem!!!

Gość a masz z kim?
ale sie usmialam... autorka jest totalnie pusta, totalnie.. wstyd mi czasem ze jestem kobieta..

Gość Nie dziwne, że o dziwo.......
Boże... ŻAL do potęgi entej!!! Co za kretynka to pisala!!! No ale ona już w marcu powiedziała Tomkowi, że mogą być tylko przyjaciółmi, a potem zaprasza go na współny wyjazd, który odwołuje w ostatniej chwili! 'I, o dziwo, sie dziwi, że tak jakoś dziwnie, o dziwo wyszło, że Tomek jej tak jakoś dziwnie napisał, że o dziwo jest suką :P ;)" Hahaha komedia! Muszę sobie zapisać gdzieś tą historie i będę ją czytała na poprawę humoru :D A Ty, dziecko drogie, weź się lepiej za naukę, bo na miłość a tym bardziej małżeństwo to Ty jesteś za gówniara jeszcze, pusto w głowie masz totalnie! I wiesz co Ci jeszcze powiem?? JAK KALI UKRAŚĆ KROWĘ TO JEST DOBRZE, A JAK KALEMU UKRAŚĆ, TO JEST ŹLE... Jak ty grasz na 2 fronty, to wg Ciebie to jest ok, ale jak Twój byly gral na 2 fronty, to już straszny grzech popełniał... Ehh, ja proponuję Ci leczenie psychiatryczne :/

Gość qwddw
od kiedy tata podpiął łaczę? toć to stara forumowiczke ze schizofrenią. każdy ja tutaj zna. jak czuły wojtek na onecie :P sie dajecie wkręcać

Gość Kaaaaaattyyyy83
Ta historia jednak sadze, ze jest prawdziwa. Lista swinstw , ktore autorka zrobila temu facetowi jest tak dluga jak lista obietnic wyborczych Donalda Tuska, Leszka Millera i Buzka razem wziete :) A autorka w tym wzgledzie jest tak samo pusta jak i te obietnice najwyrazniej. Takie sie zdarzaja, tak samo jak tacy politycy :) Swoja droga podziwiam faceta wrecz za super stabilnosc emocjonalna i opanowanie bo za takie zachowanie do niego gdy wiedziala, ze ja jeszcze kocha powinien jej splunac w twarz! Ja bym autorke nazwala duzo gorzej jakbym byla facetem :)

Gość Kaaaaaattyyyy83
Nie dziwne, że o dziwo....... - ale ona tego, ze byly ja zdradzal wcale nie uwaza za grzech :P Napisala, ze to nic takiego nawet :P Za grzech i to smiertelny :D to ona uwaza to ze ten w niej zakochany facet - Tomek - po tym jak zrobila mu tyle swinstw cos tam jej wreszcie powiedzial. Ale dzieciuch widac straszny z niej. Facet ja zdradza, ale slodzi , umie wypelnic PITa :) i uzywa najlepszych kosmetykow itp. to jest kochany. Facet ja kocha, ale jak go potraktowala swinsko i zareagowal nie pieknymi slowami to uwaza go za najgorszego i nie chce znac :( Rany, emocjonalna 10cio latka. Facet co ja widac bardzo kochal ja opierdzielil, to ona focha strzela, nie chce faceta znac i ucieka do mamusi i bylego co ja zdradzal :( A ja tez potrafie wypelnic PITa ale jakos za to faceci na mnie nie leca :D