Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna27

O co chodzi mężczyźnie i jak mógł do mi tak powiedzieć ?

Polecane posty

Gość Lady Makówka
Się kurwa panna zastanów co ty wyczyniałaś.jak to czytam to otwieram oczy i niedowierzam. Jakbym czytała zwierzenia psychopatki. Bawiłaś się facetem, jak lalkara i patrzyłaś ile jeszcze wytrzyma i jak daleko jeszcze możesz się posunąć. Testowałaś go sobie. Kiedy coś ci powie czy podniesie może na ciebie głos czy rękę. A wtedy miała byś pewnie pretekst i uzasadnienie czemu jesteś z byłym, którego jak widać ci brakuje. Zdaj sobie sprawę kretynko, że przekroczyłaś dawno granicę i jakby ci facet przypierdolił - nie dlatego, że cię nie kocha tylko już nie wytrzymał by psychicznie tak podkręcony twoimi numerami to mogła ci się debilko krzywda stać. I to nie z winy faceta tylko twojej bezmyślna idiotko ! Aż dziwię się jak ten facet tyle wytrzymywał tak długo ?

Gość Lady Makówka
Się kurwa panna zastanów co ty wyczyniałaś.jak to czytam to otwieram oczy i niedowierzam. Jakbym czytała zwierzenia psychopatki. Bawiłaś się facetem, jak lalkara i patrzyłaś ile jeszcze wytrzyma i jak daleko jeszcze możesz się posunąć. Testowałaś go sobie. Kiedy coś ci powie czy podniesie może na ciebie głos czy rękę. A wtedy miała byś pewnie pretekst i uzasadnienie czemu jesteś z byłym, którego jak widać ci brakuje. Zdaj sobie sprawę kretynko, że przekroczyłaś dawno granicę i jakby ci facet przypierdolił - nie dlatego, że cię nie kocha tylko już nie wytrzymał by psychicznie tak podkręcony twoimi numerami to mogła ci się debilko krzywda stać. I to nie z winy faceta tylko twojej bezmyślna idiotko ! Aż dziwię się jak ten facet tyle wytrzymywał tak długo ?

Zaskoczona bez pamięci "Trzy, że nikt mi tak nigdy w życiu jak Tomek nie powiedział." - a szkoda. Może mi powiesz, że tak powinien mężcyzna mówić do kobiety ?

Gość postraszyłam go że hohoho
" Panna27 Postraszyłam go, że mnie nachodzi i że wezwę policję." hahahahahaha dobre, policję to on powinien wołać aby jego bronili przed tobą i twoim podłym zachowaniem , kto wie co by ci jeszcze przyszło do głowy jakby facet nie powiedział o suce i nadal się z tobą spotykał boję się pomyśleć co byś wymyśliła aby cierpiał i aby go zranić.. boję się pomyśleć, ale mogła byś faceta pchnąć do samobója tak by go zaszczuła .. :( pusta jesteś, a byłego... szkoda słów

Gość Jak Niezbędny bardzo niezbędny
Panna27 Po jakiś dwóch tygodniach Tomek niespodziewanie zadzwonił domofonem do mojego domu i powiedział, że chciałby mnie przeprosić za swoje słowa o moim zachowaniu. Ale nie miałam ochoty go widzieć. Dziewcze drogie i ty na gościa złe słowo powiesz gdy po tym jak zachowałaś się jak niesamowita suka! gość cie jeszcze przeprasza z kwiatami za to, że coś tam powiedział jak go wkurwiłaś swoim! sukowatym zachowaniem do niego ?!?! %$%@R$%$%^%^$^% ... Gość ci powinien wskoczyc na chate, splunąć ci w twarz, zjechać cie jak się patrzy, wyzwać przy wszystkich obecnych od suk, a przy okazji pojechac po twoich genialnych rodzicach, a potem znalazł twojego było-obecnego i mu pierdzielnął za to, że ciebie zdradzał skoro dla ciebie i twojej rodziny to jak widać nie ma znaczenia, taka bzdura - zdrada.

Smutek pustych oczu z ciebie panna. Były cię zdradzał, ty niby z byłym , a spotykasz się z innym. Dla mnie sprawa jasna to co łączy cię z byłym to już nie miłość. Znasz go długo, jesteś zżyta z nim, boisz się zaryzykować jak cię zdradził i wszystko. Wychodzić chcesz za byłego, którego nie kochasz i ładujesz puste teksty, że chcesz żeby to wróciło to co kiedyś. Nie wróci nigdy bo zaufania w takiej sytuacji nigdy nie odbudujesz jak było dawniej. On okłamywał ciebie i uważam jak tu ktoś wspomniał, że to że przepraszał za zdradę to jedno, ale pewnikiem nie powiedział ci wszystkiego czyli, że na przykład robił to z inną za twoimi plecami - ja widzę łudzisz się, że chodzili za rączkę. A ty okłamywałaś jego. On na to nic więc pewnie dla niego to norma. Zakłamani jesteście oboje i to będzie zakłamane małżeństwo z rozsądku na wniosek rodziców. Poza tym sama sobie odpowiedz. Jakbyś kochała byłego to czy spotykała byś się z tym Tomkiem , całowała z nim, proponowała wyjazdy we dwoje ? Nie ! Czułaś to wg. mnie coś więcej do tego Tomka tylko się tego bałaś, zaskoczyło cię to i przerosło. A jeszcze sugestie twojej rodziny i z rozsądku mając miłość Tomka, bojąc się reakcji rodziny wolałaś nie ryzykować i zamiast wejść w czysty szczery oparty na miłości i zaufaniu związek z Tomkiem, wybrałaś znany oparty na kłamstwie, zdradzie i niepełnym zaufaniu związek z byłym.

Panna27 Mój były nigdy tak do mnie nie powiedział. Zawsze pełna kultura i takt. Jak we wszystkim. Starał się mieć zawsze najlepsze zachowanie, najlepsze kosmetyki, być najlepszym w szkole. Wszystko jak należy. Zdradzał też cię jak należy :D :D :D Jebał pewnie swoją byłą i inne jak należy i naj. Przeruchał je na wszystkie strony. Pamiętaj o tym że masz takiego naj :D :D :D

Gość o wandzie co nie chciał niemca
" Panna27 Ważne co mi powiedział. Pokazał jaki jest naprawdę ! Szanująca się dziewczyna nie pozwala sobie na takie teksty od mężczyzny ! " To Ty Panna27 pokazałaś jaka jesteś na prawdę !!! On powiedział ci tylko kilka głupich nic nie znaczących słów w nerwach do czego sama go zmusiłaś swoim zachowaniem. Pokazałaś jaka TY jesteś, jaka Z CIEBIE rozkapryszona zimna bezduszna SUKA do kochajacego cię mężczyzny, który tyle znosił by być przy tobie i z tobą !!!

Gość o wandzie co nie chciał niemca
Pokrzywy ci powinien przynieść, a nie róże !!!

Dajcie sobie spokoj, autorka tego tematu i tak niczego nie zrozumie. Powod? Jest najzwyczajniej w swiecie za glupia. Mam nadzieje ze ten jej wspanialy partner bedzie ja zdradzal na kazdym kroku, nalezy jej sie. "Może mi powiesz, że tak powinien mężcyzna mówić do kobiety ?" - Do kobiety rzeczywiscie nie ale do takiej suki jak Ty to jak najbardziej. Ehh... ze tez takie szmaty laza po swiecie...

Gość niebieskooka25
Panna27 napisała : Jednak Tomek jakimś cudem przedostał się przez podwójne domofony i zapukał do drzwi. Otworzyła mu moja mama i zobaczyłam go w garniturze i z dużym bukietem róż... Powiedział tylko , że przeprasza mnie za swoje słowa i że to były emocje , a nie to co myślał. Przeprosił mnie, podarował kwiaty, przytulił obejmując delikatnie, porozmawiał chwilę z moją mamą i wyszedł. Co to zmienia ? Moim zdaniem Tomek zachował się po prostu jak męska świnia. Mój były nigdy tak do mnie nie powiedział. Zawsze pełna kultura i takt. Jak we wszystkim Co to zmienia ? Mężczyzna Ci szmaciaro pokazał, że ma prawdziwą klasę ! Nawet za głupie kilka słów z twojej winy dotarł do ciebie aby za nie przeprosić. I nie pieprz o tym swoim "ideale" byłym-obecnym bo aż się żygać chce jak się takich bzdur słucha. Zdradzał cię za twoimi plecami i ci kłamał w żywe oczy ! Jak byś była taką szanującą się dziewczyną jak napisałaś, to miała byś swoje zasady moralne i byłego po tym jak się dowiedziałaś o zdradzie wypierdzieliła byś do rynsztoka bezpowrotnie. Ale ty Panna nie masz naprawdę żadnych zasad. Kierujesz się tylko swoim egoizmem i wygodą. Jak do Tomka to zgrywasz szanującą się dziewczynę bo ci pasuje, a jak do byłego zachowujesz się jak szmata bez szacunku do samej siebie. Nie masz żadnych zasad choćby moralnych. A niemoralne jak to wspomniałaś to było twoje zachowanie do Tomka i powrót do byłego zdrajcy i oszusta !

Gość smrodek
"O DZIWO" beka z Ciebie starszna autorko :D

Gość niebieskooka25
Jesteś napuszoną pawką z dobrego domu rozpieszczaną przez rodziców i tego "ideała". Dla ciebie liczą się tylko pozory i powierzchowność. Były cię zdradzał to starasz się to ignorować za wszelką cenę bo jakbyś to do siebie przyjęła to zburzyło by ci to twój piękny rozpieszczony światopogląd i musiała byś zdać sobie sprawę i przyznać się sama przed sobą, że nie masz żadnych zasad, że jesteś napuszoną pawką, że jesteś ze zdrajcą i zachowałaś się jak suka ! Tego nie chcesz więc nie myśłisz o tym tylko wmawiasz sobie że to ten Tomek jest zły, a ty , twój były i twioja rodzina są idealni ! Tak nie jest i się baaaardzo mylisz !

Gość niebieskooka25
Nawet nie wspomniałaś tu jaki ten twój były jest uczciwy, wierny, dobry, szczery. Bo dobrze wiesz że tak nie jest. Więc wolisz się oszukiwać i udwać, że tego nie widzisz, nie wiesz o tym i że w ogóle jego zdrady nie miały miejsca. Wolisz widzieć tylko jakieś pozytywy powierzchowne. Że były jest ułożony, że ma naj szkołę, najlepsze wszystko i że PITy umie rozliczać :DDD tym mnie rozbawiłaś, kluczowa cecha mężczyzny. Uczucie to ty zaczynałaś mieć do Tomka tamtego, tylko nie za bardzo ono tobie i rodzince oraz pewnie byłęmu pasowało więc cię ustawili abyś szła z ich wiatrem i już dałaś się ustawić.

Gość mosul
Panna27 "Dwa, że wolę nie ryzykować niż się drugi raz pomylić z facetem." :D :D :D co ty gadasz kretynko, przecież właśnie jesteś z facetem z którym się pomyliłaś :D :D :D

Gość zamyślona twoimi wypowiedziami
Panno27 mam do ciebie pytanie. Mówisz , że się szanujesz, chcesz uchodzić za kobietę z zasadami i na poziomie. To dlaczego pozwoliłaś wrócić facetowi, który cię zdradził wchodząc znów do tej samej zatrutej rzeki i dlaczego tak chciałaś udowodnić temu drugiemu co cię kochał jaka to jesteś wredna i go tak raniłaś specjalnie i bawiłaś się jego uczuciami rozkręcając je raz na max w górę, a potem totalnie w dół robiąc mu sieczkę z psychiki ? I jakim "cudem" twoja rodzina tak popiera byłego skoro zdradził i skrzywdził ich córkę ? Twój ojciec nie zareagował i nie przywalił mu za to , nic nie powiedział ? Twoja matka też nic nie mówiła i jeszcze go popiera ? Czy twoja matka kiedykolwiek spytała się i zainteresowała tym co ty sama czujesz do każdego z tych facetów czy wprost ci jedynie mówiła z którym masz być , a z którym nie i dlaczego ?

Gość max xander max
Panna27 I co z Tomka za facet, że reaguje jakoś dziwnie na zwykłe zdjęcie moje na plaży w ten sposób, że płacze, a potem się nie odzywa. Ma humory jak baba. Jest facetem to powinien być twardy. Posłuchaj głupia bezduszna pindo ! Jak facet cię naprawdę kocha i się przed tobą otworzy w pełni to staje się bezbronny choćby był największym twardzielem na pewnego rodzaju zachowania od podmiotu jego miłości czyli od ciebie ! A ty bezduszna pindo to wykorzystywałaś , że się dla ciebie otworzył. Twoich najwspanialszych przyjaciół to nie rusza bo cię pierdolą i mają gdzieś, a facete po prostu zajebałaś psychicznie, że pewnikiem już nawet nie miał siły się bronić ! Cza było byłemu co zdradzał tak robić suko !

Gość dlaczego pojeba
Dlaczego pojebana ?

Gość mam pseudonim jakiś
Masz "o dziwo" dziwnie popieprzoną rodzinę :D Co to za rodzice co każą ci być z jakimś facetem , który zdradzał ich córkę, a są przeciw facetowi, który cię kocha i jest ci wierny ? I po co pozwoliłaś byłemu , który cię zdradzał wrócić ? Chyba, że jest tak jak ktoś napisał i jesteś tzw. biznesową suką. Materialną panienką z dobrego domu. Której mąż to oczywiście musi być ktoś na poziomie lekarz, prawnik, finansista, bankowiec czy biznesmen. Takim się wybacza zdrady, kłamstwa na rzecz kasy i wygodnego życia. Tu może się zgadzać szczególnie, że napisałaś, że z byłym byłaś na jakiejś tropikalnej wyspie. Twój były miał kasę to go twoja rodzina kochała i chciała mu oddać córkę wybaczając wszystko , nawet zdrady, a tamten pewnie nie miał to go od ciebie odstawiali i ci "mącili" w głowie, że on jest zły i nie jest dla ciebie odpowiedni i pewnie wiele gorszych jeszcze rzeczy.

Gość Dzis9
Zachowałas sie jak totalna idiotka, facet fajny, dobrze sie przy nim czujesz, ale gardzisz. Zwyczajnie sie nim bawiłas, pewnie Ci sie podobało to, że o Ciebie tak zabiega. ja bym powiedział zebys spierdalała z mojego zycia. To Twoje zycie musisz robic tak by czuc sie szczesliwa, a nie we wszystkim słuchac rodzicow. I jak mozesz naiwnie myslec, ze facet ktoty Cie kocha zostanie Twoim przyjacielem? Naiwna idiotka. Baw sie tak dalej to zostaniesz sama. I tyle w temacie.

""Dzis9 To Twoje zycie musisz robic tak by czuc sie szczesliwa, a nie we wszystkim słuchac rodzicow. "" Moi rodzice wiem , że mają więcej doświadczenia niż je i chcą dla mnie dobrze. Nawet moi dobrzy znajomi i koleżanki powiedzieli mi, że jak mam sprawdzonego faceta, którego znam dłużej (byłego) to już powinnam z nim być, a nie próbować z Tomkiem którego znam krócej i nie znam go tak dobrze jak byłego. ""I jak mozesz naiwnie myslec, ze facet ktoty Cie kocha zostanie Twoim przyjacielem? Naiwna idiotka. "" Jakoś wszyscy moi byli i ci którzy się o mnie starali bez problemu to rozumieli i od razu się przestawiali i teraz jesteśmy dobrymi przyjaciółmi i mamy normalny kontakt. Tylko Tomek był jakiś dziwny i mówił nie raz co mnie wkurzało, że nigdy nie będzie moim kolegą, znajomym, przyjacielem itp i że zawsze będzie mnie kochał. Wkurzało mnie to. Chciałam aby był moim przyjacielem. Dawałam mu szansę na to, ale on był dziwny i nie dał się jako jedyny urobić. ""Baw sie tak dalej to zostaniesz sama. I tyle w temacie."" Nie zostanę sama, bo jestem z byłym i będę się starała jak tylko będę mogła o niego i aby było mu dobrze, aby wróciło to co było kiedyś. Moja mama i znajomi mnie popierają , że powinnam się o niego starać i starać się aby wróciło to co kiedyś nas łączyło. Pomogli mi podjąć decyzję o ślubie i sądzę , że to rozsądne i właściwe rozwiązanie.

""Dzis9 To Twoje zycie musisz robic tak by czuc sie szczesliwa, a nie we wszystkim słuchac rodzicow"" Robię właśnie tak. Z byłym jest mi dobrze. Jest zaradny, wszystko za mnie bardzo dobrze załatwi, przypomni mi co mam zrobić, zorganizuje mi czas, lepiej ode mnie jeździ na nartach, imponuje mi tym, organizuje wszystkie sprawy związane z wyjazdami naszymi, ma dobrą stałą pracę, zna doskonale angielski, potrafi doskonale tańczyć. Trochę przytulać się nie lubi, ale udaje mi się czasem go przekonać do tego ;) I wszyscy naokoło go lubią i mówią, że z nim będę miała dobra przyszłość na poziomie. Jedynie moja babcia mu nie za bardzo ufa po tym jak mnie wtedy oszukał, ale przeprosił i poza tym jest w porządku.

Gość laska super ultra ze mnie
Ale pokazałaś facetowi ! Super. Należy się męskim świnią. Niech też pocierpi jak ty cierpiałaś. Musi być jakaś sprawiedliwość ! Dobrze zrobiłaś. W końcu jakaś kobieta co się nie patyczkuje z facetem i nie przejmuje nim !

Gość aleś pojechała po bandzie
Autorko, aleś pojechała po bandzie ! Gdzie ty masz jakiekolwiek sumienie czy uczucia ? Gdzie serce ? Facet się zakochał, rozkręcałaś go i bawiłaś się uczuciami, a na końcu mu taki numer wywinęłaś, że gość miał prawo się wkurwić i to maksymalnie. Ba, miał prawo by ci w takiej sytuacji pierdzielnąć i było by to w pełni zasadne. To już nie było zabawne, ani nawet wredne jak chciałaś. To było podłe i zachowałaś się jak zimna suka, za to tylko że facet Cię pokochał. A byłemu który zdradził i skrzywdził kręcisz dupą i cyckamim i pieprzysz coś , że się o niego będziesz starać ? Za to że cię zdradzał z inną dupą ? Czy że mamusia ci kazała ? Bez patrzenia na uczucia tego zakochanego w tobie i zapatrzonego w ciebie jak w obrazek faceta ? Takie zachowanie ma swoje nazwy i facet i tak cię delikatnie określił. Ja bym powiedziała, że to jak traktowałaś tego faceta to kurewstwo do potęgi ! Jak nie wiesz co to znaczy masz wyjaśnienie : http://pl.wiktionary.org/wiki/kurewstwo -> (1.2) wulg. wulgarnie postępowanie w najwyższym stopniu naganne.

Gość ta co była tu i tam
(Panna27 Napisałam mu, że szanująca się dziewczyna po takim czymś nie chciała by mieć z nim nic wspólnego i napisałam, aby dał mi spokój. On mi napisał, że szanująca się dziewczyna to uważa, że tak by się nie zachowała itp.) weź nie pieprz głupot; szanującą się dziewczyną to ty na pewno nie jesteś; jesteś zapatrzoną w siebie egoistką; takaś "naj" niby jak i twój były, a niepotrafiłaś okazać minimum szacunku człowiekowi, który cię jak wynika bardzo kochał... weź mnie nie rozśmieszaj zołzo... dopieprzyłaś facetowi, tyle że nie temu co trzeba; trza było tego "naj" byłego tak potraktować co cię zdradzał; ale pewnie koleś z gatunku jebaka więc się mu bałaś słowo powiedzieć; no i przecież o niego to się będziesz "starać"; a facetem który cię kochał fajnie się pobawić i odgrywać za byłego; podłość, wyrachowanie, dziecinność i.... długo wymieniać...

Gość jajcarski gościu
Panna27 słabo się starałaś skoro facet przeżył :D Nie oglądałaś filmów typu Jarhead czy CSI seriali ? Powinnaś jeszcze nagrać film z byłym jak się pieprzycie na ostro i bez zachamować i jak jęczysz z rozkoszy i podniecenia, krzyczysz i błagasz o jeszcz i mocniej oraz jak mu obrabiasz fiuta z natchnieniem i dajesz mu jak tylko zechce z uśmiechem, a potem na koniec podejść do kamery uśmiechnąć się, przesłać do kamery buziaka i powiedzieć, to wszystko on będzie miał na każde zawołanie bo jest lepszy od ciebie , a ty sobie tylko o tym pomarz i pierdol się :D :D :D i taki film wysłać temu Tomkowi np. na urodziny, gwiazdkę czy dzień chłopaka z jakąś miłą opisówką jakiej by się nie spodziewał np. Przeprosiny ukochanej :D :D :D - to z Jarhead'a A inna metoda to jeszcze to razem z byłym zaczaić się i zajebać tego Tomka nożem w plecy z uśmiechem razem z byłym za to że odważył się podnieść na ciebie wzrok i cię pokochać - to z CSI :D :D :D Może niech ktoś podsunie jej jeszcze jakieś fajne pomysły , w sumie tamtgo Tomka mogła byś jeszcze trochę pomęczyć :D :D :D

Gość jajcarski gościu
W Jarhead w tej scenie co laska mu filmik taki wysłała zobacz sobie jak to podziałało na faceta, rozjebało go tak, że go kumple musieli wynosić bo sam chodzić nie mógł, a potem musieli go wojskowym transportem odwieźć do kraju i na leczenie i gość sobie może nawet samobója pierdolnął :D :D :D ale super fun :D :D :D wiesz jak ci się ego podniesie po takim numerze :D :D :D I nie przejmuj się, temu Tomkowi i tak pewnie takie rzeczy teraz do głowy przychodzą jak ma choć trochę wyobraźni więc niech chłopak ma coś LIVE :D :D :D ala czad nie

Gość minaadooka
weźcie jej nie piszcie takich rzeczy bo ona weźmie to na serio i chłopakowi tak zrobi... :(

Gość minaadooka
:.( :( :( :(